איזו טעות מקסימה

Mנטה

New member
הסבר חלקי

LOL= lough out loud או במילים אחרות: מת מצחוק. ד"א = דרך אגב ח"ח = אולי יש עוד פירוש, אני מבינה את הפירוש הצבאי (חיזוק חיובי).

gidi ahronovich

New member
פירסומות ומכירון

פעם כתבתי לגולדסטאר מיכתב אבל הם לא היתיחסו אלי ברצינות המכתב היה כך לכבוד שמי גידי ואני עיוור הגולש בתפוז מכיוון שצג הברייל שלי לא מראה את הפירסומות שלכם אשמח אם בתור פיצוי תישלחו לי אחת לשבוע ארגז בירה כדי שגם אני יוכל להנות מהפירסומת. אגב חבל שאתם לא מיצרים גינס זה יותר טעים. אבל כאמו לא מיתיחסים אלי ברצינות טוב אני רגיל זה ביגלל שאני עיוור. ראיתי את הדיון על מדפסות ברייל וצגי ברייל מדפסת ברייל עולב 18000 שח וצג ברייל כ30000 לא הקשתי סיפרה מיוטרת. תרומות ניתן לישלוח לבירה גולדסטאר.

Boojie

New member
מנסיון, מגולדסטאר לא תשיג גינס.

אבל בזמנו היו כאן פרסומות של טובורג, היה לך יותר סיכוי להשיג משהו טוב... אני? אני אוהבת קורונה.

Athaclena

New member
לא אוהבת בירה, זה מר לי

ועוד לא ניסתי גינס, אמרו לי שזה מאוד מר. שונאת קפה, גם הוא מר לי. בקיצור, אני מוזרה! הכי מפגר שאני תמיד מוכנה לטעום טיפה קפה או בירה כי אולי יש ווריאציה שעוד לא ניסיתי וכן תהיה טעימה לי... ופעם הכינו לי קפה והייתי צריכה לשתות הכל כי זה היה רק בשבילי, ניסיתי להוסיף מלא סוכר וזה נשאר משהו לא טעים אבל מתוק. אפילו מוקה אני לא אוהבת

Rivendell

New member
את צריכה דווקא לשמוח

קפה זה לא בריא במיוחד, בעיקר אם מכורים לזה (כמוני, למשל
).

Athaclena

New member
זה בסדר, אני אוהבת דברים מתוקים

במקום דברים מרים. שוקולד - חופשי. ממתקים, סוכריות, מה שיש. בעית משקל אין אבל אני עלולה לפתח בעית כולסטרול גבוה ואז הלך על השוקולד. בכלל כולסטרול זה הדברים הטובים בחיים - גבינות צהובות, כבד ובשר אדום, וביצים. מקווה שהכולסטרול הגבוה לא יקפוץ עלי בזמן הקרוב, או בכלל (אבל זה גנטי אז לא סביר)

Rivendell

New member
אני אוהבת גם וגם

שוקולד. נפלא. ואם כבר שוקולד, אני ממליצה בחום על בתי הקפה של מקס ברנר. זה כמו גן עדן לחובבי שוקולד.

Athaclena

New member
ראיתי שירשור על זה בפורום שוקולד

זה כשר? ואיפה יש חוץ מהרצליה? זה נשמע כל כך טעים..... רק לפני חצי שנה גיליתי את השוקולטה והתאהבתי בשלוק ראשון. אח"כ הלכתי למקום שהיה בו שוקולטה קרמל ושוקולד לבן ודברים נורא טעימים, אבל בדיוק באותו ערב לא היה שוקולטה אז נאלצתי להסתפק בסיידר חם. בכלל נגנבתי מהמקום הזה, פעם ראשונה שאכלתי פיצה עם תוספת סלמון (וברוקולי ופטרית - השילוב האהוב עליי), וגם היה שם תוספת ארטישוק אאל"ט.

frumkin1

New member
אני לא אוהב פטריות,

אבל אני כן אוהב אננס על הפיצה. חצי אננס, חצי בצל.

Athaclena

New member
אננס ובצל? לא נשמע לי טעים

אני מכירה מישהו שאוהב אננס ותירס. על טעם וריח אין להתווכח - אני רואה שתוספות על פיצה זו דוגמא טובה...

Athaclena

New member
אה! אז בצל אני לא אוהבת. אננס אחלה

אני אוהבת פטריות עם ברוקולי אבל אין כמעט מקומות שיש ברוקולי אז פטריות וטונה זה טוב. או פטריות לבד וזיתים לבד (ירוקים).

למעלה