איזה פרק משגע!!

ANGEL N

New member
אח שלי אתה מסתבך איתי!!!

תקשיב גבר, אנג´ל היה הגיבור הראשי בסדרה, ובעצם מבחינת החשיבות שלו הוא היא חשוב כמעט כמו באפי. ההוכחה לזה היא שעשו לו סדרה משלו. אני חייב להגיד שהעונה הרביעית של באפי היתה בירידה בתחילתה, לדעתי בגלל שאנג´ל לא היה. תזהר ממני ללכלך על אנג´ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
מוריק? מוריק בעברית זה "הופך לירוק"

הדשא מוריק, אתה כנראה התכוונת להגיד שאתה יורק על הפרק הזה... לא נורא, העיקר הכוונה. לטעמי זה פרק מעולה, לא מבינה מה מפריע לך בו. בצפיה שניה אינ מצאתי לא מעט רמזים לעובדה שאנג´ל לא באמת איבד את נשמתו (למעשה, כבר בצפיה הראשונה היו לי חשדות בנושא). תשובות על השאלות למה הם חשדו בפיית´ ומתי היה להם זמן לארגן את כל העסק כבר ענו לך, אז אני לא אטרח לענות שוב. לפני כחודש צפיתי בפרק הזה לראשונה, התלהבתי מאד, וכתבתי עליו סיכום מפורט שתוכל לקרוא פה. מאז, אגב, הספקתי כבר לצפות בו כמה וכמה פעמים ואני ממשיכה להחזיק בדעתי שהוא פרק מצויין. לא ממש הבנתי את ההקשר שלך למועדון קרב, אבל אנחנו כנראה שונים בדעותינו - אני ממש לא הבנתי על מה ולמה ההתלהבות מהסרט הנ"ל (שהיה נחמד, לא אומרת שלא, אבל לא כזה שוס היסטרי). פרט לכך, ניחשתי את הטוויסט שבו כ-20 דקות לפני שהוא התחיל לקרות, והתאכזבתי לגלות שצדקתי... אני מסוג האנשים שלא מצליחים לנחש טוויסטים, כך שאם בסרט הזה הצלחתי, זה כנראה מעיד על רמתו של הטוויסט בעיני. לגבי אנג´ל וספייק - הם מאד שונים באופי, ובסגנון. אנג´ל/וס יותר שקול, מחושב, מתכנן תוכניות בסבלנות. ספייק כמו ילד קטן - אימפולסיבי, לא זהיר, מופרע, רוצה סיפוקים מידיים. כבר בפרק הראשון שלו בבאפי, School Hard, הוא לא התאפק ובחר ללכת לפגוש את באפי יום לפני היום המיועד לתקיפה (שהיה אמור להיות יום מיוחד, בו כוחם של הערפדים חזק יותר). הוא הפסיד. בעונה הרביעית (אל תמשיכו לקרוא אם לא ראיתם) בפרק "אור היום האכזרי" הוא עשה טעות ולמרות שניסה להתחמק מתודעתה של באפי, נכנע להרמוני ולקח אותה למסיבה. באפי גילתה שהוא נמצא בסאנידייל, ובזכות הרמוני גם שמעה על אבן האמרה. ברגע שהוא קיבל את האבן הוא לא עצר לעשות תוכניות או לחשוב קצת, אלא מייד ענד אותה ואץ רץ לחפש את באפי. הוא הפסיד. בפרק ההמשך שהיה באנג´ל (In the dark) הוא מחכה לאנג´ל במגרש החניה, אבל אנג´ל מצליח לגבור עליו כשהם הולכים מכות (אז הנה התשובה לשאלה מי יותר חזק) ורק כשהוא מביא תגבורת לעזרתו (את מרקוס, הערפד הממושקף והפדופיל) הוא מצליח לתפוס אותו. לבד הוא בפירוש לא הצליח להתגבר על אנג´ל מעולם, האחרון היה תמיד חזק יותר. אנג´ל משקיע גם בעצמו - הוא מתאמן, עושה כושר, שומר על עצמו. ספייק מתהולל, שותה ומעשן. מי שרואה אנג´ל ואת עונות 5 ו-6 של באפי (ספויילרים) בוודאי שם לב שכל פעם שספייק מנסה לעזור לבאפי להילחם הוא מוצא את עצמו דיי מהר נזרק לרצפה, בעוד שאנג´ל מצליח להילחם בכוחות האופל בהצלחה גדולה בהרבה, בטח ביחס לספייק. I rest my case.

זה בדיוק

מה שאני לא אהבתי בריילי. שהוא כאילו החבר האולטימטיבי, טוב ,מבין רגיש, יפה(?) ,מתחשב וכו´ ולכן הדמות שלו פשוט משעממת. אותי, לפחות. גם אני בהתחלה לא כל כך אהבתי את הזוג של באפי אנג´ל ואת כל העניין הגדול סביבם, אבל בהקרנה שנייה (כשבגרנו וגדלנו ויאדה יאדה) אז דווקא יש משהו מאוד יפה בזוג הזה. כמו ששרה מישל גלר "he`s her true love" והם פשוט נועדו להיות ביחד. באמת שכדאי להיזהר עם הודעות מזוכיסטיות על מה-אני-אעשה-לפיית´ כאן, כי אחרי הכל לרובנו יש את הסכין של פיית´, ובשמה אנחנו מוכנים לעשות הכל! הכל! (~מבט פראי בעיניים~) סתם
ואל. Willow: Was there a camel? Tara: There was the front of a camel — a half-camel

למעלה