איזה פחד!!!!!!!!!!!!!

Hasselblad

New member
איזה פחד!!!!!!!!!!!!!

אני אפילו לא יודעת מה להגיד... זה החשבון הראשי שלי F4 כשאני לוחצת OK אני סתם מגיעה לאתר של נקסון ואין לי בעיה להתחבר למשתמש באתר

אם היית ממלאת אחר ההוראות היית מגלה את הסיבה

גם לי יש את אותה הודעה. ההתחברות לאתר נמצאת בתחזוקה ל 10 שעות הקרובות = אין מייפל
מי שהיה מחובר לפני תחילת התחזוקה לא יושפע ממנה ומי שלא היה מחובר יצטרך להמתין בסבלנות. בדיוק כשבארה"ב ישנים ויש מלא BIG FOOT להרוג אני לא מצליחה להתחבר

yonVata

New member
נכון!...

אצלי זה סתם אמר שאנלא יכול להתחבר, ולהכנס לאתר של נקסון... ואז גיליתי שהשרתים בתחזוקה... מצד שני ניר גם אמר שהוא קיבל הודעה בדבר מחיקה של היוזר....

אז לא הבנתי.

מה הקטע? אם אני אכנס עכשיו מהאייקון-תוך 30 יום הדמות שלי עלולה להמחק? ועכשיו המשחק בכלל לא פעיל?

אי אפשר להיכנס ! יש לי דמות מחוברת בלפטופ

ודווח לי שאף אחד לא התחבר למשחק בשעתיים האחרונות. חנויות בשוק מתחילות להתנתק כי אף אחד לא מצליח להיכנס לפתוח אותן מחדש. אני ניסיתי על כמה יוזרים בכמה הזדמנויות ובלתי אפשי להתחבר.

אם תסתכלו באתר

We will hold a maintenance for the Nexon login servers across all websites including the forums tonight. During that time, players who attempt to log in using their Nexon ID will be unable to do so. The game servers will not be affected and players who are in game during the maintenance will be able to continue playing. The maintenance will run from Wednesday, Feb. 24 at 1:15AM till 9:00AM Pacific (4:15AM to 12:00PM Eastern), and last approximately 7 hours and 45 minutes.

למעלה