שירה ?חיימצ''לי את
ד דילב לוי XD New member 30/4/07 #23 ../images/Emo210.gifשייייייייייררררה י'זונננה מה את פותחת לי הודעות פה אה ??!?!?!?!?!!?
א אוראלוש5 New member 1/5/07 #94 ../images/Emo210.gifחח אמא דילב , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי אניה מקללת אותה בגלל המאומץ איך נבהלתי ואז הבנתי שזו את -
../images/Emo210.gifחח אמא דילב , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי אניה מקללת אותה בגלל המאומץ איך נבהלתי ואז הבנתי שזו את -
ח חן XD New member 30/4/07 #24 ../images/Emo41.gifעכשיו כל מה שיהיה למשיהי להגיד תפתח הודעה? לא , זה דווקא ממש נחמד . מחר אני פותחת הודעה איזה שבא לי
../images/Emo41.gifעכשיו כל מה שיהיה למשיהי להגיד תפתח הודעה? לא , זה דווקא ממש נחמד . מחר אני פותחת הודעה איזה שבא לי
נ נופר בוסקילה New member 30/4/07 #25 ../images/Emo20.gifפתחיי , מישו אמר לך משו? שאחיך פתח אמרו לך משו ? אני באתי לאיסי ואמרתי לך משו ? היא באה לאיסי ואמרה לך ? לאא , אז למה את לא חושבת קצת על עצמך ,!
../images/Emo20.gifפתחיי , מישו אמר לך משו? שאחיך פתח אמרו לך משו ? אני באתי לאיסי ואמרתי לך משו ? היא באה לאיסי ואמרה לך ? לאא , אז למה את לא חושבת קצת על עצמך ,!
M MaStuLa76 New member 30/4/07 #28 ../images/Emo45.gif נופר חכם נורא היום , אבל רק היום , לא להתלהב נה P;
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/5/07 #42 ../images/Emo110.gifמה הקשר נופרררר אבל עם למשל אני היתי פותחחתת הודעה כזאתת ואויי וואי מה היית עושה לי נכון???=\\\ אנחנו לא נפתח הודעות למה מה את חשובת שהפורום יתבלגן כול שניה עכשיו.??ל=א!
../images/Emo110.gifמה הקשר נופרררר אבל עם למשל אני היתי פותחחתת הודעה כזאתת ואויי וואי מה היית עושה לי נכון???=\\\ אנחנו לא נפתח הודעות למה מה את חשובת שהפורום יתבלגן כול שניה עכשיו.??ל=א!
ח חן XD New member 1/5/07 #83 ../images/Emo41.gif . שאחי פתח הוא אמר לי משו?לא אני שואלת פה מישהו?לא אני שמה פה על מישהו ? לא !
נ נופר בוסקילה New member 1/5/07 #87 ../images/Emo20.gif... יופי ששירה פתחה הודעה היא אמרה לי משו ? לא.! אני שואלת פה מישו? לאא אני שמה פה על מישו?! לא!!
../images/Emo20.gif... יופי ששירה פתחה הודעה היא אמרה לי משו ? לא.! אני שואלת פה מישו? לאא אני שמה פה על מישו?! לא!!
M MaStuLa76 New member 30/4/07 #26 לא נורא הכי כייף דילב P; זוכרת שאני ושירה פתחנו הודעה ? וואי איזה שרשור זה היהה