איחוד מוחות אנשים...

J Halliwell

New member
איחוד מוחות אנשים...

וולדמורט מגיע לבית משפחת פוטר...רוצח את ג'יימס מיד...מבקש מלילי לתת לו לרצוח את הארי ואומר לה שהיא יכולה להנצל, למה? למה לא לתת את אותה אפשרות לג'יימס?? אם וולדמורט היה בוחר בנוויל והיה מגיע לבית משפחת לונגבוטום במקום, האם הוא היה נותן לאמא של נוויל (קוראים לה אליס אם אני לא טועה) את אותה הזדמנות, לא נראה לי. אם כך, הוא היה מצליח להרוג את נוויל ואז מה מה היה קורה להמשך הנבואה? כל החלק הזה של 'הוא יעביר אליו חלק מהכוחות שלו' אולי לילי היא הסיבה האמיתית שבגללה וולדמורט בחר בהארי ולא בנוויל... אם תשאלו אותי לדעתי (והעובדה שסנייפ הוא זה שהסגיר את הפוטרים מחזקת את זה), אני חושב שיש איזשהו קשר בין סנייפ ללילי: כל הקטע הזה שהארי עובד ע"פ הוראות של הנסיך (סנייפ) אבל סלאגהורן כל הזמן משווה אותו ללילי... מה שיוצר קשר כלשהו בין לילי לוולדמורט. אולי סנייפ ביקש מוולדמורט לחוס על לילי והיות שהוא זה שסיפר לו על הנבואה וולדמורט הסכים?? יאלה אנשים להביא רעיונות, תיאוריות, הכל...אבל עם נימוקים!!

your avi

New member
נמנמ...

למה אמא של נוויל לא הייתה מצילה אותו? אם וולדמורט היה בא אליה, באותו מצב, ואומר לה שהיא יכולה ללכת והוא יהרוג את הילד שלה, אתה באמת חושב שאמא של נוויל הייתה עושה את זה?! אני לא חושבת ששום אמא הייתה באמת מקשיבה לה. אמא של נוויל אהבה אותו. וזה בערך כל מה שלילי שהיא עשתה. היא פשוט נשארה במקום לברוח. משהו שאני חושבת שכל אמא הייתה עושה. אני חושבת שרולינג ענתה על שאלת לילי-וולדמורט פעם... אבל כמו תמיד, אני עצלנית מידי מכדי לחפש את הראיון או להזכר בתשובה שלה- לכן אני פשוט אחכה שמישהו כבר יצטט בעצמו!

J Halliwell

New member
לא לא לא...

זה לא מה שאמרתי. לא אמרתי לגב' לונגבוטום לא הייתה מצילה את נוויל (ורולינג גם אמרה שהיא ככול הנראה כן הייתה עושה את זה. מה שאני אומר או יותר נכון שואל זה, האם וולדמורט היה נותן לה את ההזדמנות שהוא נתן ללילי אבל לא נתן לג'יימס??

LiRs Lullaby

New member
לא ממש הבנתי את החלק הראשון

כשוולדמורט סימן את הארי כשווה לו, הוא גרם לנבואה להתממש. הוא גם יכל לא לסמן את הארי ואז כלום לא היה קורה עם הנבואה. דמבלדור אמר הרי שלא כל הנבואות במחלקת המסתורין מתגשמות. אבל אני גם חושבת שיש משהו בקטע הזה שסלאגהורן כל הזמן מדבר בשבחה של לילי, בזמן שהנסיך הוא סנייפ. כאילו, אם סנייפ היה כזה גאון בשיקויים אז למה שסלאגהורן לא יזכור אותו או יגיד עליו שאפילו הוא לא הצליח באיזה שיקוי בפעם הראשונה? לפי דעתי, הדבר שנגלה על לילי בספר השביעי קשור איכשהו לסנייפ ולמה שהוא יודע על לילי, והוא סיפר את זה לוולדמורט. זה+ העובדה שגם הלורד וגם הארי הם חצויי דם כמובן, אבל אני חושבת שיש בלילי עוד משהו. המתח הורג אותי

DEANC

New member
אולי (חולני)

הצד המוגלגי של סניים הוא קרוב משפחה של לילי?

sky44

New member
לא חולני../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

מחשבה יפה. אם כי אני לא לגמרי בטוחה. סנייפ לא ממש מחבב את לילי (ע"ע מע"ח "הזכרון הכי גרוע של סנייפ"
)

DEANC

New member
כן קרובי משפחה תמיד אוהבים 1 את ה2

הארי מת על הדרסלים סיריוס מת(תרתי משמע) על אמא שלו קראוץ' הבן מת על אביו וולדי מת על אבא שלו להמשיך?

הארי לא חצוי דם.

לילי הייתה מכשפה וג'יימס היה קוסם. מי שהייתה חצויית דם היא לילי לא הארי.

yoavj1

New member
אולי הוא פשוט זילזל בה?

לפי האופי של וולדמורט, נראה לי מתאים שהוא יזלזל בנשים, למרות שאין שום סיבה לזלזל בלילי כמובן.

ס א י

New member
../images/Emo187.gif הוא אפעם לא זילזל למשל

בבלטריקס..לפחות לא יותר מאשר בשאר אוכלי המוות. אם הוא זילזל בליליף אז היה משהו ספציפי אליה. לפי דעתי לפחות.

yoavj1

New member
מי אמר בעצם?

היא אמרה שהיא אוכלת המוות הכי קרובה אליו או משהו כזה אני חושב, אבל היא לא אובייקטיבית... כמו שדמבלדור אמר - יש אוכלי מוות שחושבים שוולדמורט סומך עליהם, אבל הם טועים.

ס א י

New member
../images/Emo187.gif כן, זה נכון..אבל..

האמתי שוולדמורט דיי מזלזל בכולם חוץ מדמבלדור..שהשתווה אליו בכוחותיו. וגם בו הוא זילזל שהוא מאמין שהמוות זה לא הדבר הכי גרוע, או משהו כזה.. אני פשוט לא זוכרת
וולדי מזלזל בכולם =\

למעלה