איזה פרק משגע!!

mscooter

New member
OK כתוצאה מחוק ישן\חדש

שאלעד הזכיר לנו פה אני חושב שעדיף שנישאר כל אחד במחשבותיו (אני מצטער עם העלבתי אותך דרך ריילי, בלא מתכוון כמובן
) ופשוט נרד מהנושא הנ"ל. שולם?

blackwolf

New member
תגובה

בקשר לריילי, אני מסכימה איתך שהסיפור שלו כאדם ושלו ושל באפי כזוג הוא די עצוב. אני גם מסכימה איתך שהרבה ממה שקרה שם היה כי באפי הייתה לא בסדר. אם כי אני לא בטוחה ש´לא בסדר´ זו ההגדרה הנכונה. אני חושבת שלריילי היו יותר מידי בעיות עם היותו חלש ממנה. כשהיוזמה התפרקה והתגלה שמגי הייתה זיוף היה לו קשה להתמודד עם זה. הוא איבד את הזהות שלו, את החברים שלו, את המקום שהוא חשב עליו כבית וכמשפחה. אבל עדיין נשאר לו הכח שלו, הוא עדיין נחשב למשהו, הוא עדיין יכול היה לעזור לבאפי ולהמשיך להלחם בשדים כמו שעשה תמיד. ואז גם זה נלקח ממנו והוא חזר להיות אדם רגיל. באיזשהו שלב , אם כי הוא המשיך להלחם עם באפי בשדים, הוא חשב שהוא יוכל להפוך במקום לחבר וג´י אי ג´ו התורן, רק לחבר. הבעיה הייתה שבאפי לא הייתה במקום שבו היא הייתה יכולה להכניס אותו פנימה, היא הייתה צריכה להיות החזקה, ואם היא הייתה נשברת היא לא הייתה יכולה לשחק את התפקיד שלה, כראש המשפחה, אז היא הרחיקה אותו ולאט לאט הם התרחקו יותר ויותר. אז כן אני מסכימה שהיא לא הייתה בסדר, אני גם חושבת שהיא התמודדה הכי טוב שהיא יכלה בהתחשב בנסיבות. ואסור לשכוח שגם ריילי לא היה בדיוק סופר קדוש בעניין, הוא לא סיפר לה מה הוא מרגיש, הוא לא שיתף אף אחד בפחדים שלו וברגשות שלו, גרוע מזה, הוא נכנע לדחף שלו להנשך ולרחמים העצמיים. אז אני חושבת שאולי הם היו מצליחים לעשות משהו טוב מהקשר הזה, אבל רק אם היו נמצאים במקומות אחרים בחיים שלהם, הם פשוט לא היו במצב שמאפשר קשר, ולכן הכל נדפק שם. אחרי שכל זה נאמר, אני חושבת שאנג´ל עולה על ריילי אלפי מונים, הוא היה עם באפי מההתחלה, ראה אותה מתפתחת ולדעתי גם התפתח איתה אם כי בדרך יותר סמויה. הוא פשוט הבין שהיא יכולה להתמודד בעצמה. אני חושבת שהוא גם הגיע להשלמה עם מי שהוא והחליט שהוא רוצה לכפר על מעשיו ולהיות אדם יותר טוב. לפני זה הוא היה שם פשוט בשביל להיות, אחר כך פשוט בשביל לעזור לבאפי ובסופו של דבר כי הוא רצה להיות שם. רצה לחיות. בקשר למי יותר חזק ספייק או אנג´לוס. קשה להגיד, העניין הוא שהם מאוד שונים. הם רואים את ההרג בדרכים שונות. ספייק רואה את זה כדרך להשיג אוכל ויוקרה, אנג´לוס רואה את ההרג כאומנות. אנחנו רואים את זה כמתברר לנו איך הוא יצר את דרו, איך הוא מתעלל בבאפי וגם בפרק מאנג´ל כשערפד מעברו בא ללוס אנג´לס. לדעתי אנג´לוס יותר חזק מספייק הוא פשוט נכנע לדחף לדחות את הקץ ואז הוא משלם על כך, לספייק אין כזאת בעיה.

mscooter

New member
מוריק ?

אוקיי, משיהו פה פספס את כל הכיוון של הפרק, אני אולי יוכל להאיר את ענייך: הם כן חשדו וכן עשו ! אתה לא צפית מספיק בפרק ! התחלתי לראות אותו עכשיו והבנתי דיי הרבה ממה שהולך שם. כשפיית´ נכנסת לספריה ושמה יד על באפי, באפי מעיפה לה את היד, כשהן יוצאות זנדר אומר "נהיה קר כאן או שזה רק אני?". וכשפיית´ הולכת מאנג´ל רואים איכשהו על הפנים שלו משהו שמרמז על אי אימון. ההשערה שלי - אנג´ל סיפר לג´יילס על הדם של השד בידיים של פיית´, על הניסיון שלה להשכיב אותו, ובכלל על כל מה שהלך שם. איכשהו (אולי מישהו יכול לתת השערה?) ג´יילס יודע שראש העיר הולך להוציא את אנג´לוס לחופשי ע"י כישוף, ומבקש טובה מחבר ותיק, שנותן הופעה מרשימה של ברקים ואורות, מה שמשכנע לגמרי את פיית´, ואותנו כמובן, שאנג´לוס חזר. בכל מקרה לא יכלו לתת לנו רמזים כי זה היה יותר גרוע מספיילרים !! זה היה הורס לנו את הפרק גאון ! ריילי לא כעס - נכון, אבל עמוק בלב לא מצא חן בענייו שבאפי לא נותנת לו צומי והוא הלך לחפש אותו אצל הערפדיות ונהיה (כמו שמיהו ניסח כאן) זונת ערפדים. בסופו של דבר ריילי מקנא באנג´ל וספייק שהיו חברים של באפי עם כוח של ערפדים ויכלו לעזור לה במלחמות שלה, והוא עכשיו מרגיש חסר יכולת ומיותר, קצת כמו זנדר. ההבדל היחיד בניהם הוא שזנדר נאמן לחבורה ולא עושה שטויות, לעומתו ריילי שעושה שטויות בכל הזדמנות שיש לו ולבסוף מבין (כמה זמן לוקח לו להבין שהוא מיותר !!!) שבאפי לא אוהבת אותי ולא צריכה אותו ולכן עוזב. לסיום: ריילי הוא עוד מקרה של "מאצ´ו" שרוצה להיות חזק יותר מבאפי ולא יכול להשלים עם העובדה שהיא מכסחת ערפדים והוא לא. עם פוזות כאלה הוא לא צריך קוטלת בתור חברה, אלא את הרמוני! הזכרת את אנג´ל בשני מיקרים, בבאפי ובתוכנית הבת שלו. אז זה שאנג´ל בבאפי הוא "חסר טקט" ודמותו בקושי מתפתחת זה אשמת ג´וס, כי לפי המשתמע מדבריך הוא לא רע (לפחות) ב"אנג´ל". דווקא אהבתי אותו בעונה הראשונה, מופיע כשיש צרות ונעלם מיד אחרי זה. כלבלב הוא לא ניהיה, זה הדימיון שלך. הוא נהיה חלק מהסקובי גנג החביבה שלנו עד שהוא נהיה מרושע. איזה קוטלת אנג´ל ניסה בדיוק להרוד והפסיד? באפי? באפי לא קוטלת רגילה, והיא הוכיחה את זה בפרק שבעונה הרביעית...
כשהיא נלחמה באדם ביחד עם כוחות הקוטלת הקדומה והחזיקה מעמד במלחמה הפסיכולוגית ניהלה נגדה הקוטלת הקדומה אחר כך. כך שבאפי היא לא מטרה קלה, ואם הייתה נלחמת בספייק, בטוח שהיתה קורעת לו את הצורה
.
סוף ספוילר
ולמה למה למה אתה לא שם ספויילר כשאתה אומר מה קורה בפרקים האחרונים של אנג´ל !! בנאדם תחשוב לפני שאתה כותב !!!!!! זה הכול להיום, לילה טוב, והמשך צפיה מהנה.

mscooter

New member
תיקונים

כמו שמיהו - שמישהו באפי לא אוהבת אותי - אותו להרוד - להרוג

Der-Albert

New member
ובכל מקרה

באפי מורידה את היד של פיית´ ממנה בגלל שהיא חושבת שפיית´ רוצה את אנג´ל, ואנחנו אחרי זה רואים את באפי מדברת על זה עם ווילו, ולמה שבאפי תדבר על זה עם ווילו עם היא יודעת שזה רק חלק מהתוכנית? לא יודע אם אי פעם ראית סרט תעלומות/בילוש או אפילו נגיד סרט פואנטה כדוגמאת פייט-קלאב, אבל בשביל שהפואנטה תהיה משכנעת צריכים להיות מספיק רמזים לאורך כל הסיפור שאפשר יהיה לחבר בסוף אחרי שכבר יודעים מה התשובה, באנמיס לא היה אף רמז היו אפילו רמזים שהפכו את הסוף למאוד לא סביר בגלל זה אני שב ואומר שהתסריט היה גרוע במיוחד בפרק הזה, אולי זה היה בגלל שהרעיון של הפרק היה כל כך יומרני. בקשר לספויילרים, הפרקים של אנג´ל שדיברתי עליהם שודרו כבר בסטאר וורלד, לא צריך לתת התראת ספויילרים עליהם. וקשר ל"אשמת ג´וס" הכל זה באשמת ג´וס, והכל גם בזכות ג´וס. אין שום פרט בסידרה שהוא לא באשמת ג´וס או בזכות ג´וס ככה שזה קצת מיותר להגיד את זה. ואנג´ל פשוט היה דמות לא מפותחת ולא משכנעת בבאפי, ואני עומד מאחורי הנקודה הזאת, הוא בן 241 שמתנהג כמו בן 16, הרבה פעמים הוא גם מתנהג ככה ב´אנג´ל´ אבל לפחות אנג´ל תוכנית בעלת אופי יותר קומי, אז ההתנהגות שלו שם יותר לגיטימית וסבירה (ומבדרת). וכשאני דיברתי על חוסר הטקט של אנג´ל אני שוב צריך להדגיש שלא דיברתי על היכולת שלו לחרוש מזימות או משהו כזה, כי אין קשר בין טקט לערמומיות, אני בפשטות דיברתי על כך שאין לי טיפת עידון בשביל אדם שחי 241 שנה (או 80 שנה אם אתם טוענים שהוא היה עסוק בלהיות ערפד). ונחזור לריילי, כל פעם שאני רואה פרק עם ריילי לפחות כמה פעמים בפרק יש לו אחלה רגעים שהוא מפגין בהם קול ו´אחלאיות´, הוא לא מייגע והוא מאוד אמיתי, וכמו שאמרתי הסיפור של היה הרבה יותר יצירתי מהסיפור של אנג´ל בעונה השלישית של באפי (וגם בעונה הראשונה בעצם. רק העונה השנייה היא העונה של אנג´ל, וגם זה רק בגלל שהוא נהיה רע). ושוב, איך אפשר לשנוא את הדמות שאומרות "You´re like an idol to her, you have super powers and a studly yet sensitive boyfriend" אתם כלכם פשוט מפספסים את הנקודה בבחור וגם את הטרגיות בו, אתם חושבים שהוא כועס על באפי או לא מרוצה מזה שהוא לא יכול לעזור ובגלל זה הוא נוקם בה, אבל זה פשוט לא זה, הוא פשוט עצוב בגלל שאין לו מקום בחיים של באפי. ועוד משהו שהופך אותו לאחלה, משהו שכבר אמרתי, איתו הסידרה הייתה הרבה פחות מייגעת מאשר עם אנג´ל. ואתה לא צריך לתת אזהרת ספויילרים על סוף עונה רביעית אם אנחנו ממילה מדברים פה על אמצע חמישית.

Der-Albert

New member
אהה ובנושא ספייק נגד אנג´ל

כמו שאמרתי בfool for love ספייק הוכיח לבאפי שגם עם השבב בראש הוא עדיין יכול להיות אתגר לא קטן.

blackwolf

New member
אויבים, כפי שאני הבנתי אותו...

אוקי, באפי רואה את אנג´ל ופיית´ ביחד, ועפה משם. בבוקר המחרת היא הולכת, בעצת ווילו לדבר עם אנג´ל. לחבורה היא אמרה שהיא לא פגשה אותו, אלא שהיא כן פגשה אותו ודיברה איתו והוא סיפר לה על זה שהיא נסתה להתחיל איתו והיא מספרת לו מה היא מרגישה וכ´ו וכ´ו, לזה מתווספת העובדה שהשד\מכשף שראש העיר זימן הולך לג´ילס ומספר לו מה מתכנן ראש העיר. באפי אנג´ל וג´ילס מחליטים להעמיד את הדבר במבחן. את כל הדברים האלו אנחנו לא רואים! אחרי שבאפי ווילו מדברים אנחנו רואים את פיית´ עושה את הדבר הזה לאנג´ל. העניין הוא שמאז כבר עבר זמן, זה כמה שעות אחר כך. את כל הדברים האלו אנחנו מסיקים אחרי שמתברר שאנג´ל ובאפי ואם אני זוכרת נכון גם ג´ילס ידעו מה הולך ושאנג´ל לא באמת איבד את נשמתו. התוכנית גובשה רק אחרי שווילו ובאפי דיברו, ורק אחרי שבאפי ראתה את אנג´ל ופיית´ ביחד. בקשר לתוכנית אנג´ל. התוכנית הזאת ממש לא קומית, למעשה היא הרבה יותר אפלה מבאפי, ההגדרה שלה אם אני זוכרת נכון, היא אפילו לא אותה הגדרה, והיא לא פונה לאותו הקהל. אבל אין ספק שזו אחלה תוכנית. בקשר לריילי, אני לא מקבלת את העובדה שהוא ´רק עצוב´, הוא לא רק עצוב, הוא גם מתוסכל, ולבסוף גם כועס. העובדה היא שהם רבים על העניין בסופו של דבר, העובדה היא שהוא לא מדבר איתה על זה, אם הוא היה רק עצוב הוא היה מדבר איתה על מה שהוא מרגיש- לפחות לדעתי. ובקשר לזה שהסדרה הייתה מייגעת עם אנג´ל, אני לא מסכימה. בשלושת העונות הראשונות, הסדרה הייתה קצת יותר אפלה, וקצת יותר מדכאת. באפי התמודדה עם היותה הקוטלת , עם העובדה שזה פוגע בחייה ועם העובדה שהיא לא יכולה להציל את כל העולם. העונות הרביעית והחמישית מתמקדות יותר בבאפי האדם והן ´כבדות´ בנושאים אחרים, אבל עדיין כבדות ( ואני משתמשת במילה הזאת כי אני לא מוצאת מילה אחרת, אם כי היא נשמעת יותר גרועה ממה מהסדרה באמת ). אנג´ל לא אחראי ל´כבדות´- שאתה בוחר לקרוא לה מייגעת, אנג´ל היה שם בשביל באפי בשביל לעזור לה להתמודד עם מה שקורה בחייה, זה באפי שהייתה כבדה ובעקבותיה כולם. נכון שלאנג´ל לא היה ממש חוש הומור אבל חלק מהרצינות שלו היה מצחיק בפני עצמו, כמו בווילו הכפולה וטווח שמיעה ( גל מוח ).

mscooter

New member
אמ... באפי דברה עם אנג´ל אחרי

השיחה עם וילו, והמכשף שהוזמן הלך לג´יילס לספר לו מה קורה... נשמע הגיוני, לא יכולתי לנחש\לנסח את זה טוב יותר.
קבל ח"ח. ו... דר-אלברט, כמו שאמרתי לא ראיתי בסטאר, וגם עונה רביעית בביפ רק הצצתי כשהיא שודרה, לכן כנראה פספסתי את הפרק הזה. ומי אמר שהם רוצים לתת לך פרק עם פואנטה משכנעת?? הם רוצים לת לך פרק מפתיע ולא צפוי, נכון שיצא קצת לא הגיוני, אבל עם קצת דמיון אנו יכולים לעשות אותו מאוד הגיוני, וזה מה שבלאקוולף עשה פה (תודה לבלקוולף
) בקשר לג´וס - מה שניסיתי להעביר פה זה שכל התלונות לגבי התפתחות של דמות אתה יכול לפנות אליו, כי הוא היחיד שיכול לעזור לך בזה. כל אחד יכול לקחת שחקן גדול, ולתת לו את הדמות הכי תקועה והכי לא מפותחת שיש, וככה להשאיר אותו כל הסדרה, אבל שוב, את זה רק אתה רואה. אנג´ל מתפתח במשך הזמן, ולומד כמה דברים חדשים. כמו העובדה שהוא עוזר לבאפי (כשהוא רק הגיע והשד ההוא עזר לו), או העובדה שהוא מאוהב בבאפי מעל הראש ("שאנתי את העובדה שאני מכאיב לך כל כך" כשבאפי שאלה אותו על פיית´ בפרק "גל-מוח"), עד כדי כך שהוא חייב לתת לה את החיים שמגיע לה ואומר לה שהוא לא רוצה להיות איתה, וזה הוא אומר רק למענה, כי לא מגיע לה מערכת יחסים "שרוטה" כזו (בנינו, כמה זמן הייתם מחזיקים בלי סקס עם הבנאדם שאתם הכי אוהבים, כששניכם רוצים את זה?) ועוזב ללוס אנג´לס (איזה מטומטם) - קולטים את המסר הסמוי פה - אנג´ל, לוסט אנג´לס (באנגלית עיר המלאכים האבודים). לאנג´ל ולבאפי אני רוצה להגיד רק דבר אחד "work it out!!!" man... ריילי מאוד אמיתי, מאוד! כמה אמיתי בן אדם יכול להיות כשהוא הולך לערפדיות שימצצו לו את הדם?? מאוד, מאוד אמיתי. וחוץ מזה הבנאדם מלא טרגדיות ! יש לו כל סיבה שבעולם לבכות, והוא פשוט נהיה בכיין וטורדן, עד כדי כך שהוא משניא את עצמו עלינו הצופים ! אחד כזה לא ממש במצב להיות אחלה אולי בהתחלה כשרק פוגשים אותו, הוא מסתורי כזה, חייל קרבי בחייל שוחטי הערפדים (היוזמה למי שלא קלט), אבל לקראת המשך הוא נהיה כזה תלוי וכזה דביק, ומאוד מאוד בכיין ! ואת הזהרת הספויילר נתתי למען אלה שרואים בביפ פעם ראשונה ! צריך להתחשב בכולם, וחוצמזה אני יודע שהייתי רוצה לדעת לפני ספויילר לעונה שתיכף תשודר, כיוון שהצצתי בה ולא ראיתי את כולה כששודרה בביפ.
לכולם - יש דרך לשכנע את ביפ להתחיל לשדר במקביל את אנג´ל יחד עם באפי כמו בסטאר? אולי עצומה, מכתב חתום בידי כולנו? משהו? אם משהו מארגן מסע שכנוע אני בפנים

blackwolf

New member
מה לא הגיוני באויבים?

הפרק הזה הגיוני לחלוטין כל מה שצריך לדעת לעשות זה השלמת פערים. אחד הדברים שאני יותר אוהבת בסדרה זה שהתסריטאים\ מפיקים\ נער המים יוצאים מנקודת הנחה שלצופים של התוכנית יש אינטליגנציה ויכולת לעשות השלמות\ספקולציות\ דעות על התוכנית. אני לא אומרת שאני תמיד מבינה כל מה שהם רוצים להגיד, לשמחתי יש לי את מי לשאול. אם לא הבנתם מה הולך בפרק תשאלו, אני בטוחה שמי שיודע את התשובה ישמח לענות. הנה מה שהם עשו בפרק. הם נתנו לנו בעיטה בבטן. הם גרמו לנו לחשוב שאנג´ל חזר להיות רע, הם גרמו לנו לחשוב שהולך להיות לנו שידור חוזר והפעם סופי של סוף עונה שניה. הם גרמו לנו למתח, להתרגשות ולרצון להכנס למסך ולשנות את פני הדברים , בקיצור הם תפסו אותנו, תסלחו לי על הביטוי, בביצים ולחצו עד שהם קיבלו את התגובה שהם רצו. הם עבדו על כולנו ( כמעט ). נקודה. מה הייתם מעדיפים? שהיינו רואים את השיחה בין באפי ואנג´ל? שהיינו רואים את השד מכשף בא לג´ילס ומסביר לו את המצב? הם עשו עבודה מצויינת ומושלמת. קיבלנו פרק משכנע, בלי חורים בעלילה, שהצליח לעורר בנו פחדים שקבורים בנו ובבאפי מאז העונה השניה. מאיפה כל התלונות? למה הם חושדים בפיית´? הם חושדים בפיית´ כי הם מכירים אותה, כי היא הרגה האדם ולא היה אכפת לה, כי היא ניסתה לפתות את אנג´ל , כי ווילו דיברה איתה על הקבצים של ראש העיר ופתאום הקבצים נעלמו, כי הייתה להם תחושת בטן. והם הוכיחו שהם צדקו, גם אם לא רצו להיות צודקים. זה אחד הפרקים היותר חזקים בסדרה, פרק שמכין אותנו לסיום העונה ומראה לנו את האמת המרה. נ.ב- אם תמצאו לי חורים בעלילה של בפרק הזה, אני אקבל אותם- אם אני לא אצליח למצוא להם הסבר, אבל לדעתי האישית, הפרק הזה בנוי בצורה מצויינת, הוא מספק את הסחורה ואפילו יותר.

Der-Albert

New member
../images/Emo58.gifראית פעם פייט קלאב?

יש כאן ספויילרים לסרט. אנחנו לא רואים את הקריין מתנהג כמו טיילר, אבל בכל זאת בסוף הסרט אנחנו אומרים, וואלה, יש פול רמזים זה הגיוני לחלוטין (טוב, לא לחלוטין, אבל בתוך הסרט). ב"אויבים" אין אף רמז, אין לך בסוף הפרק את התחושה הזאת של "ואללה, עבדו עליי, הייתי צריך לחשוב על זה" אלא יש תחושה של "אוקיי, זה היה לא צפוי" כאילו, הסיום במקום שהוא יהווה איזשהו פתרון של תעלומה הוא פשוט פתרון מפתיע ולא קשור למתח שנוצר בפרק, מה שנקרא דאוס אקס מכינה (אלוהים מתוך המכונה) בקולנוע. אולי באמת אין שגיעות בפרק (מה שיש, שוב אני שואל למה לעזעזל באפי דיברה עם ווילו על כך שהיא חושדת באנג´ל? זה לא כאילו ווילו מדברת עם פיית´. ועוד ההתנהגות של באפי ליד פיית´, באפי מתנהגת בברור כאילו היא חושדת בפיית´, למה שהיא תעשה כזה דבר אם היא מנסה לגרום לפיית´ לחשוב שהיא לא יודעת כלום בשביל להפיל אותה בפח?) אבל הסיום בכל מקרה מרגיש מאוד לא קשור. יש לי אנלוגיה משעשעת! תחשבו על זה כאילו בסוף של בסוף של "אימת הפנטום"
כשהחללית של אנאקין מקולקלת והוא לא יכול להרוס את התחנת חלל בגלל זה הוא פתאום סתם נותן מכה להגעים ובטעות גורם לחללית שלו לירות ולהרוס את התחנת חלל... רגע זה באמת הסוף, נכון שזה מחורבן? אבל הנה דוגמא לדאוס אקס מכינה שהיא לא אמיתית ופאטית (לוקאס תסריטאי נורא) תחשבו על זה כאילו באיזה סרט אקשן הטוב נלחם נגד הרע ולא מצליח לנצח אותו, פתאום ברע פוגע ברק בלי שום סיבה מיוחדת, הממממ, וככה אני מרגיש בקשר לסוף של "אויבים". הדוגמא של הברק, דרך אגב, די מסבירה למה זה נקרא "אלוהים מתוך המכונה".

ד י י ז י

New member
יש כל מיני דברים שזראים מוזרים..

ולא הגיוניים.. כמו שאנג´ל קושר את באפי והיא מעצבנת את פיית´ ואומרת לה שהיא יותר טובה , איך היא יכלה לדעת שפיית´ תבין שהיא מנסה לגרום לה (פיית´) להרוג את באפי מהר , ולא תתקע בה סכין או משהו כזה? היא לא יכלה , יש קטעים כאלה , אבל הרעיון הוא שהם הצליחו לגרום לכולם (יש משהו שלא עבדו עליו בפרק הזה?) להאמין שאנג´ל רע שוב. בפרק עצמו , אחרי שרואים אותו שוב , ויודעים מה קורה , רואים כל מיני רמזים , כשבאפי הולכת "להחליף בגדים" והיא יודעת שאנג´ל ופיית´ עוד מעט יבואו ג´יילס אומר לה "תזהרי" עם מבט מוזר , או כשפיית´הולכת למקום של אנג´ל , ויש לו מבט בעיניים של הוא לא מאמין לה וכו. הרעיוןם הוא , שלכל אחד יש מחשבה איך הם גילו על הכל (אני חושבת שהם הבינו הכל אחרי שבאפי ופיית´ בקרו בבית של השד שפיית´ הרגה (משם אפשר להצדיק את הרתיעה של באפי מפיית´ לפני שהן יצאו)) וזה מה שיפה בו!

Buffy1

New member
אמממ זה די מאוחר מדי ../images/Emo4.gif

אני מתכוונת לעצומה לשכנע את ביפ לקנות את אנג´ל. כל התהליך של הרכישה, התרגום והעריכה לוקח הרבה זמן וכבר שבוע הבא מתחילה העונה הרביעית. חוץ מזה בפורום באפי בביפ ראיתי שניסו לשכנע אותם הרבה פעמים. כנראה אין להם מספיק כסף לקנות את הסדרה או שהם פשוט לא רוצים

ANGEL N

New member
אתם ממש לא מבינים כלום אה...

אנשים אתם פשוט לא מבינים את הדמות של אנג´ל. אנג´ל הוא דמות אפלולית מדוכאת, כל זה קרה לו בגלל כישוף שהטיל עליו צועני אחד (אני בטוח שאתה מכיר את כל הסיפור הזה). אנג´ל יהיה ערפד טוב כל עוד הוא אפלולי ואפור, ברגע שיהיה לו "רגע של אושר" הוא יהפוך להיות רע. להגיד על התוכנית "אנג´ל" שזו סידרה קומית מראה שאתה לא מבין בסוגי סדרות (קומי זו סידרה מצחיקה- זה חלא "אנג´ל"). ודרך אגב אני אהבתי מאודדדדדדד את העונות הראשונות של באפי. ואני ממש אוהב את הסדרה "אנג´ל". אנג´ל הוא אחד הדמויות היותר מסובכות ועמוקות בבאפי אם לא הכי מענינת!!!

Der-Albert

New member
כן אני לא מבין כלום.

אההה הא. אתה יודע זה לא כאילו התוכנית כ-ז-א-ת מורכבת בסופו של דבר שאנחנו לא מבינים כלום, זה לא משנה את העובדה שאנג´ל דמות מייגעת, והוא בטח לא אפלולי בבאפי כל עוד הוא מתנהג כמו כלבלב, כמו שכבר אמרתי באנג´ל הוא יותר בסדר אבל זה בגלל שאנג´ל תוכנית הרבה פחות כבדה והרבה יותר קומית אפילו אם היא כביכול אפלה יותר ונועדה לקהל יותר מבוגר.

ANGEL N

New member
אני לא הולך להתווכח אתך....

כל אחד שיחשוב מה שבא לו. הכינוי שלי די אומר מה אני חושב על אנג´ל.

blackwolf

New member
ספויילרים לעונה שלישית...

אני ממליצה לא לקרוא אלא אם כבר ראיתם את העונה השלישית. ראו הוזהרתם. שמע, אתה טועה. אנג´ל בהחלט יכול להיות מאושר, למעשה מותר להיות מאושר, למעשה, הוא צריך להיות מאושר. הוא הצ´מפיון והוא מקבל פרס על היותו חלק מהטובים. לכל זה אין קשר לעונה שלישית, זו רק דעתי האישית. לעומת זאת לעובדה שהוא שכב עם דרלה ולא איבד את נשמתו יש קשר ישיר למה שאתה אומר. אושר כמו אושר יש לו הגדרות שונות. מותר לו לצחוק, מותר לו להנות מהחיים- מה שהוא לא יכול לחוות זה רגע של אושר א מ י ת י! ובין אושר לאושר אמיתי יש ה מ ו ן הבדל. עוד דבר, אנג´ל לא לנצח ישאר אפלולי ויבשושי. בטח זה חלק מחייו, אבל בתחילת עונה שניה- אחרי שבסוף הראשונה הוא גילה על כל הקטע של השאנשו הוא הבין שהמסע הוא חלק מהמטרה ןלכן עליו לעבור את כל הדרך וללמוד ממנה לפי שהוא הופך לאנושי או מקבל את התגמול שמגיע לו. וחלק מהדרך זה השלמה עם מה שהוא, והיכולת לסלוח לעצמו ומכל זה נובע, גם היכולת להיות מאושר, לצחוק, לאהוב את חבריו ולקבל את אהבתם. אנג´ל לא אפלולי מטבעו, זה משהו ש´גדל ´ עליו ושהוא לאט לאט לומד ל´גדול ´ מעבר לזה. אז אפלולי ואפור, זה שלב, וזה יעבור לו- ביום מן הימים. למה? כי הוא לומד להיות אנושי יותר ויותר ככל שהוא מבלה יותר בחברת אנשים ואת זה הוא עושה הרבה. נ.ב- כל האמור לעיל הוא דעתי האישית בלבד. אתה מוזמן לסתור אותי ואני אשמח לדון איתך ועם כולם בנושא. אני רק אומרת את זה כדי להמנע מטענות שאני כופה את דעתי על אחרים וכ´ו.

mscooter

New member
אז זהו כיוון שאני ואלעד דיברנו

והסכמנו שכל אלה שלא רואים בסטאר (אני רואה רק באפי, כיוון שאחרי שפספסתי שתי עונות של אנג´ל, אין טעם לצפות עכשיו, אני מחכה לש"ח) וזה לא פייר כלפיהם שהם ידפקו פה בגלל העיניין הזה לכן החוק הולך להשתנות ובכל מה שקשור לפרקי סטאר אתה מתבקש לשים את הסימן "כוכב":
ואם זה עוד לא שודר מן הסתם להוסיף לסימן גם ספוילר :

בעונה הזאת של אנג´ל

כלומר, העונה השנייה, אנג´ל דווקא נעשית תוכנית קומית. לא, היא לא סדרה קומית, ששומעים צחוקים ברקע כל פעם שיש בדיחה, אבל יש להם כמה קטעים מצחיקים, כמעט בכל פרק. היא עדיין תוכנית אפלה, אבל מה לעשות , אי אפשר להישאר על הצד האפל של אנג´ל, או על הבריטיות של ווסלי, או על הצפוניות של קורדי (עיינו לעיל עונה ראשונה) , צריך לפתח את הדמויות, והקטע הזה הוא אחד מהדברים שעושה את העונה הזאת יותר טובה מהעונה הקודמת. אם לא בפרקים הנוכחיים, אז לפחות בפרקים הבאים זה בולט. ואל.

למעלה