אייייכ , נופר תקעה נאד \:

../images/Emo210.gifמריייה?

[מיכל סורי ששירשרתי אליך] מריה? אני יגיב לך פה כי אני לא רוצה להרוס שם. את הכי יפהה ואת יודעת שאני אוהבת אותך מאוד נכון ?

../images/Emo108.gifחחח א-ת הכי יפה ולא ניתווכח על זה חחחחח

ולא לא ידעתי שאת אוהבת אותי מאד אז עכשיו אני יודעת חחחחח סתם סתם...ברור שאני יודעת כפרעלייךך!!! ואת יודעת שאני פשוט לא יכולה לחיות בלעדייך נכון?... אני פשוט אוהבת אותךך כ"כ שאי אפשר להסביר עד כמהה!!!

MaStuLa76

New member
מיכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

יש לי גרעפס

MaStuLa76

New member
שהכל נהיה בדברו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עלאק מה מברכים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שירה ? , D=D=D= " ברוך אתה ... שהכל נהיה בדברו " .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD

../images/Emo110.gifשירה????=\

יא אבל למה פתחחת על זה הודעה לא הבנתי????הפורום מוצך בשרשורים וגם יש שרשור אוף! =\\\

MaStuLa76

New member
סתמי ת'פה . אמרתי לך ספיר לא להעיר לי יותר .

ולא להתכווח איתי יותר סבבה? היה בא לי לפתוח הודעה !!! לא בראש שלך להסתכל על ההודעה הזאת !?? אל תסתכלי ! יאואו .. \:

../images/Emo15.gifיאללה עוד ריב ?! |:

באמממת , אם כבר הודעה , אפשר להעביר את כ - ל הריבים לפה . [:

MaStuLa76

New member
יופי מיכל , היא מעצבנת אותי , עם כל הודעה

שלי יש לה בעיה .. \: לא פתחתי חודשים בפורום הזה הודעה , אז פתאאאאאאאום פתחתי הודעה כולן קופצות !!! |: תנוחו . \: אין אין כמו התקופה של פפפפעם .. \: איפה תמי,אורנית ,קורררין , דניאל ,בר , חופית, כרמל , אושרי ..... \:

../images/Emo110.gifמה מיכל????

מה אין מה לעושתתת אולי גם את נגדי?? מענין פתאום כולםםםםםםםם לא אכפתת להם שיהא פתחההה הודעה אה??? מיכל חשבתי שלך זה יפריעע כי את תמיד מעירהה אלב לא=\\\\\\ עאלק אין מה לעשותתתתת מה אין מה לעושת???=\\

../images/Emo175.gif יאאא מה את רוצה ? |:

איי איי היא כוללה פתחה הודדדדעה !! היא פותחת פעם ב- .... הודעה ! חוצמזה זה היה אמור להיות שירשור צחוקקקים ! אבל הרסתם אותו ! |: כשמישהו לא מהפורום פותח הודעעעעה זה מעצצצבן ! שהוא מפרסם פורום או ל'דעת מהההה !! אבל זה לא עיצבןן אותי טוב ?! . =\\ ומה הקשרר נגדדך ? .

../images/Emo110.gifאבל היה שרשור אוףףףף

אז להמ עוד אחת מלא היה לה משו להגידד אבל תראי מה היא רשמהה=\ טפשותתת היה כבר שרשוררר אוףף א זלמה....?????

../images/Emo110.gifלא נכון שירה!

אני אפ פעם לא קפצתיי עליךךךךךך שפםתחתתתתת כי אפ פעם לא פתחתת הודעה כזאת מיותרתת=\\ וחוצמיזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק פעם בשנהה תריא כמה הודעות כול שניה פותחיים פה עאלק היא אומרת לי פעם בשנההההה ט'חח=\

../images/Emo110.gifאת רואה איך את ישר רבה????

יאלה יאלה אןי יל כוח לפתוח עוד ריבב=\=\\\\\ אני הערתיייי כי מזה ההודעה הזאת כאליו מה לא הבנתי עאלק נופר תקעה נאדדד יאלהההההההה עוד אומרים עלי שאני מבלגנת תפורוםם ט'חחחח=\

חחח חמודלהההה...

חסרתת דעההה ??? טחח מה את רוצה ... תגידי לאחרים חסרת דעה רוצה שאני יגיד לך למה ספיר צודקת וזו דעתי.. למה סתם לבאלגן תפורום יא מילא זאת הייתה הודעה חשוובה אין לך על מה ליפתוח הודעה על תיפתחי פחח אני אומרת מה אני חושבת ישר פותחת תפה שלה ודברי יפה לצו'צ !!!!!!!!!!!!

למעלה