שמלת תחרה1
Well-known member
או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
התחליף הנשי למילה "ראש" - מה בשם אלוהים פירוש המילה "ראשת" ?או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
כמדוני רטש העיר יצא מאוצר המילים.התחליף הנשי למילה "ראש" - מה בשם אלוהים פירוש המילה "ראשת" ?
"ראשת העיר" , "ראשת מפלגה" ........מגוחך - פשוט מגוחך.
״פיפי״ כשמשהו מצחיקאו סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
כי מה לעשות... כשאישה צוחקת "מכל הלב" בורח לה כזה.״פיפי״ כשמשהו מצחיק
חחחח. היית בעבר אשהכי מה לעשות... כשאישה צוחקת "מכל הלב" בורח לה כזה.
תגידי שמלה... כשמכירים אישה לא יודעים מה עובר עליה? צריך לחוות זאת מגוף ראשון? מה?חחחח. היית בעבר אשה?
כדי לתאר כפי שתארת בכללי אז...תגידי שמלה... כשמכירים אישה לא יודעים מה עובר עליה? צריך לחוות זאת מגוף ראשון? מה?
אז... טעית. נולדתי בן ונותרתי זכר.כדי לתאר כפי שתארת בכללי אז...
הכרת דגם מקולקלתגידי שמלה... כשמכירים אישה לא יודעים מה עובר עליה? צריך לחוות זאת מגוף ראשון? מה?
בכאילו הכיר.הכרת דגם מקולקל
טוב נו. אי אפשר "עלייך". את הלוא משתפרת ואצלך התופעה לא קיימת. אולה.הכרת דגם מקולקל
לאו דווקא מילה. מקבלת שריטות באוזנים כשאני שומעת פרסומות מקומיות בהן הפרזנטור/ית מדבר/ת אנגלית במבטא שאמור להיות נכון, אני שומעת את ההגזמה במבטא, וזה כואב לי באוזן. ובכלל, מדוע פרסומת באנגלית אמורה לגרום לי לרצות יותר את המוצר?או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
סוג של.או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
מפריע לי בעיקר הכתיבה התיקנית שמחייבת כתיב מלא, כמו במילה 'אימא' שהתרגלנו כל החיים לכתוב 'אמא'.או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
זה משפט שתמיד מעצבן אותי כשאני שומע אותו.או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
לגמרי.או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
טעים רצח.או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
לא אוהבת את הכינוי "אחי" שמדביקים לכל אדם זר שפוגשים ברחוב... סתם נראה לי לא לענייןאו סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
לא יכולה לסבול את המילה כפרה.... מילה הכי מעצבנת שיש...או סלנג שהשתרבבו לעברית שצורמת לכם? ושלא הייתם רוצים יותר לשמוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.