איך אני מגיע

BobboVilla

New member
דווקא בגלל שיש למכשירי סמסונג "נעילה איזורית"

ייבוא מקביל פחות "מפחיד" את סאני.

Zמבוש

New member
יבוא מקביל

לרוב לא מגיע עם רום ישראלי הדורש את הטובות של סאני
ומתעדכן יותר מהר מהרום הישראלי .

BobboVilla

New member
אבל אם המכשיר חייב סים אמריקאי או אירופאי

אז לא יעזור בית דין - המכשיר לא יעבוד בארץ. אלא אם כן יצרבו איזשהו רום מבושל שעוקף את זה, ושוב אתה נשאר תקוע עם מכשיר שלא מקבל עדכונים.

Zמבוש

New member
אני חולק עליך

היה לי את הרייזר עם רום אנגלי
הסים הישראלי עבד בו היטב כי הוא לא היה נעול (בארץ וחו"ל )
גם סים אנגלי עבד בו היטב

יש לי את הS3 מיבוא מקביל עם רום צרפתי
עובד בארץ ובחו"ל עם סים ישראלי ואפילו החנות של גוגל התעדכנה לפי הארץ בה הייתי
הוכנס לו סים קרואטי ועבד היטב
עיכודנים הוא מקבל יותר מהר מאשר הS3 עם רום של סאני , עברית יש בו ללא צורך של MORELOCAL2

BobboVilla

New member
תקרא קצת על הנעילה האיזורית של סמסונג

זה משהו חדש, ורלוונטי רק למכשירים (אולי רק מכשירי הדגל) של סמסונג. אם היום תקנה את הנוט 3 בגרמניה למשל, ותנסה לעשות הפעלה ראשונית שלו עם הסים הישראלי שלך - הוא פשוט לא יעבוד.

Zמבוש

New member
יכול להיות כי זה דבר חדש

אני לא מתכוון להפעיל הפעלה ראשונה עם סים ישראלי ,
כמו כן אני לא הולך לרכוש את נווט 3 כי מה לעשות הוא לא תפס את עייני והנווט 2 מספק אותי לגמרי .
העברתי איתו אשפוז של כ-4 חודש והוא התגלה כגדול מהחיים .

voguemaster

New member
שאלת אגב לגבי הנוט 2

כככל אני יודע שזה טלפון ממש סבבה ועם אחלה סוללה. האם ההפרש במחיר בינו לבין הנוט 3 מוצדק? האם אתה מרוצה ממנו?
והכי חשוב - זה טלפון עם רזולוציית HD (לא FULL) אבל עם מסך 5.5 אינץ'. במסכים כמו של ה-S3 או הנקסוס 4 אין בעיה. צפיפות פיקסלים מצויינת. אני מפחד שבנוט 2 בגלל המסך הגדול וצפיפות הפיקסלים היותר נמוכה המסך לא ייראה מעולה (למרות שאני יודע שבד"כ מסך גדול יותר הוא מרשים יותר).

אשתי מעוניינת בנוט 2. שוקל לקנות (אבל מעדיף נקסוס 5 אם יהיה לי מי שיביא..)

Zמבוש

New member
נווט2

הטלפון מעולה לדעתי ואני לא מכיר אחד (לפחות בזמן הקרוב ) שאני אחליף אותו .
יש לו את כל תכונות הS3 וגם חלק מהS4 , העט שלו מגניב ונחמד
שהיתי בבית חולים כמעט 4 חודש והוא שימש לי כמסך לצפיה בסרטים שהעלו עבורי לכרטיס זיכרון (אני משתמש ב MX )
מכשיר מתפקד כמעט כמו טאבלט ולכן הוא נקרא בקבוצת ה-פבלט
הוא מהיר ולא נסתם ניתן לצלם ב HD ואו לצפות ב HD
אני לא חושב כי יש צפיפות פיקסלים נמוכה ל-2 ,אבל לי זה מספיק די והותר

אני לא מתכוון לרכוש את ה-3 כי לדעתי המחיר לא מצדיק זאת וגם עוד פעם -חברת סאני

אני לא מכיר את הנקסוס 5 אז אינני יכול להשוות

אם אתה רוצה יותר מידע על הנווט 2 תבדוק בGSMARENA ולא באתר של סאני שם המידע מבורדק

voguemaster

New member
את הפרמטרים של החומרה אני מכיר

אני מניח שאני צריך לראות בעיניים...

BobboVilla

New member
מה שרשום זה שהם יעזרו בשיחרור נעילה

לא שהם יפסיקו למכור מכשירים עם נעילה איזורית. אני רואה את זה בתור "תקנו, זה בסדר. אנחנו נדאג לכם. תסמכו עלינו". אבל למה אנחנו צריכים לסמוך על חברה שמלכתחילה עשתה מהלך נאלח כזה? היא באמת הופתעה שאנשים לא רוצים לקנות מכשיר "מוגבל", או שהיא סתם אמרה את זה כדי לנסות להילחם בחוות דעת ציבורית שלילית? אני באופן אישי לא הייתי לוקח את הסיכון הזה, במיוחד כאשר מי שאמור לטפל בבעייה (בישראל) זו סאני בתור היבואן הרשמי.

Zמבוש

New member
כאשר תהייה להם נפילה

במכירות הם יבטלו את אותה נעילה ,אני לא חושב שצריך יהיה להגיע לסאני כדי לשחרר כי יבואן כמו בסט מובייל/אחרים אם הוא יביא מכשיר ביבוא מקביל אז הוא ידאג גם להסרת הנעילה אני משער .

חוץ מזה מי אמר שחייבים לרכוש סמסונג , נכון כי הוא המכשיר הנפוץ במדינה אבל אם סאני לא תתעשת במהרה אזי הוא יהפוך למיעוט \
כיום יש את הנקסוסים ואו מכשירי גוגל בפחות כסף מאשר סמסונג . בארה"ב לא תראה הרבה סמסונגים אלא אייפונים , אסוס ואולי גם את הלומיה .

BobboVilla

New member
לא תהיה להם כל כך מהר נפילה במכירות

עוד כמה חודשים יתחילו להגיע נתוני המכירות של הגלקסי S5, ואני לא מצפה שהם יהיו גרועים כל כך. רוב האנשים בכלל לא מודעים לחלק מהדברים הללו, או שלא אכפת להם. לרוב האנשים לא אכפת מה גירסת מערכת ההפעלה, העיקר שהמכשיר עובד. זה נכון לא רק לאנדרואיד, אלא גם לאייפון. לפני כמה שבועות עזרתי למישהי לשדרג את האייפון 4 שלה, מגירסא 4 או 5 ל-iOS7. זה אומר ששנתיים או שלוש היא בכלל לא שקלה או חשבה על עידכון של המכשיר, עד שהנושא עלה בעקבות השינוי בתפיסת העיצוב של מערכת ההפעלה.

Zמבוש

New member
ברגע שיגלו

את הנעילה האזורית נדבר על נתוני מכירות
לאנשים יהיה מאוד איכפת באם לא יוכלו לשים סים זר במכשיר .
אבל ימים יגידו , אני גם לא מת על ה4.3 שרק עשתה לי בעיות בנקסוס 7 וכאשר קבלנו את הקיטקט כמה דברים הסתדרו

BobboVilla

New member
לפי מה שהבנתי

אם את ההפעלה הראשונית עשית עם סים "מתאים", אז אתה תוכל להכניס סים זר למכשיר. הבעיה היא שעכשיו אי אפשר יהיה למכור במדינה כלשהי מכשיר מחוץ לאיזור הגיאוגרפי שסמסונג קבעה, כי לא יהיה לך סים מתאים בשביל ההפעלה הראשונית. זה אומר שכל היבואנים הקטנים בארץ, למשל, לא יוכלו להביא מכשירים מספרד/צרפת/גרמניה ולמכור אותם באריזה סגורה.

Zמבוש

New member
אתה רוצה שאגלה לך סוד ידוע

הקופסאות שיבואנים קטנים מביאים הם לא סגורות כי הם מחליפים גם את המטענים
בכל מקרה יהיה שווה ליבואן להחזיק כרטיס סים מאותה מדינה רק עבור האקטיבציה - זאת דעתי

BobboVilla

New member
ומה יקרה בעדכון גירסא?

האם הוא "ידע" שההפעלה הראשונית בוצעה עם סים "מתאים", או שאולי גם כאן צריך סים "מתאים"?

לצערי הדרך היחידה שבה לנעילה האיזורית תהיה השפעה על מכירות מכשירי האנדרואיד של סמסונג תהיה אם הרבה אנשים ייתקלו בבעיות כאלה לאחר מספר חודשי שימוש. כלומר אולי לקראת המכירה של הנוט 4 והגלקסי S6.

Zמבוש

New member
אתה צודק בזאת ולכן

אז הם יחוו נפילה או שיפסיקו את הנעילה

ארזS

New member
כמה אנשים מתוך כלל מחזיקי

הסלולרים בארץ אתה חושב שמעניין אותם אם הם יכולים להכניס סים זר למכשיר שלהם?
וכמה אנשים אתה חושב שמתעניינים בכל מה שקורה מסביב ובדברים שנשאלים כאן ובפורומים אחרים?
הערכה גסה שלי: אחוז מזערי, אולי אפילו פחות מאחוז.

למעלה