איזה ]פרק!!!!!

maayan15

New member
למי ששאל למה אני שונאת את ג´סטין..

כבר רשמתי פה למישהו (לא זוכרת למי..) שזה רשום בדפים לפני... כמעט בכל דף...ואין לי כוח לרשום...אין לי כוח להגיב לאלה שייתעצבנו עליי..ובכלל..כיפור זה לא הזמן לרדת על אנשים...ואם כבר הסכמנו שעל הכנר על הגג לא נרד אז....נלך כמה צעדים יותר (כי אני שונאת את ג´סטין הרבה הרבה הרבה וכו´... יותר ממה שאני שונאת את הכנר...) ואפילו...למרות הקושי בעיניין...לא נרד על ג´סטין...... ביום אחר...אני יסביר....

איך את יכולה????.

לשנוא את הכנר הב....(ולא אכפת לי שכיפורים..)יותר מג´סטין??? את הרי אוהבת את בריאן, נכון?(זו הייתה שאלה רטורית, מי לא....) ובריאן אוהב את ג´סטין, וג´סטין ממלא את כול הריקנות שיש לבריאן...זאת אומרת, הוא עושה לו טוב. והכנר המטומטם, יגנוב את ג´יי מבריאן ובריאן יחזור למצב שהוא היה-אדיש ומפנים הכול... את שונאת את ג´סטין, בסדר. אבל איך את יכולה לשנוא פחות את הכנר? הוא יגרום לבריאן לחזור למה שהוא היה. כמה שאני שונאת את מייקל, אני שונאת את הכנר פי כמה עליו...

אוו קיי מעיין ישנה כרגע אבל אני...

אגיב.... וזה רק לפי מה שאני חושבת בלבד!!... לפי מה שאת אומרת... בריאן יחזור להיות כמו שהוא היה תחילת עונה ראשונה.... בזכות זה שהכנר יקח ממנו את ה@!#@#$$@... אז את יודעת מה זה אומר לגביי??? אני חולה על הכנר!! אני מתה עליו!!! תודה לאל שאלוהים ברא אותו!!.(או שהיוצרים ליתר דיוק!!) ככה ה@#@# ילך... ובראין הישן והטוב יחזור!!!! זאת דעתי בכול אופן...

maayan15

New member
ועכשיו לדעתי...

קודם כל...אולי טעית בניסוח ואולי לא הבנת אותי אבל....אני שונאת את הכנר הרבה פחות ממה שאני שונאת את ג´סטין (או לחילופין: אני שונאת את ג´סטין הרבה יותר משאני שונאת את הכנר...). אני שונאת את הכנר מכוון שלדעתי העובדה שבריאן (אהובי,יקירי) ייזרק ע"י יצור כ"כ יותר פחות ממנו כמו הברווז הזה! (ג´סטין...אנשים..הגיע הזמן שתבינו אותי בלי הפירושים בסוגריים...)... ומי שגורם לזה לקרות זה אית´ן...עכשיו אל תבינו אותי לא נכון...אם אית´ן היה גורם לבריאן להיות הבריאן שאני התאהבתי בו (בריאן של עונה ראשונה האלוהי ביותר...טוב...אפשר לחשוב מהו עכשיו אם לא אלוהי?...)....הייתי כועסת על אית´ן בגלל הפגיעה הראשונית אך סולחת לו ואף מתחילה לנשק את תמונתו פעם בכמה זמן אבל.....בסופו של העיניין (לא לגמריי הסוף...אני מתכוונת בסוף הקרוב...בסוף הרחוק הריי ג´סטין ובריאן לא יהיו ביחד...אל תענו על זה...)... בריאן וג´סטין ייחזרו ואז זה אפילו יותר מעליב לבריאן (המדהים ביותר!) כי הוא סלח על הפשע הנורא שבוצע נגדו ע"י הפרחח הבלונדיני המעצבן ועל ידי הכנר (שמי ייתן ויפול מהגג.....אני לא צמה...אני לא מפסיקה לקלל...).... בקיצור, אני שונאת את ג´סטין ואת אית´ן שני ילדים מעצבנים שצריכים לחזור לאמא שלהם למרות שאית´ן יותר חמוד מג´סטין באופי ואם אני צריכה לבחור מישהו שימות הייתי בוחרת בג´סטין ולא באית´ן... (רעיון מהפכני: אולי הכנר ייפול מהגג ויינחת על הברווז ואז שניהם ימותו!!!). ....יפית (המכשפה ללא מבינים)... מוסרת את תמיכתה ברעיון החדש והחכם מאין כמוהו שלי (טוב זו אני...למה ציפיתם?
). טוב..אני הולכת להיסתובב קצת...נדבר אח"כ... מעיין

maayan15

New member
ליאור-אני חייבד להגיד....../images/Emo58.gif

לא,הם לא יהיו ביחד!!! נכון...אחרי אית´ן הם ייחזרו אבל....להזכירך הסידרה לא תיגמר בעונה השלישית...או הרביעית...ובסוף....בעונה האחרונה.....בריאן יהיה אם זה שנועד לו... העוזר הנצחי שלו...כמו שלקפטן אסטרו היה עוזר (שכרגע אינני זוכרת את שמו..)...ככה לבריאן יהיה את מייקל...עד הסוף.... (כמובן שבריאן וג´סטין ייפרדו עוד לפניי הקטע עם בריאן-מייקל...אני פשוט מציינת את החלק הכי חשוב...הסוף!)

טוב שמתי לב שזה לא ברור אז.../images/Emo58.gif

טוב מה שהתכוונתי זה ש אם זה היה קורה ככה... שג´סטין היה עוזב אם אית´ן ובריאן היה שוכח ממנו מהר מאוד וחוזר לעצמו... הייתי שמחה מאוד... אבל זה לא ככה... הרי גם בריאן מושפל מזה שהברווז עוזב אותו ... וגם הם בסוף חוזרים... לבנתיים... עד שבריאן יעיף אותו!!!... אז אני שונאת את האית´ן... הבנתם??

u go girl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

go ayaliar go ayaliar go go ayaliar סוףףףףףףףף סוףףףףףףףףף!!!...אני שמחה שאת משתהפת (נהיית שפויה במילים של מעיין...) הגיע הזמן שעוד כמה אנשים יבינו כמה הוא מעצבן... אני גם הייתי כמוכם בהתחלה... בריאן וג´סטין לנצח וכל הבלה בלה הזה... טוב לא להגזים ... עדין העדפתי את מייקי ובריאן... אבל מייקי וג´סטין היו באותו מקום אצלי!!... התקופה הקשה.... בכוך מקרה... אני גם הפכתי שפויה.... תודה לבריאן.... (במקום תודה לאל... כי בריאן הוא האל...) אז.... תמשיכי כך!!!!

למעלה