טוב אז כמה דברים.. קודם כל אבא של מיקי מזה חמוד! הוא חמוד מכל הכיוונים... וממש לא היכרתי אותו בלי כל האיפור.. חשבתי שזה מישהו שונה לחלוטין!! טוב שלא עשו את התמונת מחזור בידיוק התמונה של מייקל רק עם גשר ומישקפיים! לדעתי עשו אותה יותר מידי דומה! אהבתי איך שבראיין קינה בג´סטין! ראו על הפרצוף שלו שהוא מקנה שג´סטין מה רוקד וכולם מיסתכלים עליו! זה היה יפה!! באמת התאים לו בתור רקדן... במיוחד התילבושת שמדגישה מה שאמרתי עליו מההתחלה... : הוא מלאך!! גם אהבתי איך בראיין עשה מעצמו כבאי.. זה היה יפה עם הכובע על הראש... הוא באמת היה מצחיק באותו רגע... וזהו... אני לא זוכרת עוד... אבל הפרק היום היה מהמם גם מבחינת העלילה וגם מבחינת.... התחת של ג´סטין!(כשבראיין החטיף לו מכות בתחת...) גם אני רוצה להחטיף לו מכות!!
אבל האמת שניראה לי שזה שניהם... הוא גם קינא לו כי הוא אוהב אותו!(זה ברור!! אני מקווה שלא הרסתי לאף אחד נכון??) וגם כי הוא רוקד וכולם מיסתכלים עליו ורק עליו...
מה שעוד יותר יפה זה שבפרקים האחרונים כמעט ואין סקס עצמו ועדיין הסדרה מרתקת..לפחות אותי... ואני שוב שואלת: למה לךג´סטין יש תמיד תחתונים מכוערות? ושמעתן את המשפט שלו היום? אני מתה על זה I have a great ass and im blonde...you have no idea how far that gets me" אתן קולטות? גם שנון, גם בלונדיני, גם בעל תחת טוב גם טוב במיטה (בפרק השראון בראיין אומר שהוא כמעט עייף אותו -וזה עוד הפעם הראטשונה שלו!!!!) גם מוכשר, גם חכם (1500 באס אי טיס) הוא פשוט הגבר המושלם!!
רק חבל שהגבר הזה הומו ושבאמת יקנה כבר תחתונים נורמלים! זה לא כזה נורא שאין סקס, לפחות מבחינתי...ככה אני לא צריך להנמיך בהיסטריה כל פעם שיש סצינה כזו שמישהו לא ישמע
ובאמת למה הוא לא קומה תחתונים נורמאליות?? הכי יפה עם הוא היה לובש תחתוניים שמקדימה או מאחורה יהיה כתוב איזה משהו יפה... כשאני חושבת על זה... אני יכולה אני ליקנות לו... שיהיה הדוגמן הפרטי שלי
ולגביי הסקס... אני לא כל כך מיצטערת שאין אותו.. זה באמת חוסך את הבדיקה כל שניה שאחד ההורים לא יבוא ויראה...