זכותך לא להיות נחרץ ואני מכבד אותך ואת דעתך.
אבל : מתוך כ-100 אנשים שאני מכיר אישית, מהעבודה, מבית הכנסת, מהשכונה, קרובי משפחה וכו', אנשים שנסעו לחו"ל בשנה האחרונה, ושהתעניינתי אצלם בנושא הזה [כי גם אני הייתי בחו''ל לא מזמן] , אף אחד מהם לא הכניס בחו''ל סים מקומי לסלולרי שלו.
היה אחד שרכש סים לדאטה בלבד עבור הטאבלט שלו,
בערך 80% רכשו בארץ חבילות בסגנון של "פלאחול",מתוכם חמישה שכרו "וובינג" [נתב קטן ל-WIFI לצורך גלישה] וכל השאר ענו תשובות כמו למשל שכשהם בחו''ל אז הם רק "מדברים" בוואטסאפ כשהם מחוברים ל-WIFI , או שכשהם בחו''ל אז "ימות העולם ומי שמחפש אותי שיחכה שאחזור", וכו' וכו'.
כששאלתי את אותם 100 אנשים האם שמעו על פורום סלולרי או פורום אנדרואיד בתפוז, רק אחד מהם הבין על מה אני מדבר...
כששאלתי אותם האם הם יודעים שאפשר לרכוש בחו''ל סים מקומי שמוזיל מאוד עלויות, רובם ענו שהם חייבים להישאר עם המספר הקבוע שלהם, ועוד כל מיני סיבות כאלה ואחרות.
מה שאני בא להגיד לך ידידי זה שרוב מוחלט של תושבי ישראל לא מבין על מה אנחנו מדברים כאן ובפורום המקביל, רוב האנשים לא מתעסקים ברומים ובמערכות הפעלה וכולם רק רוצים מכשיר שיעבוד כמו שצריך.
ודרך אגב, למקרה שתחשוב אחרת, מעל 50% מהאנשים הללו הם אנשי הייטק ואנשי העולם הגדול ולא אנשים בורים.
פה פשוט מייחסים חשיבות גדולה מאוד לדברים שלא מעניינים בכלל את רובו המוחלט של העם.