איך, אבל איך

Krishi

New member
"טחנתי מספיק"../images/Emo6.gif

את עושה שנתיים שירות מה טחנת מספיק בדיוק? חחחחחח... אני מבין על מה את מדברת, אבל באמת... עם מנטרה כזאת לכל החיילים הזכרים צריך להיות תקופת חפשנות של יותר משנה לפני השחרור.. חחח..

The Cat Woman

New member
הכל יחסי

ו3 חודשים לפני שחרור זה קביל גם לבנים וגם לבנות, רק שאצל בנות זה מגיע טיפה יותר מהר

alones20

New member
לא לא מגיע לך

כל אחד צריך לדעת את מקומו, ותסלחי לי, אבל הדברים שאת רושמת כאן כל כך צורמים וגורמים לי לבחילות ועצבים, תהיי בריאה ובהצלחה באזרחות נ.ב אני מאוד מקווה שמלש"בים או נוער נחשף לזה ומושפע מהחרא שרץ כאן

The Cat Woman

New member
איזו כבדות...

תמשיך להיות יפה נפש. גם אני הייתי ככה, התגברתי על זה. זה לא גועל נפש, צה"ל זה גועל נפש. אתה יודע מה צורם לי וגורם לי לבחילות? אנשים צבועים... נ.ב הם יגלו את זה לבד כשהם יתגייסו.

alones20

New member
את כאן הצבועה

חברים שלך בצבא יודעים שככה את חושבת עליהם ? פשוט גועל נפש בהתגלמותו, ואין קשר פה ליפי נפש, אני לא מתכוון להתווכח איתך על זה, רק תהיי בריאה

The Cat Woman

New member
צבועה?

אני לא צבועה. מי שאני לא מתה עליו- אני לא חברה שלו. חברים שלי זה חברים שלי ומי שלא- פשוט לא. אתה לא מכיר אותי אז אל תתיימר לשפוט אותי. העובדות מדברות בעד עצמן- היו לי "חברות" בקו שנתתי להן את הנשמה והן דפקו אותי. מאז למדתי לא לסבול בשביל אף אחד כי לא קיים האדם ששווה את הבריאות שלי/ יעריך את זה.

Krishi

New member
הם יחשפו לזה בצבא מספיק אל תדאג

ורובם יחשבו בדיוק כמוה בסופו של דבר.

תסבירי את זה...

ללוחמים מחזור מרץ 04' (שנתיים ו-8 חודשים בצבא) שעושים מטבח ושומרים בדיוק כמו כולם. הצבא התפכח. לא רואה למה שהיא לא תעשה מטבח ותקל על חברים שלה גם אם היא יומיים לפני שחרור, סך הכל זה אנשים מהבסיס שלה שהיא קרוב לוודאי מכירה... כמו שאמרו אין לה פריבילגיות של בת אצולה וזה לנצנץ נטו.

The Cat Woman

New member
"להקל על החברים שלה"

חומד, אני בצבא כבר שנה ו9. אין חברים בצה"ל! מתי שאנשים יוכלו- הם ידפקו אותך. לא בהכרח בכוונה, אלא רק מתוך אגואיזם... סבלתי את זה כבר, שרדתי את זה, עברתי את זה. בסה"כ האנשים שמשרתים איתה "טוחנים" בדיוק כמוה. האנשים שמשרתים איתי- לא עובדים יותר קשה ממני. תפסיקו להיות כאלה "נשמות טובות". דברים כאלה יפים כשהם נכתבים ככה באינטרנט, אבל בת'כלס במציאות הדברים קורים בדיוק ההיפך. דוגמא הכי פשוטה- יש לי נקע בכתף שלא עובר (וסביר להניח שגם לא יעבור) וחסר לי בערך 80% מהסחוס בברך. אני לא יכולה להרים שום דבר ששוקל מעל 3 קילו (כולל ובעיקר נשק) ואסור לי לרוץ או לעמוד יותר מדי כי זה גורם לעומס על הברך ואז יש סיכוי טוב שהיא תישבר. כל הנ"ל לא הפריעו לכמה בנות "נחמדות" להתחנן שאני אעזור להם ואעשה שמירה למרות הפטור. א. זה עבירה על החוק הצבאי ויכולים לבטל לי את הפטור בגלל זה ולהעלות אותי למשפט. ב. יותר גרוע- זה יכול לגרום לי לנזק בריאותי לכל החיים, יותר ממה שכבר יש לי. בקיצור, חיילים בצה"ל- טבעם לפתוח עיניים. לא מעניין אותם מה קורה איתך, מעניין אותם רק שהם לא ידפקו. בשביל זה, אני לא מוכנה לתת מעצמי אפילו טיפה מעבר למה שאני מסוגלת כי ברגע שזה יבוא על חשבוני- אני די בטוחה שאני אדפק מזה.

The Cat Woman

New member
כה

לא עבודות רס"ר, חס וחלילה עבודות רס"ר! אני פטורה בריאותית מזה. "מטלות" של הענף, עבודות משרדיות בעיקר.

"אין חברים בצה"ל"

משתתף בצערך שבמקום כזה את משרתת. אני התייאשתי מלנסות להסביר... כנראה אני משרת בצבא של מדינה אחרת. שבוע טוב.

The Cat Woman

New member
אני משרתת באחל'ה מקום

אבל החברים האמיתיים שלי זה באזרחות וכאלה שלא תלויים בי- מענפים/ מחלקות אחרות. אין מה לעשות, תמיד יש חיכוכים באותו מדור/ ענף/ מחלקה/ פלוגה/ מה שלא יהיה.

למעלה