איזה פרק יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה פרק יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה חמוד ג´ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יפה הקטע על החלוק..........................! איזה יפה היה כשלורליי ואמילי כזה דיברו וצחקו! (איזה נחמד סטיב!) איזה נחמדה פריס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אפסיק להגיד "איזה" עכשיו!!!

לאנה

New member
איזה פרק מדהים!

וג´ס היה כזה חמוד! איך אהבתי את הקטע שהוא עמד במרפסת עם רורי, ובדיוק דין הגיע, ואז התחיל כל הקטע של איזה-גבוה-אתה ואוי-לא-אתה-שוב-מאיים-עליי, אני פשוט חולה על הבן אדם הזה!, כל פרק יותר ויותר!

אני אהבתי קצת יותר את...

החלק שהיא דוחפת אותו כזה לדלת... ואיזה חמודים הם היו מהחלון!

לאנה

New member
נכון!

שרורי חייכה ואז ג´ס חייך ואז זה נגמר..........., אחחחחח, השניים האלו עוד יגיעו לגדולות........., לפחות אני מקווה........, לטובת במפיקים......., חחחחחח.......

ד י י ז י

New member
אבל..

זה היה קצת עצוב הסוף... איך שדין (אני והאובססיביות שלי..) ידע שמשהו הולך בינהם והוא כזה "ורורי לא תשקר נכון?" נראה לי שרק לורליי מעירכה את מה שיש לרורי!

לאנה

New member
אני דווקא חשבתי שהסוף היה חמוד.....

איך שג´ס ורורי צחקו.........

Josephin

New member
ממש נכון!!!

הפרק היה ממש יפה! אהבתי את הדיון של פריס, רורי וג´ס. ואיך שהוא הזמין את עצמו להישאר... הוא פשוט ממש מקסים! ואיך הוא התגרה בדין, "והגולגולת שלך"... והכי טוב היה הסוף- שדין אומר: "Rori doesn´t lie, does she?" ולורליי אומרת: "she doesn´t" ואז רואים את רורי וג´ס צוחקים ונהנים... היה פרק ממש יפה!

אני ממש איתך . . .

איך הוא הסתכל עליה כשהיא דחפה אותו הם היו כזה אבל מזה קרובים . . . וגם איך הוא כזה עשה לה בעיות "מי היה בטלפון?", המישהו הזה היה דין?", את רוצה שאני ילך?" כאילו מה? . . . זאת חקירה של השב"ק או משהו??? . . . אבל הוא עדים חמוד . . .
סתיו

הווווווווווווווווווווווו!

התמונה התמונה התמונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tristan and Rory sitting in a tree K-I-S-S-I-N-G! First comes love, then comes mareige, and here´s Rory with a baby carrige! (Tristan and Rory make-out in a car. Are thay naked? Yes, they are! - אני יודעת, קצת מממ...סוטה? באט ליב וויט´ איט!)

לאנה

New member
זה די מתקשר...(מה שאני הולכת לכתוב)

הנה קטע מאחד הפיקים שקראתי היום, זאת המזכירה האלקטרונית של הגילמור גירלס: Hi, you have reached the Gilmore Hotline. I would tell you to press 1 for Lorlai, 2 for Rory, and 3 for the monster that lives under the couch, but I don´t know how to get the phone to do that, so leave a message after the toon!

evil boy

New member
עם סטייל

גם אני שמתי לב לזה זה באמת און נכון? עוד פעם אין לי מה לכתוב ואני לא אעז לא לכתוב כלום

חחחח עם סטייל!

נ.ב - זה לא בעיה לשבת בתוך עץ! הכוונה כלומר על הענפים, ב"תוך" כל העלים והשטויות. הבנתם? וכן, בדקתי וזה "in" ולא "under"

evil boy

New member
זה בטוח לא UNDER זה ON

ושלחתי לך עוד אימייל (הוא לא מפחיד) טוב אני אפסיק

למעלה