מ ש ה 53
Well-known member
זה דווקא לא קרה לי. אולי את בדפדפן שונה? אני עם כרום.ההודעה נעלמת. אבל לא ניתן להקליד, עד תום ההמתנה.
זה דווקא לא קרה לי. אולי את בדפדפן שונה? אני עם כרום.ההודעה נעלמת. אבל לא ניתן להקליד, עד תום ההמתנה.
כדי לאגיב עלייך להמתין זמן אינסופי [כי אין מילה כזו], אבל כשאני רואה את ההודעה התמוהה הזו, ואני מקיש שוב ENTER, זה בד"כ עובד.גם וגם. ויותר מפריע להמתין 12 שניות כדי שאוכל לאגיב.
אין לי מושג על אלו 12 שניות אתן מדברות.גם וגם. ויותר מפריע להמתין 12 שניות כדי שאוכל לאגיב.
מתי לאחרונה שמעתם את המילה הזאת?למעןהאמת גם לי המילה מפריעה במיוחד כשאומרים על אשה מבוגרת
״למרות גילה היא כוסית״
בשנות ה-80 אמרו "שאפה". שזה "חתיכה" בערבית. אולי בעתיד כשירצו להחמיא לאשה על מראה, יאמרו איזו "פרופסור" זו! כוסית התחיל לדעתי רק לפני 20 שנה.מתי לאחרונה שמעתם את המילה הזאת?
נשארתם תקועים בשנות ה-80?
גם שאפה וגם כוסיתבשנות ה-80 אמרו "שאפה". שזה "חתיכה" בערבית. אולי בעתיד כשירצו להחמיא לאשה על מראה, יאמרו איזו "פרופסור" זו! כוסית התחיל לדעתי רק לפני 20 שנה.
אני לא אוהבת את הכתיבה הכוללת מגדרית, המיועדת לנשים וגברים יחד. למשל, א.נשים
נהיה נפוץ יותר ויותר ומעצבן את העין.
חתיכה? לא שומעת את המילה הזו מהנכדים שלי ומחבריהם. את המילה כוסית אני שומעת ו/או קוראת. כשנערה מתארת את עצמה "אני כוסית"- מה לעשות, אצל מיושנת כמוני זה מעורר אנטגוניזם.גם שאפה וגם כוסית
בשנות ה-90 עברו לפצצה, חתיכה וחלק הבוגר יותר נשאר עם הכוסית.
אם אני לא טועה, חתיכה נשאר עד היום.
בסדר. חתיכה זו עוד המילה המעודנת יותר מבין שאר האלטרנטיבות...גם שאפה וגם כוסית
בשנות ה-90 עברו לפצצה, חתיכה וחלק הבוגר יותר נשאר עם הכוסית.
אם אני לא טועה, חתיכה נשאר עד היום.
"חתיכה" הייתה נפוצה כבר בסוף שנות ה-60 ובשנות ה-70. איני זוכר מתי באה ה"שאפה", וסביר שהיכנשהו בשנות ה-80. והכוסית? זה כבר היה בשנות ה-90.בשנות ה-80 אמרו "שאפה". שזה "חתיכה" בערבית. אולי בעתיד כשירצו להחמיא לאשה על מראה, יאמרו איזו "פרופסור" זו! כוסית התחיל לדעתי רק לפני 20 שנה.
אני לא אוהבת את הכתיבה הכוללת מגדרית, המיועדת לנשים וגברים יחד. למשל, א.נשים
נהיה נפוץ יותר ויותר ומעצבן את העין.
ובעברית תקנית מה תגידי? "לא נס ליחה".למעןהאמת גם לי המילה מפריעה במיוחד כשאומרים על אשה מבוגרת
״למרות גילה היא כוסית״
בא לי זה ישן. "לא בא לי טוב" כביטוי על טיפוס לא חביב זה שידרוג. ובא לי לקחת את זה בשתי שקל זה הכי הכי."בא לי" או "לא בא לי" כפי שמתבטאים לא מעט ילדים בעיקר.
או שאולי... פני הדור כפני הכוס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.