איזה פורום דוחה!

איזה פורום דוחה!

אנשים פה דוחים ת´תחת ומגעילים כמו החרא שיוצא לכלבה של חברה שלי! אנשים פה לא מקשיבים אומרים דברים בשנוביות מגעילה ופשוט לא כיף להיות בפרום הזה! בפורום התאומות אולסן כוווווווווווווולם נחמדים לא צועקים ומדברים בצורה מגעילה כולם חמודים ונחמדים אחד לשני ולא רבים כמו שאצלכם עושים כל הזמן רק עם מישהו בטעות פתוח נושא חדש ולא משרשר מישהו צריך לקחת את הפורום הזה על הכתפיים! פורום מגעילללללללללללללללללללללללללללללללל.......... שווה לתחת לכו תאכלו חרא!

TRaffiC LiGhT

New member
תראי... ../images/Emo117.gif

את לא יכולה להגיד לאנשים איך להתנהג ואיך להגיד דברים. בת´כלס בנות פה נותנות תגובות טובות, בונות. נכון שלפעמים אין כוח להגיב לכל דולי, אבל היי - קורה, הן לא חייבות לך שומדבר. זכותן לא להגיב לך. אז את יכולה להישאר רק בפורום התאומות אולסן ששם כווווולם נחמדים, אבל את לא חושבת שבמקום שכולם נחמדים סביר להניח שהרוב פשוט צבועים? {נו אופנס מוטי.
} או שאת יכולה להיות גם כאן, שאולי לא כולן מגיבות בצורה הכי נחמדה שיש, אבל לפחות הבנות פה כנות איתך ולא משקרות לך כי לא נעים להן להעליב אותך, הבנות פה אומרות מה שהן חושבות וזה הכי טוב שיש בעיניי.
החלטה שלך. אבל הבעיה היא בטח לא של הפורום, הפורום בסדר גמור, הבעיה היא -אם כבר- (כי אני לא רואה שום בעיה) באנשים שבפורום.

דנדוש383

New member
טאל ../images/Emo24.gif ../images/Emo151.gif

מתה עליך! איך את יכולה להשאר רגועה אחרי מה שהיא כתבה? הלואי שהייתי קולית וקלילה כמוך!

coolit

New member
../images/Emo13.gif|בלוןכ|

שירה, את יכולה להסביר לי סופית מה פירוד ה"מוצרלה"?

היי תוש../images/Emo105.gif

מוצרלה זה השם משפחה שלי. יש את אמא שלי כביכול(missunderstood-הגר) בטוף אופיק והיא אימצה אותתנו אז אנחנו שירונת והגרע מוצרלה. וזהו

אם את חושבת שהפורום מגעיל אז

אל תהיה פה לכל אחת יש את חופש הביטוי שלה ואם את כל כך אוהבת את הפורום של התאומות אולסון אולי כדי שתשארי שם
!
!
!
!|

איך העזת לטעות?!?!?! יו ביצ´!!!../images/Emo46.gif

כאילו אולסןןןןןןן, בלי ו´, כאילו מה לא ברור כזה!!!?!?? שיא-אללה, אני לא מאמינה שטעית ככה, חיללת את שמן של התאומות הקדושות נשמות מתוקות פושפושות מושמושות!!!!!!! אל ´דברי איתי יותר כאילו...

Alexis14

New member
ענת, מה הבעיה שלך?

היא טעתה בשם- היא תיקנה. מה כבר קרה?

Alexis14

New member
הבנתי שזה היה בציניות

אבל התכוונתי שענת ירדה על שרון כי היא תיקנה אותה. כאילו זה לא חשוב. עזבי. אבל ענת הבינה את כוונתי. לפוחת כך נדמה לי

אוקיי, כאילו תכנסי....

אני כאילו תיקנתי אותה, וכאילו כל הסימני קריאה הם כאילו בשפה שלכם כי כאילו כולם כאן כאילו כזה כותבים עם מיליום סימני קריאה כאילו, הבנת? כאילו כאילו מה לעשות כאילו דה.. נ.ב אני לא רוצה להרגיז כאן אף אחד וגם לא לריב כאילו אבל לא רק סימני קריאה אלא גם שגיאות כתיב כאילו....ורציניות כאילו...

למעלה