איך אני מגיע

Zמבוש

New member
איך אני מגיע

לסמסונג העולמית , כי אפילו שאני רושם .COM הוא שולח לסקיילקס הישראלית אשר בורחת מאחריות

shoosh2607

Member
מנהל
לפי מה שקראתי

פניות הולכות לפי מדינות.
לא מצאתי מוקד עולמי.
האתר של הקוריאנים בקוריאנית (מעניין למה..).

shoosh2607

Member
מנהל
גאווה?

אני חושבת שזה יותר כי אחרת אף אחד לא יבין...

יNOT

New member
מה קרה?
...

מה הייתה הבעייה עם המכשיר ?
מה היה לא תקין מבחינתך בשירות שקיבלת?

Zמבוש

New member
הבעיה היא

כי הנוווט 2 בעולם קיבלו את גירסת 4.3 J.B ואילו בישראל הם מתעקשים כי אין גירסה כזאת - כנראה עצלנות הרגילה של סקיילקס
הנווט 2 אמור לקבל את הקיטקט לקראת מרץ ואילו בסקיילקס לא מודעים בכלל ומכירים רק את ה 4.1.2

מסקנה - עוד פעם מקבלים יריקה בפרצוף של יבואן העושה שרירים ולא מבין כי צריך להעיף את הבעלים

BobboVilla

New member
אולי הם עדיין לא "תרגמו" את הגירסא

ולכן באמת אין עדיין גירסא 4.3 של הנוט 2 עם רום ישראלי. ככל שאתה מוסיף עוד חוליה בשרשרת שבין גירסת האנדרואיד שגוגל מוציאה ללקוח הסופי, כך זמן הפיתוח מתארך. במקרה של סמסונג יש את ה"עז" הנוספת הקרויה "סאני", מפני שלא מספיק שסמסונג העולמית תפתח את הגירסא החדשה, גם סאני צריכה להוסיף... משהו... ולשחרר הלאה.

Zמבוש

New member
בשיחה והחלפת מיילים

עם שרות הלקוחות של סאני הם בכלל לא מודעים לקיום הגרסה הזאת , לאחר שהבאתי להם הוכחה חותכת (שירות אירופה ) פתאום הפכו לאילמים
אבל זאת טיבה הארור של סאני ושאר יבואני הסלולר בארץ

לדוגמא :
האסוס טרנפורמר TF300T נרכש בארה"ב והגיע עם עיברית מלאה ברשימת השפות שלו
נקסוס 7 הגיע מבריטניה עם עברית רישמית ברשימת השפות שלו
ועוד היד נטויה

לצערי לארץ מגיעים מוצרים טובים הנהרסים על ידיי תאגידים כמו סאני הידועה לשימצה וכן חברות הסלולר המכניסות זבל משלהם לרום

Shpritz

New member
אתה יכול לנסות להסתיר את האייפי שלך

עם אתר כמו HIDEMYASS ואז להגיע לסמסונג UK או משו.
משם אולי אתה יכול להגיע לשירות לקוחות אירופה.

סטלוס2

New member
שרות לקוחות של אירופה לא יעזור

שמעתי על כמה סיפורים על כאלה שפנו לסמסונג אירופה וארה"ב ובמקרים הבודדים שכן קיבלו מענה קיבלו תשובה מתחמקת או משהו בסגנון "אין לנו איך לעזור".

יNOT

New member
נקודה למחשבה....

לרוב כשצרכן בארץ רוכש מכשיר אנדרואיד, הוא בודק מספר דברים, איזה תכונות יש בטלפון/טאבלט והאם הם תואמים לצרכיו, אבל כנראה הדבר הראשון שאנו נוטים לשים לב אליו בבחירה של מכשיר זה שם המותג.

אני תוהה כמה אנשים רכשו מכשיר של סמסונג בגלל שזה מכשיר של חברה בינלאומית אמינה שיש לה נסיון עשיר בתחום הטכנולוגיה, ומצד שני האם היו רוכשים את אותו מוצר אם הפרסומות והמיתוג היו רק ע"י הייבואן - מי שבעצם נותן שירות.

כי לעיתים קרובות אנו נתקלים במקרה של "תגובת פליאה" למה סמסונג העולמית לא אחראית? מה הסטנדרט הבינלאומי של סמסונג? וכו...

ובסופו של יום את השירות אנו מקבלים מהייבואן של החנות בה רכשנו את המכשיר, כאשר מדובר בייבואן של סמסונג יש פעמים שנראה כאילו קיים "ייתרון לא פייר" לייבואן מסויים לעומת אחר , כאשר בעצם מדובר באותו מוצר... ואת הייתרון הזה מעניקה סמסונג העולמית.

אז במידה והייתם יודעים מראש שלא קניתם "מוצר של סמסונג", אלא "מוצר של הייבואן" - האם גם אז הייתה "פליאה", או הצלחה כזו גדולה במכירות?!

da^Lord

New member
נקודה יפה

אבל אז היה צריך גם לשנות את שם המותג מסמסונג לסאני.
לא הייתי קונה "סאני נוט 3"

Zמבוש

New member
שרות אירופה

לא יעזוור לרום ישראלי
חברת סקיילקס מוכיחה עוד פעם את חסרת האונים

מסקנה - אסור לרכוש מוצרים מסאני עד שילמדו לקח , מחיר מכשיר לא דרך סאני הוא פחות כ-300 ש"ח

סטלוס2

New member
זאת מסקנה עתיקה

זה לא חדש, השירות שלהם לא חדש.

בדיוק היה פה השבוע מישהו שרשם שהוא מרוצה מהשירות שלהם...

ממבחינת סמסונג העולמית, ישראל היא לא יותר מיתוש מעצבן. השוק כאן פיצי וקטן ולא הכי ריווחי.

אם היבואן של סמסונג בצרפת למשל (אם יש דבר כזה) היה עושה צרות- הם היו נכנסים בו.

הנ"ל תקף גם לכל יצרן אחר, לאו דווקא סמסונג.

Zמבוש

New member
אני לא יודע לגבי יצרן כזה או אחר

אבל חברת סקיילקס מוכיחה כי לא הפנימה את תנודות השוק הישראלי
אולי כאשר הם יתחילו להרגיש את זה בכיס אולי הם יתפקחו
כיום יבוא מקביל של מוצרי סמסונג יותר זול וגם עם אחריות של אותו יבואן ,
אחר כך מר בן דוב יבכה כמו דנקנר כי קשה לעשות עסקים בישראל ,אך הוא לא מבין כי תקופת העושק נגמרה במדינה זאת ויש תחליפים הוגנים וראויים

למעלה