איזה פרק יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ל-א-א-א-א-א-אא-א-א!

שלחתי לי מייל? שיט! הוא אמר לי שאין לי מקום! אבל אולי זה נכנס בכל זאת... הרי הוא באמת הכניס השנייה את המייל של כרמל... חכה SEC...

evil boy

New member
התכוונתי שאומרים און ולא אין

אוי אנחנו נוראים תראי אנחנו כותבים שטויות אנשים ש- "אשכרה" (מילה נבלאה) רוצים לדבר על הסדרה ההיא המממ בנות גילמור צריכים (אה זכרתי) לרשום הפרק או בקשר לפרק

היי, עודד,

סיפרתי לך על הדיון המעמיק שהיה לי על המילה "אשכרה", נכון? (זאת לא הייתה שאלה רטורית!)

evil boy

New member
או שלא הבנתי או שהזיכרון שלך

ברח מהאימיילים הדיון היה איתי

ב-א-מ-ת?!?!?!?!!?

שיו! אני כבר שבועיים מנסה להיזכר עם מי זה היה!!!!!! ואווו!!!!!!!!!! סוף כל סוף!! אתה בטוח? כי אני די בטוחה שזה היה עם שחר. כלומר, אני 99% בטוחה שזה היה עם שחר. אולי רק סיפרתי לך על זה? כי לפי מה שאני זוכרת עמדנו ב"זורבה" וזה בעצם לא היה ממש דיון, היא הסתכלה עליי כאילו גדלו לי שלושה ראשים ואני די עסקתי בדיון לבד. כלומר, אמרתי את המחשבות שלי בקול רם. די דומה למה שאני עושה כאן.. אוקיי, אני אסתום עכשיו.

evil boy

New member
את משוגעת

כמה שאחוז קטן משפיע זה היה באותו לילה איתי ועם איל (שטן קטן) וגם בערך עם שי ואביב אבל הם עמדו בצד ולא אמרו כלום אה וגם תמר הייתה או שהיא הלכה לישון (לא זוכר) וגם ניצן אבל הוא בא רק לעיתים רחוקות

בטח שאני משוגעת!

וואלה, את צודק!!!!!!!!!!!! כנראה דמיינתי את זה!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח (אני בוכה מרוב צחוק ונראה לי שאחותי שוקלת להתקשר ולהזמין אמבולנס) חחחחחחחחחח וואוווו! ידעתי שיש לי דמיון מפותח, אבל ע-ד כ-ד-י כ-ך?!?!!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון! אתה ב-ט-ו-ח?! לא, אני בטוחה שדברתי על זה עם שחר! ב-ט-ו-ח! אולי רק סיפרתי לכם, ועשינו עוד דיון על זה? כי אני בטוחה! תחשוב חזק!!! (אוי ואבוי אני מפחידה את עצמי. ואני כבר בוכה מרוב צחוק. או שאולי זה חוסר שינה? מיסתורי ביותר...)

evil boy

New member
קודם כל לחשוב לא זה כואב

אבל אני העלתי את נושא האשכרה אז שקט את יודעת אולי דיברת גם עם שחר אבל תחשבי טוב אנחנו דיברנו על האשכרה על טלויזיה וכל השאר הוא סטגדיש סטגדש את יודעת מה זה מעכשיו ביטוי רישמי שלי וכל השאר היה סטגדיש סטגדש

אתה ב-ט-ו-ח?!

כי אני בטוחה שדיברתי על זה קודם עם שחר. אכן, צריך לשאול אותה. היי, איזה סרטים טובים חדשים יש חוץ מספיידרמן ורווק+ילד? הבנות יוצאות ביום שני (לא מחר). שוב. ואיזה יום היום? אה, יום רביעי לונה פארק עם שלומי.למה אני כותבת את כל הדבר האלה?!

הפרק...

פרק ממש ממש חמוד וגם אני אהבתי את זה שאמילי ולורלי צחקו!! אבלך ג´ס מעצבן!! למה הוא מתעקש להרוס לרורי ודין את המערכת יחסים..זה לא יפה!! אם הוא באמת אוהב אותה כל כך אז הוא צריך לרצות שהיא תהייה מאושרת ואם היא מאושרת עם דין אז הוא צריך לחיות עם זה! אבל אהבתי איך שהיא התחמק ממנה בסוף הפרק כשהיא הבינה שלוק לא שלח את החבליה של האוכל!!

לאנה

New member
כל זה טוב ויפה............

אבל הקטע הוא - שהיא ל-א מאושרת עם באג בוי, אהם, דין!

Josephin

New member
?

לדעתי ג´ס אוהב את רורי והוא רואה את כל הבעיות במערכת יחסים שלה עם דין. הוא צד מבחוץ ולכן מבין יותר טוב והוא רואה שהם יחד יותר מהרגל ופחות מאהבה, ושאין להם הרבה במשותף. עובדה שרורי מתעניינת כ"כ בג´ס כי יש להם הרבה דברים דומים והוא חדש ומסקרן.

Josephin

New member
ושוב לאנה,

אנחנו מסכימות! לא ייאמן
כמו בקשר לשחקן המעולה של ג´ס (מיילו) ולשחקן הפחות טוב אבל עדיין די מוצלח של דין (שהורסים לו את הדמות), וכולי...

למעלה