איזה קטע

k976

New member
נכון מאוד יוסי

לדעתי חבל שאתה לא חוזר לשדר. לדעתי נכון וזה קשה מתוך השלל אני שומע הרבה שנות ה80 וכו ולשמוע ללא שדרן זה כבר לא זה. נכון שהשפע הוריד קצת אני נאמן לקול השלום ושדרניו רדיו עמאן רדיוס שנות ה80 אורן עמרם כאיש מוערכך בתחום זה פחות כשדרן. סטים של האוס בינתיים בבי בי סי יש סטים טובים אני זוכר . התוכנית שלך שישי בתל אביב מימד חדש לא רק מוזיקה יצאנו על פי מה שפורסם אצלך בתוכנית , נכון שהיום הכול נזיל והמון תחנות רדיו וזה פשוט הוריד את הרמה מה שנקרא. עלה והצלח נשתמע בחיוך חגי

אני בדעתך בדיוק יוסי.

לא יודע איך הפכתי להיות חובב אקטואליה ותוכניות דיבורים ולא מוסיקה ברדיו !! אוי ואבוי אם הייתי צריך להסתמך על תחנות הרדיו שירצו אותי מבחינת טעמי המוסיקלית,לכן אני מכין לי אם פי 3 ברכב אם שירים שאני אוהב,אין הרבה תוכניות שמחדשות מוסיקה למעט תוכניות הדאנס כמו עופר נחשון בשישי בלילה ב 88 או המועדון עם אופיר רובין ובעבר הדיסקוטק עם יניב וכמובן תוכניתו של יוסי בשנות ה 90 ,תחנות אינטרנט מהעולם פשוט מצוינות ורק מראות לנו כמה אנחנו בפיגור גדול אחריהם.

tamarnon

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

גם אני בשנים האחרונות מוצאת את עצמי מאזינה יותר ויותר לדיבורים ובמיוחד גלי צה"ל. קשה לרדיו לחדש היום מבחינת מוסיקה ובמובן מסוים האינטרנט הרג את הרדיו. כמו שכתבת החידושים היחידים הם באמת בתוכניות דאנס והטובה מכולן כבר שנים היא דאנספורמיישן (וגם את הדיסקוטק אהבתי) רק חבל שהיא נמצאת בתחנה כל כך מחורבנת.

תודה אנשים ../images/Emo13.gif

רק נציין שהדיסקוטק חיה ובועטת כתכנית רדיו אינטרנט וכפודקאסט שניתן להוריד לנגנים שלכם ולקחת איתכם לכל מקום ובכל שעה. את כל הפרטים תמצאו באתר שלנו, שכתובתו הדיסקוטק.com . תכנית נוספת שאני מגיש מזה כחודש סוקרת את עולם הדאנס, משמיעה סינגלים חדשים לצד בקשות של מאזינים, ראיונות עם יוצרי מוזיקה אלקטרונית, והמלצות של תותחי המוזיקה האלקטרונית בישראל. את התכנית, "Click2Dance 2Day" ניתן לשמוע מדי שני ב-22:00 ב-Click2Dance, ולהאזין / להוריד כפודקאסט בעמוד הזה.

למה להשמיץ את רדיו קליק תמר?

יצא לך לשמוע פעם את רדיו קליק אף אם שככה את מתבטאת? גם אם היא לא לטעמך למה להשתמש בכתיבה זולה ונמוכה כ''כ בפורום כזה מכובד? ברדיו קליק להבדיל מהמון תחנות אחרות יש אנשים שנושמים רדיו ועושים זאת באהבה ללא תשלום ותאמיני לי המון אנשים מוכשרים שלכולם יש מקום בכל תחנת fm,התחנה אהובה ולכל שדרן יש אוסף של מיילים מחבקים ממאזינים בעולם שכותבים כמה שהם אוהבים את התחנה,זכותך לא לאהוב ולהביע דעה אבל יש גם דרך מכובדת לעשות זאת,יום טוב לך.

tamarnon

New member
כן,בלי יורם ואזאנה ועומר מלכה אפשר לסגור אותה

את קליק2דאנס אני דווקא אהבתי מאד בפעמים שיצא לי לשמוע. הבנת הנקרא חברים....

מה אני אמור להבין ?

(וגם את הדיסקוטק אהבתי) רק חבל שהיא נמצאת בתחנה כל כך מחורבנת?,קשה מאוד להבין,אבל שטויות מצטער על כך למרות שלאף תחנה לא מגיעה מילת גנאי כזו,דווקא 90 אף אם הוא בין התחנות האיזוריות האהובות עליי,יש שם תוכניות של שנות ה 90 ען שמעון סופר שהם סבבה והתוכניות שציינת כמובן.

ואזנא של היום מזכיר את אליקו (מומי מו מו מומי

מברבר יותר מדי שם מלא מזרחית מה שלא מאפיין אותו משכנע את המאזינים להגיע לסופרמרקט הקרוב או לשלוח אס אם אסים אם אנחנו רוצים את השיר בסלולאר,איפה ואזנא של פעם שהיה מנגן את הדאנסים החדשים ברדיו דן או ב 99 בצהריים אז הוא היה תותח כיום הוא עוד שדרן שעושה חלטורות,תגידו מה שלא תגידו על דידי אצלו לא יהיה שוק בתוכניות.

תגובה בקשר ליורם ואזאנא- לליצן "הכוכב"

אני לא דוברו של יורם, אבל בתור מקורב אליו בעשור האחרון, בין השאר כחבר בצוות התכנית וכמאזין קבוע, אני יכול לענות על השטויות שכתבת: להזכיר את חפליקו ויורם באותו משפט זה גובל בהוצאת לשון הרע. איך אתה משווה את רמת השידור, המקצוענות מול המקרופון ועמידה בחוקי שידור מינימלים בין השניים ? 'ואזאנא של פעם', שהיה מנגן את הדאנסים החדשים, שידר בתחנות שנשאו אופי כזה. רדיו 90 הוא רדיו שמשדר לכולם. גם אני נחרד ואפילו נאנח מדי יום כשאני נאלץ לשמוע מוסיקה מזרחית או זמרים עלומי שם בתכניתו, אבל זו הפשרה שעושים כשאתה עובד בתחנה מאופיינת כמו רדיו 90. במפת הרדיו של היום היינו מאבדים שדרן מקצוען כמו יורם, אם הוא לא היה משתנה בהתאם לזרם. אבל, וכאן האבל הגדול- מגיעה הסוכריה הכי טובה לנו, המאזינים. מדובר על השעה השלישית, בה רובה ככולה מוקדש לדאנס, מוסיקה לועזית עכשווית, שאת מרביתה זוכים המאזינים לשמוע לראשונה בארץ (נסו להתווכח איתי או להוכיח אחרת!) בסופו של דבר המאזין מקבל תכנית מגוונת בקו המוסיקלי (גם לטעמי- מגוונת מדי), אבל עם עובדות כמו בחירת תכניתו של ואזאנא כתכנית המוסיקה המצטיינת של 2009 בתחום המוסיקה - אי אפשר להתווכח. המכירה הטלפונית (סופרמרקטים) עליה דיברת - תכתיב מלמעלה. נראה לך שמשלמים ליורם כסף (בניגוד לשדרן אחר הממ הממ) בשביל שהוא יפרסם את זה? גם הסמסים לסלולאר ירדו לכמעט אפס בחודשים האחרונים, בדוק אותי גם כאן. ולסיום - ההשוואה השגויה שלך לדידי הררי. דידי משדר תכנית בידור לגיטימית ופופולארית, שבה יש כ 60 אחוז מלל ו 40 אחוז מוסיקה (וגם נדיר לשמוע שיר מלא בלי שידבר). אצל יורם היחס הוא בערך 80 אחוז מוסיקה. ועוד לא שמעתי פעם אחת שהוא פרסם אירוע,הפלגה,מסיבה או יחצון פרטי למשהו בהשתתפותו שנעשה מחוץ לרדיו. אז הוא ממש לא "עוד שדרן שעושה חלטורות", כמו הבדיחה שמשדרת מולו בלב המדינה. של נעליך מעל רגלך בן אדם שבת שלום אלבו

כתבת יפה צחי

חבל רק שהמילים התבזבזו על אדם שכל מהותו כאן בפורום היא להתנגח בכל מה שזז ותמיד ללכלך.

אתה הליצן האמיתי אלבו.

ואזנא מוכיח שאין לו קו ואופי וזה שמבדיל בינו לבין דידי,שדרן אחר לא היה מתפשר על מה שהוא אוהב לשדר,דידי שנים עושה את אותה התוכנית,אליקו בחיים לא ישדר מוסיקה אחרת חוץ ממזרחית,אבל ואזנא מתפשר,וכן שמעתי אותו מלא פעמים משדר מכל מיני מרכזי קניות ומשכנע את המאזינים להגיע ולקנות אז אל תזבל במוח בבקשה,והבדיחה שאתה נהנה לרדת עליה בינתיים מצליחה עושה חיל ומקבל חיקוים בכל תוכנית פריים טיים בערוץ 2 .

אייל...

בוא נתחיל מזה שאליקו מבחינת הקונצנזוס לא נחשב לשדרן אלא לגימיק פרסומי ותו לא. אליקו שהתחיל דרכו בשנת 96 עם גלי הים התיכון היה אז ילד כמדומני בן 13 שכל היום היה מתקשר אליי לבית ומנדנד לי שאנסה להכניסו לרדיו לייט או לרדיו גל (כבר איני זוכר את התחנה בה עבדתי באותה עת), כבר אז היה משדר בדיוק כמו שהיום הוא משדר - זול ולחלוטין לא עפ"י כללי השידור הנכונים. אלי כהן המכונה אליקו - לטעמי הוא נרקסיסט רדיופוני שלא מייצג מבחינתי אפילו את הז'אנר המכוער שנקרא מוזיקה ים תיכונית. נמשיך מזה שלחלוטין אין מה להשוות את תוכניתו למשדר של יורם ואזאנה, כהן הדאנס הגדול ביותר לדעתי שקיים במדינה מאז שהחלו שידורי רדיו דן הגל הירוק (שנת 1993). יורם משדר את הלהיטים במינון אופייני לתחנה איזורית ולצביון משדריה, לא עולה על שירים ומקפיד על אינטרואים ואאוטרואים נכונים, יודע להסביר על כל להיט ולהיט באופן רדיופוני שאינו ממוסחר (והוא הרי לא מקבל שקל משום אמן ישראלי או בינלאומי - כמו שצ-ר-י-ך להיות) ודואג לקידום המוזיקה העכשווית בכל הסגנונות בדיוק כמו שצריך.....עובדה, כמו שצחי ציין - תוכניתו זכתה ב-2009 לתוכנית המוזיקה הטובה בישראל ולא בכדי. לכן אייל ידידי, כשאתה כותב דברים אנא בדוק את עצמך פעמיים ואפילו שלוש לפני שאתה מעלה אותם לפורום הרדיו המכובד, שמן הסתם גולשים בו בעלי מקצוע שמבינים דבר אחד או שניים בר-ד-י-ו. ונסיים בזאת, שאם כולם אומרים לך שאתה הולך כמו ברווז אז כנראה שאתה ברווז. רק אל תהיה הברווזון המכוער בהתאם לתגובותיך. שבת שלום.

גימיק או לא הבן אדם מצליח וכולם מקנאים בו.

זה שהוא היה מתקשר אלייך לפני 15 שנה ומבקש שתכניס אותו לשדר לא אומר שכיום הוא לא רואה אף אחד כאן מבחינת הצלחה,אין אחד שלא מכיר אותו במדינה,זמרים מתחנפים אליו כולל מגישי טלוויזיה כמו משה דץ ועודד בן עמי,הוא מקבל חיקוים בתוכניות,רושמים עליו בכל טור רכילות והוא מקבל איזכורים בתוכניתיו של גיא פינס משמע האיש מצליח,זה שאתם וגם אני לא אוהבים את סגנונו לא מעיד על זה שהוא לא מצליח,רואים איפה הקריירה הרדיופונית שלכם ואיפה שלא?

tamarnon

New member
אני אוהבת את ואזאנה אבל...

ואת זה גם אתה כותב - השעתיים הראשונות לא ראויות להאזנה ואם תוכנית שאורכה הוא 3 בלתי ראויה להאזנה בשעתיים הראשונות אז יש בעיה. מסכימה איתך בקשר לאכסניה הבעייתית שלו אבל לא מדובר כאן בשדר שהתחיל לשדר היום. הוא היה צריך לשנות את המערכת או שהמערכת הייתה צריכה להתיישר לפי רצונותיו כי ואזאנה היה הרבה יותר גדול מרדיו אמצע הדרך כשהוא עבר מ-99 ועכשיו אני כבר לא בטוחה. וזה מה שעצוב.

הלוואי שמה שאת אומרת היה קל לביצוע

לצערנו היום גם גדולי השדרנים צריכים לעשות וויתורים כואבים כדי להמשיך לעסוק במקצוע שרכשו ב-10-20 השנים האחרונות. גם ברמת התוכן וגם ברמת השכר. בעולם מתוקן היו תופרים קונספט לואזאנה שתואם את סגנון ההגשה שלו וטעמו המוזיקלי, אבל זה לא המצב, ואני מניח גם מבלי להציץ בארנקו שהוא לא מרוויח כמו שמגיע לו להרוויח בשלב זה של חייו. ולא חסרות דוגמאות לשדרנים איכותיים וותיקים שיכלו לעשות דברים הרבה יותר משמעותיים גם היום אם לא היו מקצצים להם את הכנפיים (מישהו אמר יקיר אביב?). זה המצב, ונותר רק להאזין ולקוות (וזו אמירה כללית שלא מיוחסת לאמורים לעיל) שיום אחד ידעו להעריך מובילי דעה בעולם הבידור והתרבות, ולא להרחיק אותם, להעלים אותם ולהיזכר בהם רגע אחד מאוחר מדי.

תודה רבה על המחמאות,

ראיתי את השירשור רק עכשיו
אגב רדיו גל, מישהו יודע מה עם ג'קי?

אחלה תוכנית שחר כן ירבו כאלו.

חבל שהסקאלה לא משופעת בתוכניות דאנס אלקטרו האוס וחבל שאתם לא משדרים עוד שעה מינימום עד 2,אהבתי מאוד את הסט של ינון יהל שניגנתם לפני 3 שבועות.

djgabi

New member
מסכים

לגביי המשפט "שדרן מצוין - תוכנית מצויינת" זה נכון,אבל,ויש כאן אבל,ישנם גם תוכניות מצויינות עם שדרנים לא הכי הכי בעולם,אפשר לשמוע את זה בFM ואפשר לשמוע זאת גם באינטרנט. תוכניות מעולות ללא ספק מבחינה מוסיקלית,חוץ מזה שלהמון אנשים פשוט נמאס לחלוטין מדיבורים של השדרן,הנחיה,הגשה,או איך שלא תקראו לזה,פשוט נשבר להם מזה,ולא משנה אם זאת תוכנית 80S, דאנס או רוק. היום אנשים אוהבים מאוד לשמוע מוסיקה נטו. בשנות ה-90 זה עבד,היום פחות.

למעלה