איחוד מוחות אנשים...

plasTc

New member
הוא זילזל בה../images/Emo153.gif

לא משום שהיא אישה אלא משום שהיא בוצדמית, אולי?

Punkitty

New member
וואו ../images/Emo12.gif

זה נשמע הגיוני שהיה ביניהם משהו, מעניין.

eyalabodram

New member
סנייפ הסגיר את הפוטרים ?

מתי בדיוק לפני או אחרי שזנב תולע (פיטר פטיגורו) הסגיר אותם. אני מסכים שיש משהו מוזר בעניין סנייפ/לילי. לדעתי הם למדו באותם שנים והיו התלמיד והתלמידה הכי טובים בשיקויים לפחות כך זה נראה נכון לסוף נח"ד . לרולינג הפתרונים.

3SEP

New member
כן, אחרי שהוא שמע את הנבואה של

טרולוני לגביי הארי לפני 16 שנים

eyalabodram

New member
בנבואה לא נאמר שם משפחה פוטר

ולא היה אפשר להסיק שמדובר על הפוטרים אין שום קשר בין אם יש משהו בין סנייפ ללילי לזה שסנייפ אמר נבואה לזה אאסור לנקוב בשמו למעשה אפילו זה שאסור לנקוב בשמו לא ידע במי מדובר ונאלץ לבחור בהארי רק כי הוא חצוי דם ולא בגלל מה ששמע אז בבקשה די לבלבל נכון לסוף הנסיך חצוי הדם סנייפ לא הסגיר את הפוטרים.

J Halliwell

New member
נו בסדר...

סליחה.. התכוונתי: "הסגיר את תוכן הנבואה לוולדמורט"! למה להיות כאלה קטנוניים!!!

J Halliwell

New member
שטויות...

מה שאמרתי לגבי קשר בין לילי לסנייפ הסתמך על הרבה יותר מזה (חוץ מזה שאני כן התכוונתי מראש לעובדה שסנייפ לא ידע על מי הוא מלשין, לא הסתמכתי על זה). העובדה שיש איזשהו קשר בין סנייפ לבין לילי פלוס העבר המסובך שיש לו עם ג'יימס ופתאום באופן מקרי דווקא הוא גורם בדיעבד למוות שלהם מעוררת אצלי תהיה גדולה... אבל חוץ מהפרט הזה יש דברים אחרים בהודעה הראשית שמעוררים הרבה שאלות...וכאן אני חוזר אל כולם..זרקו רעיונות..אנחנו אמורים לדעת מספיק כדי לעלות על משהו...יאלה לעבודה

eyalabodram

New member
עכשיו הבנתי מה הכוונה

באמת לא חשבתי כך שלמעשה בעייני סנייפ הוא זה שהסגיר את הפוטרים עכשיו אני הולך לקרוא את כל הסדרה מהתחלה תוך יציאה מנקודת מבט שמלחתחילה סנייפ יודע שמעשיו הם שחיסלו את ההורים של הארי

yoavj1

New member
לדעתי

סלאגהורן משווה את הארי ללילי כי היא אימא שלו פשוט. וגם זה נראה שהיה לו קשר מיוחד ללילי, כשהארי מנסה להשיג את הזיכרון.

ס א י

New member
../images/Emo187.gif לגבי סנייפ ולילי...

אני זוכרת שהארי הציץ בגיגית כשהוא למד הלטת הכרה אצל סנייפ.... ואז הוא ראה את הזיכרון שבו ג'יימס הופך את סנייפ באוויר ואז לילי צועקת עליו להפסיק.. נדמה לי שלסנייפ יש אולי מין חולשה ללילי, או שהוא אסיר תודה לה על זה..או משהו כזה. מה גם, העובדה שהמחשבה הזו הייתה בתוך הגיגית מראה שהוא חושב על זה...דיי הרבה =\ נראה לי.

sky44

New member
לא מסכימה בכלל../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

סנייפ לא אוהב את לילי. הוא לא מכיר לה תודה. הוא אומר לה שהוא לא צריך עזרה מבוצדמים כמוה. אז היא עזרה לו כי היא כנראה ממש היתה נחמדה או ממש שנאה את ג'יימס או שניהם, אבל זה לא אומר שהוא אהב אותה בגלל זה. חוץ מזה, היא יצאה והתחתנה עם ג'יימס בסופו של דבר - והוא היה האויב של סנייפ.

אולי ../images/Emo218.gif

פשוט הוא היה מאוהב בלילי

rds15

New member
מהספר החמישי, שיעורי הלטת הכרה.

באחד השיעורים הארי מצליח להדוף את סנייפ, ומציץ לתוך המוח שלו.

למעלה