מתן- אתה מתלהב (אולי מקורס פאנדיז שעשית ב- GUE) ומקצין
לכיוון לא נכון.
אתחיל מזה ש- GUE כן היו בארץ. כ"כ, אם היית מצליח לאסוף מספיק אנשים- ייתכן ולא היית צריך לרוץ לחו"ל. אני כמעט בטוח שאתה יודע שפרטים נוספים ניתן לברר או דרך אתר הבית שלהם, או אצל אהוד ארקין, ואם הוא לא הנציג שלהם בארץ יותר- אפשר לפנות לשלומי פלניצקי,
אבל... זאת לא הנקודה
אתה החלטת ללכת על כיוון מסוים- אחלה
מאחר ומדובר בעולם דמוקרטי (בחלקו לפחות
)- אנשים אחרים יעדיפו אירגונים אחרים.
מה תגיד להם- לא
מה תגיד להם- אני צולל טוב יותר ונכון יותר
מה תגיד להם- בזכות רמת הצלילה שלי, השוניות יחזיקו מעמד לאורך זמן ממושך יותר
אתה מסכים איתי שמדובר בנישה מגוכחת- לא כך
אני מסכים שהשיטה הכללית של GUE- מעניינת ביסודה, אך לא מתאימה לכול אחד.
בארה"ב למשל (לפחות בפיניקס אריזונה)- מרבית הצוללים לא אוהבים את הגישה הפנאטית של GUE.
גם אני, אי שם בשנת 2007, התלהבתי מהגישה של GUE ורכשתי ציוד תואם לקראת FUNDIES, ציוד שברובו שוכב כיום כאבן שאין לה הופכין, ציוד יקר מאד, ה- TOP שב- TOP, גלגלות למיניהן וכיו"ב...
למשל, אני אוהב לצלול עם ההלסיון שלי (מומלץ GUE) כמו שאני אוהב לצלול עם הווקטור1000 הישן והבלוי שלי.
האם זה הופך אותי לצולל טוב יותר/פחות
אני טוען שלא
אני
כן טוען שהמודעות של צולל- היא היא החשובה.
הבעיה היא שלא כול הצוללים מפתחים מודעות כזאת מייד לאחר הוצאת רשיון הצלילה וכן צריך לעורר את תשומת ליבם לנושא.
אני משוכנע שמרבית המדריכים (לפחות בארץ), כן מסבים את תשומת ליבם של החניכים שלהם לנושא מודעות הסביבה התת מימית.
אם נתקלת בצולל שאינו שומר על הסביבה, הדרך הטובה יותר, לדעתי, היא לגשת אליו מתחת למים ולהרחיק אותו בעדינות מאיזור המפגע ולאחר מכן להסביר לו בעדינות מחוץ למים מה לא היה בסדר.
אם אתה רוצה להמשיך להתלונן בפני מדריכים/ארגונים שאינם עושים את מלאכתם כראוי- זאת לדעתי יהירות לשמה.