אייייכ , נופר תקעה נאד \:

MaStuLa76

New member
פחחחחחחח ../images/Emo6.gif

את ממש מצחיקה , ט'ח אל תחושי , שלום אסייג לא תהיי .. \: מותק שלי ?! לא פתחתי הודעה חודשים בפורום הזה , חודשים , ופתאום פתחתי , אז זו הודעה שטותית, אז ? גם לי מותר להשתעשע לפעמים ! רואים שאת לא מכירה אותי . ואם לא נוח לך ? את יכולה לרדת ליום כייף , אבל לא אצלי , אצל "צ'וצ'" שלך .
סאלמת חומד .

MaStuLa76

New member
והוא קרוב שלך , P;

ושחף - [לא היה לי כוח עוד הודעה שעה עד שהפורום זז] אמרתי כי את מנסה להצחיק אז אמרתי בדרן שעלה לראשי
יופי לא היה בא לי לרשום שחזרתי כי אני לא עזבתי !
אין אין .. \:

מזהה??????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי הרגת!!! מה הקשר שלום אסייג? דברי עם קשר אחות !! סבבה אולי לא היית הרבה זמן וזה.. היית פותחת הודע שחזרת ושהיתגעגעת וזה הייתי אומרת לך ברוכה השבה וזה אבל לא על הודעה כזאת ספיר אמרה הודעה שטותית סבבה אמרתי לה צודקתת !!!!!!!!! מה יום כיף מהה מהה ?

נוווווופריי ..

היא צודקת שהיא אמרה שלא צריך ליפתוח על זה הודעה נכון לא צריך סתם ככה ליפתוח הודעה מה אני יעשה כבר פתחה אין לי למה להיתווכח

../images/Emo20.gifשחפיי חיים שלי כנסי

תיראי .. תעשי סיבוב בפורום מה תגידי ? שזה פורום , יבש , ומשעמםם .. אז שירה פתחה הודעה אז למהה להגיד הודעה שטויטית היא כברר פתחה אוותתה. אז תגיבוו אל תריבבוו רק צחוקים יהיו בהודעה , אז תיראי מה ספייר וכולן עשו ? רבו בה.. עכשיו במקום צחוקים זה הפך לשירשור של ריב. תשימי לב היא לא עשתה את זה בכוונה שלל לריב !

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifנופר צוחקת !

נופר אני כולה גבגבתי לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מתביישת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo20.gifאייייךךך את מסוגלללת להגיד לי כככה

אננעיי רקקק יגבבתתי לךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo20.gifבנוות כנסו ..

שירה סורי ששירשרתי אליךך , אל תגידו לי :"אם זאת הייתי אני היית קופצת עלי" חחחח ,! סורי להודיע לכן בנות אתן לא שירה .. חחחחחחחחחחחח !!! ואזז היא פתחה הודעה , אין מה לעשות כבר פתחה , חע . אז יש הודעה .. אין מה לעשות חוץ .. זה יכולה להפוף לשירשור צחוווקים , ולא ריבים .. כי ברגע שספייר הגעת הופפה הכל התחייל .. תשימי לב . אני מהצד רואה את זה ואלל תתחילי לחפווור לא נכווון שקררניית והכל. כי את לא תיצאי צודקת כי את לא צודקת , \ : . חח בעיה הא? בקטנה תישרדיי כמו שאת שורדת .. להית' לך

למעלה