איזה עליבות נפש.

היא גם לא מופיעה בשבת- אז מה?

זכותך לחשוב מה שאת/ה רוצה וזכותה של נינט להופיע מתי שהיא רוצה. תראי/ה לי עוד זמר (לא אלה שמופיעים בפסטיגל או מופעי חנוכה, אני מדברת על זמר ) שמופיע בשעה 17:00. ההופעה של נינט היא לא הופעה לחנוכה , היא הופעה שהבכורה שלה נפלה על חנוכה. העובדה שהיא לא מופיעה כל יום מימי החנוכה מעידה שאי אפשר להכליל אותה במופעי החג. ולסיום אשתמש במשהו שכתבת "גועל נפש כזה עוד לא ראיתי" גועל נפש כזה, כמו שאת/ה עושה כאן... אנשים כמוך שמחפשים כל תזוזה של נינט , כל אמירה שלה כדי להכפיש וללכלך בלי לבדוק דברים בלי לראות את התמונה כולה , ישר לזרוק רפש רק בגלל שמדובר בנינט. לכו תבנו לכם חיים!

בלה בלה

יאלה, מה את יודעת על בריטני והחיים הפרטיים שלה?! ראאבק נשבר לי מהילדים האלה שחושבים שהם יודעים ה.כ.ל על כ.ו.ל.ם. ססססאמק.
* הערסיות יצאה מתוכי.. *

L a b a m b a

New member
מאי פריצנוולדן

זה ממש לא קשור לפורום וכנראה ימחקו את ההודעות של שנינו. אני, כמו שאמרת, לא יודעת על בריטני והחיים הפרטיים שלה, אני לא יודעת הרבה עליה ופה אני מורידה את הכובע .. אבל אם "תשימי את הקלפים על השולחן" ותעריכי את המצב, זה לא שאני המצאתי את זה. זה עוד 8 מיליון עיתונאים מגישי חדשות ובעצם כל התקשורת הישראלית והאמריקאית ובכלל העולמית שחושבת את זה. וההוכחות, אם תשימי לב, חותכות כל מה שה"ערסית" שבתוכך תוכל להגיד. כי מי תפיל את הילדים שלה ברחוב מול מצלמות? מי תשים ילד לא חגור על הברכיים שלה באוטו נוסע כשהיא יודעת שכולם עוקבים אחרי כל צעד שלה..? אולי זה התקשורת שגורמת לה להתבלבל. אולי זה חוסר אונים מול עין התקשורת שתופסת אותה בכל פעם. אבל אני לא ממש רואה את טום קרוז (או כל אחד אחר, לשם הדוגמא) עושה כל כך הרבה שטויות. אז זה מה שהיא הביאה על עצמה. ופה את יכולה לקלל עד מחר וזה לא יעזור, כי בריטני ה-י-א גרושה מסכנה + 2 וסכנה מתמדת לחיי הילדים שלה.

Me4britney

New member
תמותי,חתיכת מטומטמת...

עכשיו באמת הצלחת לעצבן אותי. את בכלל לא יודעת ממה נבעו כל ההתרחשויות האלה. בריטני לא הפילה את התינוק שלה בכוונה בכדי שהמצלמות יצלמו זאת והיא תיכנס לכותרות במגזינים של למחרת,אם את חושבת ככה יש לך בעייה נפשית רצינית,היא פשוט מאוד מעדה בעקבות הלחץ של הפאפרצ'י עלייה היא מיהרה לרכב כשהתינוק על ידייה ולא שמה לב שיש מדרגה וכמעט נפלה רק בזכות שומר הראש שלה התינוק לא נפל ארצה. לאחר מכן היא נצפתה יושבת במסעדה (בוידאו) כאשר על ידייה שון שהיא אוחזת בו בחוזקה ומחבקת אותו ופשוט בכתה על מה שהתרחש קודם לכן,היא חיה בצורה מטורפת אם תשימי לב הפאפרצ'י לא נותנים לה רגע מנוחה. את באמת חושבת שהיא רצתה שהתינוק ימות? חתיכת אוטיסטית מטומטמת,מה את באה להוכיח פה? שהיא אמא גרועה? היא אמא שאוהבת את הילדים שלה כמו כל אמא ואפשר לראות זאת בכל התמונות שלה איתם,היא לא צריכה להוכיח זאת לאף אחד. בקשר לגירושין,אף אחד לא יודע מה הלך שם בדיוק אבל לפי טענותייה קווין פשוט איבד שליטה מכל הבחינות וזה נמאס לה אז היא חתכה וחשוב לציין שהיא זו שחתכה והתקשרה להודיע לו על הגירושין. העובדה שהיא אמא גרושה+2 ילדים לא מביאה אותה למצב קשה,היא מבוססת כלכלית היטב,יש לה משפחת שתומכת ואוהבת אותה והיא בן-אדם חם ואוהב ככה שאני מאמין שהיא תגדל את ילדייה ותקנה להם את החינוך הכי טוב שהיא רק יכולה. נ.ב-בקשר אלייך,אני מציע לך לפנות לעזרה נפשית.

L a b a m b a

New member
קראת את מה שרצית לקרוא.

לא התכוונתי שהיא עושה את זה בכוונה . בכלל זה לא מה שכתוב . אבל שוב - קראת את זה איך שרצית לקרוא את זה . אני לא אכנס אפילו לדיאלוג איתך, פשוט שמור על עצמך... - שיהיה לך יום טוב.

טוב מותק../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

אני ילדה שבדרך כלל יישר קופצת על אנשים כמוך אבל את רואה הפעם התאפקתי. כתבת מה שרצית יופי עכשיו עופי מפה אבל זה לא מספיק לך את חייבת להמשיך וכמו שאת חייבת להמשיך אני חייבת להגיב. אז יש לי 3 מילים קטנות ויפות להגיד לך את חסרת חיים את מוזמנת ללכת מפה מה קרה כל כך משעמם לך שאת חייבת להציק?!? לכי הבייתה

וואלה,

לא לי,לא לך ולא לעוד " 8 מיליון עיתונאים מגישי חדשות ובעצם כל התקשורת הישראלית והאמריקאית" יש חצי זכות להעליל על בריטני כאלה דברים, וואלה ראינו כולנו בוואי בעשר את הכתבה עלייה. אף אחד לא יודע מתי זה קרה,למה,איך ומה היתה הכוונה שלה. אסור לשפוט אף אדם על ידי תמונות ורכילות. אני בטוחה שלבריטני לא היה כוונה ל"הפיל" את הראש של התינוק שלה מול הצלמים.וכמו שאת מכירה את התקשורת,כל דבר הם מנפחים.. להיות גרושה עם 2 ילדים זה לא בהכרח בכלל "מסכנה",להפך. לפי דעתי,להיות גרושה-שאגב,זה לא רע.לא רע בכלל. עם 2 ילדים- קצת קשה,וואלה. אבל בריטני היא לא האישה היחידה שהגיעה למצב כזה. אז בבקשה,בלי להפוך אותה ל"מסכנה". כי אם היא מסכנה, עוד יותר מ10,000 אחרות מסכנות באבועבוה.

למעלה