איזה ]פרק!!!!!

סילביא

New member
איזה ]פרק!!!!!

מצויין כמו תמיד. לכל אלא שאומרות לי שבראיין לא אוהב את ג´סטין יות מאשר ג´סטין אוהב את בראיין... הפרק הוא הוכיח את זה ובענק.... פרק מצויין

באמת פרק מצויין....

היה קצת דביק אבל בסך הכול הוא היה טוב.... אבל מה שהפריע לי היה זה שהשיחה הזאת בין בריאן לג´סטין בסוף נשארה פתוחה...

enya

New member
היה פרק טוב../images/Emo70.gif

איזה יפה היה ג´סטין עם הכנפיים ... ומייקל ממש נשמה טובה - מה שאמר לדבי בסוף בשביל לא להעציב אותה יותר . ובריאן היפיוף ממש מאוהב בג´סטין סוף הדרך ...

mor 5

New member
איזה פרק מהמם!!

טוב אז כמה דברים.. קודם כל אבא של מיקי מזה חמוד! הוא חמוד מכל הכיוונים... וממש לא היכרתי אותו בלי כל האיפור.. חשבתי שזה מישהו שונה לחלוטין!! טוב שלא עשו את התמונת מחזור בידיוק התמונה של מייקל רק עם גשר ומישקפיים! לדעתי עשו אותה יותר מידי דומה! אהבתי איך שבראיין קינה בג´סטין! ראו על הפרצוף שלו שהוא מקנה שג´סטין מה רוקד וכולם מיסתכלים עליו! זה היה יפה!! באמת התאים לו בתור רקדן... במיוחד התילבושת שמדגישה מה שאמרתי עליו מההתחלה... : הוא מלאך!! גם אהבתי איך בראיין עשה מעצמו כבאי.. זה היה יפה עם הכובע על הראש... הוא באמת היה מצחיק באותו רגע... וזהו... אני לא זוכרת עוד... אבל הפרק היום היה מהמם גם מבחינת העלילה וגם מבחינת.... התחת של ג´סטין!(כשבראיין החטיף לו מכות בתחת...) גם אני רוצה להחטיף לו מכות!!

עוד 3 פרקים../images/Emo58.gif

המלאך פוגש את השטן המגעיל, הרשע, המעצבן, המכוער, הגנב, הבן...-אית´ן(או הכנר על הגג כמו שיעל קוראת לו...)

mor 5

New member
האמת לזה היתכוונתי בהתחלה...

אבל האמת שניראה לי שזה שניהם... הוא גם קינא לו כי הוא אוהב אותו!(זה ברור!! אני מקווה שלא הרסתי לאף אחד נכון??) וגם כי הוא רוקד וכולם מיסתכלים עליו ורק עליו...

סילביא

New member
בחיי שהם הזוג הכי יפה בטלויזיה היום

מה שעוד יותר יפה זה שבפרקים האחרונים כמעט ואין סקס עצמו ועדיין הסדרה מרתקת..לפחות אותי... ואני שוב שואלת: למה לךג´סטין יש תמיד תחתונים מכוערות? ושמעתן את המשפט שלו היום? אני מתה על זה I have a great ass and im blonde...you have no idea how far that gets me" אתן קולטות? גם שנון, גם בלונדיני, גם בעל תחת טוב גם טוב במיטה (בפרק השראון בראיין אומר שהוא כמעט עייף אותו -וזה עוד הפעם הראטשונה שלו!!!!) גם מוכשר, גם חכם (1500 באס אי טיס) הוא פשוט הגבר המושלם!!

הגבר המושלם...

רק חבל שהגבר הזה הומו ושבאמת יקנה כבר תחתונים נורמלים! זה לא כזה נורא שאין סקס, לפחות מבחינתי...ככה אני לא צריך להנמיך בהיסטריה כל פעם שיש סצינה כזו שמישהו לא ישמע

mor 5

New member
מסכימה איתכן לגמרי! הוא מושלם!!

ובאמת למה הוא לא קומה תחתונים נורמאליות?? הכי יפה עם הוא היה לובש תחתוניים שמקדימה או מאחורה יהיה כתוב איזה משהו יפה... כשאני חושבת על זה... אני יכולה אני ליקנות לו... שיהיה הדוגמן הפרטי שלי
ולגביי הסקס... אני לא כל כך מיצטערת שאין אותו.. זה באמת חוסך את הבדיקה כל שניה שאחד ההורים לא יבוא ויראה...

pצצה 007

New member
הפרק באמת היה טוב אבל...

מסכן ג´סטין! הוא היה צריך לשכב עם המנהל והוא בכלל לא רצה... המנהל ניצל אותו...

סילביא

New member
באמת מסכן

ראיתן את העיניים שלו? הוא ממש עמד לבכות וכשהוא הגיע וראה שבראיין ער הוא ממש התאכזב.. פשושון שלי!!!1 אני חושבת שהוא לא שכב איתו.. הם רק מצצו איש את רעו

Lolly pop2

New member
איזה פרק יפההה!!!!

טוב קודם כל הוא רק מצץ לגסטין... אוי איזה מסכן הוא
..זה באמת היה כאילו הוא עומד לבכות
! איזה חמוד אבא של מייקי! איזה יפה דבי שהיא הייתה קטנה! איזה מהמם בריאן
הוא וג´סטין כאלה מתאימים!!! איזה מעצבן שגאס לא התקבל
! ו...זהו..

איזה תיאור.....

והוא באמת היה עצוב שהמנהל... לו...והכול בשביל הלימודים האלה שהאבא ההומופוב שלו לא יכול לממן.... לקחתי את זה קשה.... לולי מוסרת ד"ש

למעלה