איזה פחד!!!!!!!!!!!!!

ווינגז

New member
אוף, ואני חשבתי שהם שכחו...

yonVata

New member
אני עדין לא מבין...

בשביל מה או בשביל מי זה טוב בדיוק?!...

P o o f i

New member
לך תדע, אולי זה יעצור את האקרים לזמן מה.

שינוי זה לא בהכרח דבר רע.
האבטחה של נקסון נפרצה לפני זמן מה (זוכרים את התקופה של אלפי החשבונות שנפרצו?), אז אני בטוחה שהם עובדים על אבטחה גבוהה יותר. אולי זה קשור.

P o o f i

New member
זה מצחיק

אנשים שהיו מחוברים לפני הSC הזה נשארו מחוברים גם עכשיו. יש לי ידיד שהורג מלאמלא בוסים מרוב שזה ריק.
אפילו קאפקום לא מחובר. נשמע ממש כמו שרת פרטי- בלי לאגים, בלי אנשים מעצבנים ואפשרות לעשות מה שאתה רוצה.

גם אני מחוברת יש לי מיולית בשוק

אני מאד מקווה שהוא לא הורג ביג פוט כי אני בונה עליהם. בדיוק הלכוונתי ללכת להרוג אותם.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני על סף לעבור סרבר

יש לי כרטיס ניסיון כפול כל יום מ 8 בערב. עד שאכנס לא יהיה לי מה לעשות. בכלל, הייתי מחוברת למשחק והתנתקתי לשניה כי לא ידעתי שיש תחזוקה כלשהי ולא יכולתי להתחבר יותר

P o o f i

New member
../images/Emo201.gif

אני מתה שתהיה לי את המוטיבציה שלך, אני תקועה ברמה 148 ומנסה להתגבר על הקשת שהיה אמור להפוך ל-Bowmaster (כל הציוד שלו היה על הCB והוא נעלם תודות להאקרים). תראי, מה שאני כן יכולה להגיד לך שכמעט בכל עולם יש אנשים שמחפשים ביגפוטים וכאלה. כן גם בסקניה, אבל את יכולה לראות שלא מעט אנשים הצליחו להגיע לרמה 200 בכל זאת! ידיד שלי מנסה להרוג עכשיו כמה ביגפוטים בודדים (חסר לו 50HP בשביל לשרוד כל הזמן) , אני בטוחה שכשתוכלי לשחק תוכלי למצוא עוד כמה- ואפילו הרבה.
ולמי אכפת מCapcom, כל מה שהוא עושה זה לאיים.

yonVata

New member
גם אצלי..

רציתי שניה להכנס למיול לבדוק אם ישלי משו... ולא הצלחתי להתחבר :-S

P o o f i

New member
הארכה לזמן לא ידוע ../images/Emo3.gif

We are extending the login maintenance to perform several additional tasks. We currently do not have a completion time, but will provide one as soon as we are able to. We apologize for the delay, and thank you for your patience! The Nexon Team נראה לי הם מקזזים את זה מהפאצ'.

SimsY

New member
איך נכנסת ?

אי אפשר להכנס - הם כתבו בפירוש שיש סרבר צ'ק

למעלה