חח בסדר,אבל עדיין.|;
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/5/07 #110 ../images/Emo110.gifאה רותם???? מה צודקת??? למה מה גם את חושבת עכשיווווווו שאני הורסת תמיד אה?? למה רק אני העארתי לשירה??? =\\\
../images/Emo110.gifאה רותם???? מה צודקת??? למה מה גם את חושבת עכשיווווווו שאני הורסת תמיד אה?? למה רק אני העארתי לשירה??? =\\\
ר רווותמיי New member 2/5/07 #114 אני לא חושבת שאת הורסת תמיד.בכלל לא. נופר צודקת בזה שהיא אמרה שבמקום להפוך את השירשור לשירשור צחוקים,הפכתן אותו לשירשור של ריב.|:
אני לא חושבת שאת הורסת תמיד.בכלל לא. נופר צודקת בזה שהיא אמרה שבמקום להפוך את השירשור לשירשור צחוקים,הפכתן אותו לשירשור של ריב.|:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 2/5/07 #116 ../images/Emo110.gifבסדר אלב לא רבתיי=\ רק אמרתי לה שזה שטותי ישר הם קופצות וזה לא רק אני=\\\
M MaStuLa76 New member 1/5/07 #71 אמרתי כבר שאת חכמה היום ? אבל רק היום לא להתלהב אם כבר זה שרשור צחוקים, אז עד הסוף, למה להרוס? כאלה קנאיות \:
אמרתי כבר שאת חכמה היום ? אבל רק היום לא להתלהב אם כבר זה שרשור צחוקים, אז עד הסוף, למה להרוס? כאלה קנאיות \:
ש שירה הנסיכה New member 1/5/07 #85 חחחחחחחח, :]] שיייירההההההההה?!?!?! הטמטווםם לאא עווזבב אותךךךךך, האם זה דיבוק? O: חחח, יפפהה שללייייייי :]] נופר חחח זאת אניי שירהה שנכנסת אליי לאיסייי P; יוםם טווובב שמנמנוותת, תאחלו לי בצלחהה- מתכונת במתמ' :| מווואההההההההה :-*
חחחחחחחח, :]] שיייירההההההההה?!?!?! הטמטווםם לאא עווזבב אותךךךךך, האם זה דיבוק? O: חחח, יפפהה שללייייייי :]] נופר חחח זאת אניי שירהה שנכנסת אליי לאיסייי P; יוםם טווובב שמנמנוותת, תאחלו לי בצלחהה- מתכונת במתמ' :| מווואההההההההה :-*
M MaStuLa76 New member 1/5/07 #91 ../images/Emo203.gifחיימשלייייייייייייייייייי אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך [: בהצלחה ! [:
נ נופר בוסקילה New member 2/5/07 #115 ../images/Emo20.gifבהצתלחחה יפתי אני 3>שירווות קבעעסות וזאדות D:::::::::::
מ מיכלוש יוסף New member 1/5/07 #89 ../images/Emo15.gifכן ! זה אמור להיות שירשור צחוקים . |: שלא יהפוך לעוד מריבבה !!! =\\ כאילו שירה פתחה אותו , אז סופסופ יהיה פה מש'ו ... מצחיק ?! . :][:
../images/Emo15.gifכן ! זה אמור להיות שירשור צחוקים . |: שלא יהפוך לעוד מריבבה !!! =\\ כאילו שירה פתחה אותו , אז סופסופ יהיה פה מש'ו ... מצחיק ?! . :][:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/5/07 #109 ../images/Emo110.gifיאלה יאלה סעיי=\\\\ אני כבר לא שמהה עליךךךךךך=\\\\\ הבעיה אצלךך שאת תמידד תגידי אני ואניייייייייי לא רק אני אמרתי לה פההה שזה היהיי סתם הודעה היהי עוד בנות הבעיהה שרק אתתתתתת אומרת ליי יאלה מי שם עליך בעי=\\\
../images/Emo110.gifיאלה יאלה סעיי=\\\\ אני כבר לא שמהה עליךךךךךך=\\\\\ הבעיה אצלךך שאת תמידד תגידי אני ואניייייייייי לא רק אני אמרתי לה פההה שזה היהיי סתם הודעה היהי עוד בנות הבעיהה שרק אתתתתתת אומרת ליי יאלה מי שם עליך בעי=\\\
נ נוני לאהוב אושי New member 1/5/07 #86 ../images/Emo192.gif הייייייייייייייייייייי D: אני בשיעורר מחשביםם אזז חשבתיי לקפוץץ לראותת מה קורהה פוו שירהה וביגלל חתיכים שלי כמהה צחקתיי הרגעע אתםם לאא מבינותתD:
../images/Emo192.gif הייייייייייייייייייייי D: אני בשיעורר מחשביםם אזז חשבתיי לקפוץץ לראותת מה קורהה פוו שירהה וביגלל חתיכים שלי כמהה צחקתיי הרגעע אתםם לאא מבינותתD:
ד דושית יוסף New member 2/5/07 #113 ../images/Emo103.gifשירה תמיד תהיה מצחיקה 3> חיחייחיחיחיחיי אהבתי תאשכול