איזה ]פרק!!!!!

maayan15

New member
רק הערה ליעל...וקצת ../images/Emo58.gif

שאמרת אתן אנטי ג´סטין אני מניחה שהתכוונת לי ואל המכשפה...אני לא יודעת מה עם המכשפה אבל אני מדברת בשם עצמי בלבד שאני אומרת ש... נכון שאני שונאת את ג´סטין..אף פעם לא הכחשתי זאת ואפילו דיי (מאוד) החצנתי את זה...נכון שאם מישהו אומר בריאן וג´סטין אני ישר יגיד אני שונאת את ג´סטין בלי לחשוב על זה יותר מדיי זמן אבל....יש דברים שבהם אני אובייקטיבית...לדוגמא...תני תמונה של ג´סטין לבד או עם מישהו (אפילו בריאן)...וג´סטין נראה לטעמי טוב...אני יודה בזה....אפילו אם בריאן בתמונה...אבל אני לא אוהבת את המראה של ג´סטין ולכן רוב הפעמים תמצאו אותי אומרת שהוא נראה לא טוב (או לחילופין..כמו ברווז).... ושג´סטין עושה משהו אני מסתכלת על זה בצורה אובייקטיבית בלבד...אני יכולה להודות מתי שהוא עושה את הדבר הנכון(לדעתי) ואני יודעת מתי הוא לא.... אני לדוגמא בניגוד למה שציפיתן (תודו..) שונאת את אית´ן..אני יודעת שהרבה חשבו שאני יאהב אותו אוטומטית בגלל שהוא הפריד קצת בין ג´סטין לבריאן... והעובדה היא שאני שונאת את הכנר על הגג אפילו יותר ממכן....אני יודעת מתי להגיב בצורה אובייקטיבית ומתי לא...וזה דיי מעליב (או יותר נכון מכעיס...) שהאשימו אותי בזה שאני משוחת וישר אומרת דבר רע על ג´סטין בגלל שהוא ג´סטין...אני פשוט טוענת שאם תראו מישהי ששוכבת עם הבוס (לא משנה עם זה בגלל שהיא פרחה או בגלל שהיא חייבת) ומקבלת בגלל זה עבודה או קידום אז יישר תכעסו עליה ועל הבוס וכאן...האשמתם רק את הבוס (שאין ספק שהוא אשם וגם אני חושבת שהוא מגעיל)..אז אני מאשימה אותכן שאתן פשוט כ"כ אוהבות את ג´סטין שאתן לא יכולות להיסתכל על דברים באובייקטיביות....הוא יישר המסכן.... והפעם...אני מרחמת עליו בגלל הקטע עם האבא המניאק שלו...ואפילו קצת מבינה שהוא לא רצה לשכב עם הבוס (או למצוץ לו...לי זה לא ממש משנה...זה אותו הדבר)...אבל העובדה היא שהוא שכב..ואם תיקחו את הסיטואציה הזאת ותלבישו אותה על אנשים אחרים..שהם לא ג´סטין..אתן תבינו למה אני מתכוונת...ותסכימו איתי אבל כרגע...אתן קצת משוחדות!

סילביא

New member
תגובה

אני שמחה שאת יכולה להיות אובייקטיבית ואני מתנצלת ומצטערת (יום כיםפור) אם נעלבת.. אבל לפעמים אתן כ"כ מגזימות עם השנא לג´סטין שזה נותר תחושה כזאת. אז אני משחה לגלות שטעיתי ומתנצלת. ככה: ג´סטין לא עשה את הדבר הנכון...הוא לא משולם .. גם הוא מפשל כמו כולם...אני פשוט אומרת שלמרות שהוא עשה משהו לא בסדר הוא עשיין מסכן..מבינה. אני גם מסוגלת להגיד מתי הוא עושה דברים מטומטמים.. וזה יה מטומטם! אבל אני עדיין חושבת שהוא מסכן.. גם זונה שעושה את זה כל הזמן בשביל הכסף וסובלת מזה נראת לי מסכנה.. זה לא קשור זכותך לחשוב שוא מכוער.. זכותך המלאה אפילו!! אבל זה לא אורמ שכל פעם שמישו מזכיר אותו צריך לקפוץ עם כמה שונאים אותו. תראי , בואי נודה שתכלס ג´סטין עושה טוב לבראיין, נכון אתן אוהבות את בראיין המניאק (חמוד)שלא מתחשב באף אחד אבל ההתנהגות הזאת לא בראיה עבורו.. תכלס, בן אדם כזה רק ורס את עצמו וימצא את עצמו יום אחד ךבד לחלון, אחרי שהוא יזיין את כולם.. וג´סטין מכניס בו צד אנושי יותר, רך יותר שעוזר לו להתחבר לרגשות שלו.. ככה שאני לא מבינה איך אתן יכולות לשנוא אותו...השאלה היא מה אתן מעדיפות: מה שטוב לכן (הדימוי של בראיין) או מה שטוב לו ..( טוב נו.. הוא דמות ! אני הרגע) בעיניין הכנר על הגג... בואו פשוט נפיל אותו מהגג ונסגור עניין.... במקום להתווכח כל זמן, בואו נתאחד סביב נושא משותף!!!! ניקח לו את המקל של הכינור ונדחוף לו את יודעת איפה.. אחר כך נקשו לו את הידיים עם המיתרים ובסןף....נדחוף אותו מהגג!!

סילביא

New member
למה על הראש?

על התחת .... שלא יוכל להנות יותק מסקס... טוב דיי!! יום כיפור עוד מעט....אחי זה נקלל אותו שוב..חחח

חחחחחחחחח

אני כבר לא יכולה לחכות עד אחרי יום כיפור כדי להתחיל לקלל שוב

סילביא

New member
ועוד משהו

ראיתן שלינדזי הודתץה בפני בראיין שהיא פעם חשבה שהוא יוכל להיות בעלה? מה? גם היא הייתה מאוהבת בו? כי ידוע שבקולג´ הם שכבו ולא נהנו מזה ומשם הם חברים טובים.. אבל נראה שכל מי שחבר טוב של בראיין היה (או עדיין) מאוהב בו...מה יהיה? ואני חייבת לציין שאני מפתחת חיבה לא ברורה למלאני ... היא קורעת אותי מצחוק! אבל לא לדאוג........אני עדיין אוהבת את ג´סטין

maayan15

New member
היא לא מאוהבת בו....

והם לא נהנו לא בגלל שהם חברים טובים אלא בגלל ששניהם הומוסקסואלים... ואני תמיד אהבתי את מלאני...היא מותק!.....וגם לידה....

סילביא

New member
ברור

שהם לא נהנו כי שניהם גייז אבל התכוונתי לאיזה מפשט שהיא תוקעת לו כשהן מחכים לגננת (אחרי שהוא מתייחש לדקה של רצינות) שבה היא אומרת לו שהיא פעם קיוותה שהמצב (בוא היא והוא נשואם עם ילד) יהי אמיתי , והיא שואלת אותו אם גם הוא חשב ככה והוא עונה לה לא אבל אז.....הוא אומר לה שזה לא אורמ שהוא לא אוהב אותה (כמו ידידים ברור) אבל האם אני טועה או זאת הפעם הראשונה שבה הוא משתמשת במילה אהבה כלפי מישהו?

lolly1

New member
נכון??!!!!!!

הייתי בשוק!!!!!!! הוא אמר למישו ?(רק חבל שלא לגסטין..)שהוא אוהב אותו!!! נס!! אוקיי לא הייתי פו הרבה אז הנה הגיגיי על הפרק: גסטין יודע שבריאן אוהב אותו והוא ממש אבל ממש ממש לא זונה!!! אבא של מייקי מה זה חמוד..נכון??? ודבי-התאכזבתי....לשקר לבן שלך? לתת לו לחשוב שאבא שלו זה איזה אחד מרשימה?? בריאן-פשוט מתוק!!!! "עושה שיעורים" ב2 בלילה...חחחחמוווודדדד!!! אמט וטד-איפה אתם?! מייקי ובן ממש חמודים ביחד..שישארו ביחד.. וזהו בינתיים. ...נראה לי.אם אני אחשוב על עןוד משו אני אגיד..

meirav1

New member
הפרק היה פעם טוב רק....

אני לא הייתי יכולה לראות תסוף של ג´סטין וברייאן כי בזמן האחרון ג´סטין עושה מה שבא לו אז עם הנשיקה לבחור ההוא , עכשיו עם הבעל מועדון שעוד לא ברור מה היה ( לדעתי סגור שהוא שכב איתו ) וברייאן קולט את זה ולא אומר כלום, והוא כזה חמוד כאילו נפגע אבל בחיים לא יראה את זה ,,,, אווווו אני מתה עליו ! אני לא מאמינה שאני אומר את זה כי אני מתה על הזוג הזה אבל אולי עדיף שזה יגמר והפרק היה פשוט היה חסר אמט מה קרה ?

maayan15

New member
מה קורה כאן??????????

יותר ויותר אנשים מבינים שג´סטין סתם אידיוט ושכדי שבריאן וג´סטין ייפרדו....פששש....התחילו להשתפות (להשתפות: להפוך לשפויים).

סילביא

New member
ani lo agiv al ze

ki ani lo matzliha lijtov ivrit ba mahshev ani ak omarshuv she justin ose tov le braian ki hu meamet oto im regashot ve ze mashe hiuvi

אהבתי את הסצינה הזו....

גם אני שמתי
שהוא אמר בפעם ה-1 ליד מישהו את המילה אהבה והיה לי חיוך ענק על הפרצוף עד סוף הפרק.

pצצה 007

New member
אולי הגוף שלו לא הכי יפה בעולם אבל

הוא הכי חמוד בעולם! יש לו אופי טוב וזה יותר חשוב מיופי (למרות שלפי דעתי יש לו גם את זה...)

סילביא

New member
gam al haguf shelo ein li tlunot

as he said: he has a greeeeaaaaat ass and he´s blonde! besides... muscles not always mean the person looks good or sexy and justin ...... god ! he looks sexy .... even with the terrible underwear

maayan15

New member
אני לא אוהבת את האופי שלו....

אבל אני לא נכנסת לזה כרגע.... ד"א..יעל....שיגעת אותי עם האנגלית עברית הזאת!!!

pצצה 007

New member
שאלה...

למה לשנוא את ג´סטין?מה הוא עשה לך?מה כבר הנשמה הזה יכול לעשות לך?... אין מחלות ג´סטין ןמלחמות ג´סטין וכו´... להיפך, ג´סטין הוא התרופה למחלות, הפתרון לרעב ומלחמות וגם לתאונות דרכים! אתם לא יכולים להיות רק ידידים?!

BlueyedQT

New member
היה פרק יפה..

(כבר כתבתי תגובה אבל היא ירדה
) אהבתי שבריאן עשה כיאלו הוא כבאי זה היה מצחיק

למעלה