איזה פורום דוחה!

tiptip4u

New member
אוקיי. והנה לך סיבה ודוגמה למגעילה:

אני! כן כן! אני ממש מגעילה! ולמה? עוד שנייה תקראי, רק תמשיכי לקרוא... ממש לא עניין אותי שאת שונאת את הפורום, ואיזה יופי לך לכי לפורום התאומות אולסון (שם כולם נחמדים נכון?) ופ**ק יו... תהני לך שם! אני לא מכירה אותך בכלל, אבל הפורום ממש השתפר, תיקראי, היה מצב ממש חרא בפורום והיותר זקנות פה יכולות להעיד שהפורום עכשיו במצב מצוין, הרוב חברים, בקושי רבים, אז למה, ל-מ-ה לפתוח שירשור זעם??? יכול להגיד מה שיש לך להגיב בצורה יותר נחמדה, פחות אלימה (מילולית) והיה הרבה יותר טוב. שווה לתחת לכו תאכלו חרא! ברצון.

טוב אז מישי אולי../images/Emo105.gif

לא ניגבה טוב? אנחנו צריכות לאכול חרא. ימית חייבה אותנו

Co¥oTe

New member
את ממש צודקת!!

אנשים פה באמת דוחים! אני מפרסמת את הדוליז המווווושלמות שלי,והם תמיד מוצאים רק מה רע בהם! הם תמיד אומרים שהם רק רוצים שאני אשתפר,אבל אני יודעת שהם נגדי! כל הפורום הזה התאחד נגדי ושונא אותי! אז נחשו מה? גם אני שונאת אותכם! ואני עכשיו חוזרת לי לפורום בריטני ספירס המדהים,עם המנהל הכוסון שעושה לי פדיקור כל יום חמישי וכל שאר המשתתפים בפורום שמנשקים לי את הרגליים בקביעות. מי בכלל צריך אותכם?

כאילו שיואו../images/Emo105.gif

תום בואי נפתח פורום שונאות פורום דוליז! ונזמין את כול פורום אולסון אלינו
מה דעתך??

תני לי להבין../images/Emo105.gif

רגע אחד את יורדת על הפורום המסריח שלנו(ואמרתי שזאת לא שזאת טאל!) ואחרי זה את אומרת שפורום אולסון הוא מדאים ומאמם ומלאיב. אחרי זה שצוחקים איתך את לא מבינה. וגם יש לך טעויות בחתימה. מה את עושה פה?!

greeneye

New member
אמרת שבפורום אולסון כולם נחמדים ולא

צועקים? אז... או שזו רק אני.... או שניחנת ביכולת מופלאה לשמוע טקסט!!!

טיפשה שכמוך../images/Emo105.gif

איך העזת לכתוב אולסון
.אפילו שאלה שבאות ללכלך עלינו ומהללות את התאומות אולסון,אבל את
איך העזת

טיפשה שכמוך../images/Emo105.gif

איך העזת לכתוב אולסון
.אפילו שאלה שבאות ללכלך עלינו ומהללות את התאומות אולסון,אבל את
איך העזת

Ne§t£A GirL

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיעל!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|מיצי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה