מה פתאום *שיעול*מתלהבת*שיעול* ינשופים לא מועילים כל-כך (אם יש לך משהו/א לחדש אז בבקשה) טוב השטלתנו על הפורום(מבחינה רעה) או שכולם הלכו לדבר במקום נורמלי אה את רואה הוז ליין עכשיו הם גדולים
אלוהים! באיזה ערוץ זה לעזאזל? [ראיתם איך הצלחתי להכניס את המילים "אלוהים" ו"לעזאזל" באותו משפט. מוכשרת שכמות] זה לא ב-0. וזה גם לא ב"משהו 2". כלומר איזה כפתור ש... עזבו. פשוט עזבו!!! מתי נאור חוזר? כבר 12... אני אשאל אותו שהוא יחזור...
כי מכתב זה כאילו מישהו שאשכרה (אתה בטוח?!?!?) יושב וכותב לך. כותב במובן שמוציא עט, דף, מעטפה, בול וכו´... ואי מייל זה כזה לתקתק. אבל אני, לדוגמא, ממש עצלנית. המכתב האחרון ששלחתי היה לפני חצי שנה. לבת דודה שלי.
אבל מצד שני אי מייל זה הרבה יותר קל וגם מישהו אשכרה (?!!?!?) יושב וכותב לך, גם אם זה לא מצריך מאמץ גדול. מסקנה: כרגע בזבזתי שתי דקות שלמות מהחיים שלכם סתם ככה.
הוא "ניסה" למכור את התינוק של מימי לדור כדי שהיא תפתך לו את הדלת וזה מה שהדור אמר כשהואהלך כן תיזכרי כבר אשכרה ניסינו לימצוא מילה אחרת לא הצלחנו הכי קרוב שהיגענו זה ממש ניסינו לפרש את המילה לא הצלחנו בשנית וכל השאר זה סטגדיש סטגדש
אתה לא זוכר? "...אשכרה זה שילוב של שני דברים: 1) "ואוו", כלומר, הבעת תדהמה. 2) באומרנו ´אשכרה´ אנו מתכוונים לדבר שקרה/יקרה/קורה. לדוגמא: ´קובי אשכרה עלה על האוטובוס הזה!´ על פי הפירוש: ´ואוו! קובי עלה על האוטובוס הזה!´. פירוש הדוגמא: ´ואוו´=1). ´קובי עלה על האוטובוס הזה´=משהו ש*קרה*/קורה/יקרה..."