כי אם לא אני אפתח,מי יפתח?
ב בתאלוש love אדמוש New member 30/4/07 #31 ../images/Emo204.gif חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח כן הפורום קצת יבשש..
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/5/07 #44 ../images/Emo110.gifממצחיק בתאל??=\\ עם אני התייי פותח וואי כולכם היתם יוצאות עלי נכון????? יש שרשור אוףף ולא צריך לפתוח שוב שרשור למה???=\\\ ממש לא מצחיק!
../images/Emo110.gifממצחיק בתאל??=\\ עם אני התייי פותח וואי כולכם היתם יוצאות עלי נכון????? יש שרשור אוףף ולא צריך לפתוח שוב שרשור למה???=\\\ ממש לא מצחיק!
ב בתאלוש love אדמוש New member 1/5/07 #45 ../images/Emo204.gif ספירייי מה יש לך מאמי? כולה אני פחתה הודעה :]]
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/5/07 #47 ../images/Emo110.gifבסדרר אבל בתאלללל תראי יש שרשור אוףףףף והיא יכלה גם לנצלש אני יודתע מאלאאא היהי לה משו להגיד אבל מזה נופר תקעה נאד ופותחת הודעה נו מה זה במאת???=\אני מתערבת אתיך שעם זה היהי אני ממזמן היתיי מתה פה!
../images/Emo110.gifבסדרר אבל בתאלללל תראי יש שרשור אוףףףף והיא יכלה גם לנצלש אני יודתע מאלאאא היהי לה משו להגיד אבל מזה נופר תקעה נאד ופותחת הודעה נו מה זה במאת???=\אני מתערבת אתיך שעם זה היהי אני ממזמן היתיי מתה פה!
ב בתאלוש love אדמוש New member 1/5/07 #48 ../images/Emo204.gif כנסיי זה נכון שזה סתם הודעה לא חשובה, [לא קשורה לגיים בויז וזה] אבל מה אני יעשה?! היא פתחה ת'הודעה תגידי לה לא לי!!
../images/Emo204.gif כנסיי זה נכון שזה סתם הודעה לא חשובה, [לא קשורה לגיים בויז וזה] אבל מה אני יעשה?! היא פתחה ת'הודעה תגידי לה לא לי!!
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/5/07 #61 ../images/Emo110.gifבסדר רק אמרתי לך שזה לא צמחיק! כי הפורום רק מיתבלגן ככה ואתם צוחקות!=\
נ נופר בוסקילה New member 1/5/07 #62 ../images/Emo20.gifחח כי את זה לא שירהה וחוץ מיזה ,,, !! את מבלגנת את הפורום בכל מצב לא משנה אם את פותחת הודעה או לא
../images/Emo20.gifחח כי את זה לא שירהה וחוץ מיזה ,,, !! את מבלגנת את הפורום בכל מצב לא משנה אם את פותחת הודעה או לא
M MaStuLa76 New member 1/5/07 #65 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M MaStuLa76 New member 30/4/07 #33 לא !!!!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif פספספתי ת'שידור חוזר של האלופה :[ כי לא ראיתי אתמול .. \: איף D;
M MaStuLa76 New member 1/5/07 #81 הVOD אצלי חסום , ואני לא רוצה לחכות עד ליום שישי בשביל לראות את הפרק של שלשום , גם אתמול פספסתי.
ש שירלי יוסף New member 1/5/07 #84 ../images/Emo109.gif אממממ אין מה לעשות נדמה לי אבל יש ש.ח גם בלילה בשתיים עשרה ועשרה אם אני לא טועה וגם יום למחרת בשעה 14.00
../images/Emo109.gif אממממ אין מה לעשות נדמה לי אבל יש ש.ח גם בלילה בשתיים עשרה ועשרה אם אני לא טועה וגם יום למחרת בשעה 14.00
מ מיכלוש יוסף New member 30/4/07 #36 ../images/Emo15.gifשיררררררררררררררררררה ? . ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ממצב ? חיחי בואי מכוווווווות . P=
../images/Emo15.gifשיררררררררררררררררררה ? . ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ממצב ? חיחי בואי מכוווווווות . P=