איך, אבל איך

michelle2113

New member
כן. זאת השפלה לנשים קווקזיות

לשטוף כלים או לעבוד במטבח. תגידי שסבתא שלך ממוצא קווקזי או משו..

חח...

קודם כל הם אומרים שזה השםלה לגברים הקווקזים, לא לנשים... מישהו צריך לשטוף אתהכלים שם בקווקז הרחוקה, לא? חוץ מזה שלא חייבים לפטור אותה בגלל זה גם אם זה היה נכון כי אין שום פקודה שאומרת שאסור לקווקזים לעבוד במטבח, היתה פעם קבילה על הנושא והחליטו שאין כזה דבר שקווקזים לא עושים מטבחים.

atypique

New member
ברברים. ../images/Emo6.gif

הכלב שוטף את הכלים, במידה והוא לא קווקזי, כמובן...

alones20

New member
חייל מסכן

שעושה את העבודה ועושה את המטלות שלו, ומצפה שגם את תתנהגי ככה

michelle2113

New member
מה הקשר? אני נראית לך דומה למי

שכתבה את ההודעה? לך תעשה כלים במטבח מאיפה אתה יודע מה אני עושה ומה לא?

וואקה

New member
תגידי שאת קווקזי

אז במידה ואת באמת אישה קווקזית לא ישימו לב בהבדל=]

alones20

New member
זורם לך דם כחול בגוף?

את שייכת למעמד האצולה ? לא ולא, אז תפסיקי כבר להתבכיין, כולה מטבח עלוב, תעשי מטבח במוצב, או במרכזי של בה"ד 1, נראה אותך מדברת ...

The Cat Woman

New member
יאללה... התחלנו עם ההשוואות?

אם חרא לה במטבח- אז שתוציא פטור! די כבר להיות יפי נפש. גם השמירות במז"י זה לא בדיוק טחינה ועדיין אנשים מוציאים מזה פטורים על פארש! (שלא כמוני... על בריאותי ובאמת...)

נשמע מטומטם, נכון...

אבל המשוואה פשוטה: היא עושה פחות מטבח = אחרים עושים יותר מטבח. אני בספק אם בבסיס שלה יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו בהנאה עוד תורנות לחודש... (עד מתי ג'ובניק לג'ובניק זאב?) על החתום, האגודה למלחמה בנצנצנות.

The Cat Woman

New member
נכון, אבללל...

יש מקרים שבהם מותר להתחפשן קצת. למשל- כשאתה כמוני 3 חודשים לפני שחרור ואין סיבה שתעשה משהו what so ever האמת שבקטע של המטבחים אני לא מבינה כי אנחנו לא עושים מטבחים למזלי, אבל השמירות זה ממש בקטנה! לא היה איכפת לי לעשות אם זה לא היה שובר לי את הברך/ פורק לי את הכתף.

alones20

New member
וואלה ?

מה את אומרת ? א' היא רחוקה מהשחרור ב', זאת סיבה? למה את מ.א במסייעת או מפל"ג ? אני מבין לקבל הקלות מקובל, אבל לא לעשות כלום? מה עוד? חפש"ש של חודש ומלגת לוחם ? פשוט ביזיון מה שהולך כאן

The Cat Woman

New member
א. לא דיברתי עליה דיברתי על עצמי

לשם הדגמה. ב. כן, זו סיבה. ולא אני לא צריכה להיות איזה סופר פז"מ במגלן כדי לקבל הקלות. ואני מאמינה שטחנתי מספיק כדי להגיע לשלב שבו אני נמצאת עכשיו. ואם יש לך ספק בדברי- אז הייתי תצפיתנית. אני יודעת מה זה לטחון ושטוחנים אותך. האמת? זה מה שגרם לי להגיע לגישה הזאת שכמה שאתה נותן יותר ככה אתה סובל יותר ואף אחד לא מעריך אותך. ג. לא אמרתי לא לעשות כלום במלוא מובן המילה, התכוונתי שאם כבר נמאס לקראת השחרור- למה לא? אז אחרים יעשו קצת יותר, אז מה... גם אותי טוחנים במשרד בעבודה ואני לא מתלוננת. כל אחד תורם בתחום אחד יותר ובתחום אחר פחות (או בכלל לא). למשל לי יש פטור משמירות, אבל אני עובדת ממש קשה על דברים אחרים. אבל זה עניין אישי שלי כבנאדם. יד רוחצת יד בסופו של דבר... ד. זה ממש לא קשור, אבל את המשפט שבחתימה שלך תכננתי לחרוט על מחזיק מפתחות ולתת כמתנת פרידה ל2 המפקדים שלי ולמש"ק שאיתי במשרד. נשמע טוב, לא?

למעלה