"להקל על החברים שלה"
חומד, אני בצבא כבר שנה ו9. אין חברים בצה"ל! מתי שאנשים יוכלו- הם ידפקו אותך. לא בהכרח בכוונה, אלא רק מתוך אגואיזם... סבלתי את זה כבר, שרדתי את זה, עברתי את זה. בסה"כ האנשים שמשרתים איתה "טוחנים" בדיוק כמוה. האנשים שמשרתים איתי- לא עובדים יותר קשה ממני. תפסיקו להיות כאלה "נשמות טובות". דברים כאלה יפים כשהם נכתבים ככה באינטרנט, אבל בת'כלס במציאות הדברים קורים בדיוק ההיפך. דוגמא הכי פשוטה- יש לי נקע בכתף שלא עובר (וסביר להניח שגם לא יעבור) וחסר לי בערך 80% מהסחוס בברך. אני לא יכולה להרים שום דבר ששוקל מעל 3 קילו (כולל ובעיקר נשק) ואסור לי לרוץ או לעמוד יותר מדי כי זה גורם לעומס על הברך ואז יש סיכוי טוב שהיא תישבר. כל הנ"ל לא הפריעו לכמה בנות "נחמדות" להתחנן שאני אעזור להם ואעשה שמירה למרות הפטור. א. זה עבירה על החוק הצבאי ויכולים לבטל לי את הפטור בגלל זה ולהעלות אותי למשפט. ב. יותר גרוע- זה יכול לגרום לי לנזק בריאותי לכל החיים, יותר ממה שכבר יש לי. בקיצור, חיילים בצה"ל- טבעם לפתוח עיניים. לא מעניין אותם מה קורה איתך, מעניין אותם רק שהם לא ידפקו. בשביל זה, אני לא מוכנה לתת מעצמי אפילו טיפה מעבר למה שאני מסוגלת כי ברגע שזה יבוא על חשבוני- אני די בטוחה שאני אדפק מזה.