איזה ]פרק!!!!!

enya

New member
זה רק אני או ש...

כל פרק נגמר כ"כ מהר
והפרסומות לפני ממש ארוכות
וכל שבוע עובר כזה לאט עד יום שבת
ממש מעצבן ...

ELP

New member
ממש מסכן...

מממממ... לא!! מה רע במציצה לפני השינה?
אבל ברצינות, הפרק היה טוב, בהחלט יותר טוב מאיך שהתחילה העונה הזאת... אני רק יכול להגיד שחבל שבארץ אין מועדונים כאלה

pצצה 007

New member
לא רק מציצה...

בטוח יותר מזה...כי למה שהמנהל ירצה למצוץ לו? בטוח הם עשו יותר מזה...וכשג´סטין חזר, בריאן ידע שהוא והמנהל...איזה מסכן!!!!!!!!

Lolly pop2

New member
לא!

הדרך היחידה לרקוד על הבר היא לתת לגרי למצוץ לך... תראי אפילו שיגידו את זה בפרק הבא!

ayaliar

Well-known member
אכן פרק טוב

אבל למה כ"כ מעט אמט?!?!?!?! ולמה בריאן כל הזמן בדיכאון?!?! ואני מצטערת להגיד אבל אני מפתחת שנאה לג´סטין. איזה קרציה הוא והקטע הוא שהוא גם חושב את עצמו משהו... איכסה חוץ מזה אחלה פרק. מישהו צריך לעשות משהו לשמח קצת את מייקי כי הפרצוף שלו בסוף יתקע ככה

pצצה 007

New member
תחזרי בך!!!!!!!!!!

ג´סטין הוא הבנאדם הכי חמוד בכל היקום! איך אפשר לשנוא אותו? הוא לא חושב את עצמו פשוט יש לו ביטחון שזה טוב... אבל משהו אחד אני יכולה להגיד, הוא צריך לקנות לו תחתונים יותר יפות...

ayaliar

Well-known member
מצטערת

אבל לדעתי הוא ממש פוץ והוא יעשה לנו ולבריאן טובה אם הוא יתחפף לאן שהוא בדר"כ אין לי בעיה איתו אבל בזמן האחרון הוא מעצבן אותי ומה שההוא אמר לו, המנהל שם, על הגוף שלו כ"כ נכון שאני מתפלאה שרנדי לא נעלב חחחח

maayan15

New member
אני יגיב רק על שני דברים.....

קודם כל, סוף-סוף עוד אחת הגיעה למסקנה (שאליה הגעתי מהרגע הראשון..) ג´סטין מעצבן וצריך להתעופף מפיטסבורג..... עכשיו אני חייבת להגיד...כולכן כ"כ מרחמות על ג´סטין בגלל הקטע שהוא היה צריך לשכב/למצוץ למנהל..... אבל הוא לא היה חייב באמת...נכון, גם לי עצוב בשבילו על זה שאבא שלו מניאק בן ז*** (כן..תתפלאו...יש לי לב...)... אבל יש עבודות אחרות..אומנם לא כ"כ משתלמות אבל אחרות....או שהוא יכל היה להיות חשפן במועדון אחר עם מנהל שלא עושה מבחן קבלה במיטה (למרות שאני טוענת שזה פשוט לא הגיוני שמישהו ייקבל אותו לעבודה כחשפן...)....הוא יכל!....אבל לא, הוא בחר בדרך הקלה....בדרך שקצת (רק קצת) הזכירה לי את קיפ המניאק, בן ז*** שצריך למות!.....ששכב עם בריאן אבל רק בשביל שאח"כ הוא יוכל לנצל את זה בשביל לקבל קידום או שפשוט ניצל את העובדה שהוא שכב עם בריאן בשביל הקידום....הרעיון הוא שאומנם כאן אין סחיטה אבל...הוא עדיין שוכב עם מישהו בשביל העבודה....רק שכאן איכשהו המפיקים הגאונים של הסידרה הצליחו להוציא אותו כמלאך.....

אין לי מה להוסיף על מה שכתבו פה..

אז אני רק אגיד שבהחלט היה פרק יפה! ובאמת אהבתי!

הפרק היה ממש יפה אבל....

מסכן ג´סטין הוא לא רצה לעשות את זה אם המנהל אבל הוא כן...מסכן... אההה ועוד משהו אני מצדיקה את מור ואומרת שבפרק הזה בכלל לא הראו את בריאן ממש קצת! דווקא מישהו כל כך חתיך!!! אוף!!!

netaK

New member
אני חושבת שמה שג´סטין עשה בסדר../images/Emo70.gif

כאילו...תחשבו על זה מאז שהוא פגש את בריאן החיים שלו, כמו של בריאן, די סובבים סביב סקס ואין לו בעיה אם זה...אמנם...כל סקס שלא עם בריאן הוא חסר משמעות בשבילו אז זה לא שהוא עשה צעד קיצוני כשהוא נתן למנהל למצוץ לו...הוא אוהב אומנות הוא חי אומנות ולמרות מה שקרה הוא עדיין יכול לעסוק באומנות וזאת מתנה בשבילו! העובדה שהוא עדיין יכול לצייר זאת מתנה בשבילו והוא יעשה הכל. הוא צודק עם הגישה שהוא לא רוצה שבריאן יעשה לו הכל כי הוא צעיר וצריך לנסות להסתדר לבד ואם זאת הדרך לקבל יותר טיפים, שהוא בהחלט צריך אותם לביצפר, זה מה שהוא יעשה וזה מעשה חכם זוהי הדעה שלי, אתם מוזמנים להעיר הערות

היה פרק ממש מדהים!!!

ומפצה על הפרק הדי משעמם של שבוע שעבר... היה לי מין חיוך כזה על הפנים שלא ירד במשך כל הפרק
למי שהיה ספק שבריאן אוהב את ג´סטין, יכול להירגע עכשיו... לא שלי היה ספק! אבל בשתי מילים: מ-ד-ה-י-ם ל-ח-ל-ו-ט-י-ן!!!!!!

סילביא

New member
אני עם נטע

לדעתי לג´סטין לא היתה כ"כ ברירה . כלומר, ברור שהוא היה יכול ללכת ולחפש עבודה אחרת, אבל הוא אומר שהוא כבר חיפש..זוכרות? וזה לא כזה פשוט לעמוד מול בן אדם ולסרב ל2000 דולר לשבוע..באמת!!! אני חושבת שהבעיה היא שכולכן פשוט אנטי ג´סטין ולא משנה מה וא יעשה או כמה הוא יהיה חמוד, אתן עדיין תהיו נגדו כי מסתבר שהוא יכול ליות יותר שנון/מניאק/בטוח בעצמו/ מבראיין ואתן לא מוכנות לקבל את זה כי יש לכן איזה דימוי של ג´סטין שאתן לא מוכנות שיפגע..אבל לא נורא.. העיקר שאחלה תכנית!! ג´סטין בסך הכל מנסה חלא להיות קרציה על בראיין ולהשיג דברים בכטחטת עצמו.. ואם תשימו לב.. זה בראיין שהתקרצץ אליו הפרק: מציע לו כסף כשהוא לא רוצה .. ומחכה לו ער (כי בינינו....הוא לא באמת צריך לעשות "שעורי בית" ב3 בבוקר.. פשוט הגיע הזמן שנתרגל למע´ יחסים יותר נורמלית שמתפתחת בין שניהם.. לא להרוג אותי.... אגב, באמת היה חסר אמט...!! כזה חמוד!!! אני דורשת אמט.. רצוי ערום!!!

ג´סטין באמת מנסה להיות עצמאי...

אחרי הכול הוא גר אצל בריאן, אוכל איתו ועושה הכול איתו וג´סטין לא משלם על כלום... וזה ברור שהוא מרגיש לא נוח ולא עצמאי, אז באמת לא הייתה לא ברירה ללכת עבודה... וביננו, איפה אפשר להרוויח כמעט 10,000 שקל לשבוע? והוא היה צריך את זה...

סילביא

New member
מלאך קטן שלי!!

פשוט פשושון בקשר לזה שמה שהבעל המועדון אמר לו לגבי הוגף שלו (אין שרירין וכו...) אז נכון זה נכון אבל גם מה שהוא ענה לו (שיש לו תחת נהדר והוא בלונדיני).. תתפלאו סקסי זה לא רק שרירים.

fayd הפשוש

New member
אוקיי כמה דברים!!!!!!

דבר ראשון אני חושב שהפרק היה ממש טוב (כמו כולם,) דבר שני ממש הצחיק אותי הקטע אם מלאני ולינדסי וגאס (שמהיום אני קורא לו התינוק גראס) אם בית הספר זה היה קטע ממש טוב! דבר שלישי: אני מוחה! אני מיתנגד! זה לא הגיוני! זה בילתי אפשרי! שמישהו ירים טלפון ליוצרי הסידרה! ג´סטין היקר הטהור החמוד המלאך המדהים שלי! עובד בתור זונה?!?!?!?!?!?!? לאאאאאאאאאאאאאא נהרסה לי כל התדמית שלו אווווווווווווווווף לא עכשיו בירצינות הקטע הזה בסוף אם ג´סטין ממש דיכא אותי אבל עכשיו כשאתם חושבים על זה ג´סטין תמיד עבד בתור זונה אבל אצל בראין כלומר בריאן תמיד קונה לו דברים והוא גר אצלו וחיי אצלו ואוכל אצלו ובריאן תמיד עוזר לו וג´סטין בישביל זה שוכב איתו עכשיו אני יודע שזה ביגלל שהוא אוהב אותו ושבריאן יכול להשיג אלף טובים ממנו ושזה הכל בשם האהבה אבל באמת..... כלומר יש גבול.....

maayan15

New member
ממש שטויות!!!!

אני מסכימה על הקטע עם העבודה אבל זה שהוא עם בריאן ממש לא הופך אותו לזונה...ג´סטין אוהב את בריאן...זה כמו שתגידי ששני אנשים שגרים ביחד ונגיד לאחד מהם אין משכורת אז השני קונה את הדברים משלם שכר דירה וכדומה... זה אומר שזה שלא עובד הוא זונה???? אני מאוד מצטערת אבל לדעתי להגיד את זה זה ממש טפשי.....

למעלה