איזה עליבות נפש.

l a h a v100

New member
את לא שווה את התגובה שלי

סורי. כי אם אני אגיב את תשלשלי בתחתונים.

DiRtY BaTeLL

New member
והיא לא סתם תשלשל..... טוב להב עדיף

שתיתחבר לאי סי ונדבר לנו בכיף על סוגי השילשוליםםם אחרת יכעסו עלינו פעעעעעעעעעע

DiRtY BaTeLL

New member
חבל כ אני ולהב ערכנו מחקר וגילינו ע

עוד 35684346908432211236789975 סוגים של שילשולים מישו מעוניין???{למרות שלא ניראה לי חחח}

L a b a m b a

New member
חבל שזה דיון עם ילדים קטנים

אתם ממש ילדים קטנים. הא? נחיה ונראה. כי כשהיא תצא מהמסכה שלה - אתם תראו. וע"פ כמות העיתונאים שעושים לה רע על הנשמה ושונאי נינט שיש בעולם (ואני ממש לא שונאת אותה, אני רק חושבת שהיא ממש מגעילה ברמות) אני בטוחה שהיא רק מתחילה להראות את הפרצוף האמיתי שלה. - כי עכשיו עוד יש לה תירוץ - "הוא כתב עליי דברים רעים בגלל זה רשמתי שיר שנאה", ו- "אני שונאת לקום בבוקר בגלל זה אני אופיע רק בערב". אבל לכולם בשלב מסוים נגמרים התירוצים.

DiRtY BaTeLL

New member
אוייש מזה סתמי מה את מבלבלת תביצים

את ביכלל לא יודעת מה את מדברת טיפשההה אשכרה את טיפשה רצחחחח שונאי נינט?!?! חחחח את יודעת מי אלההה כלל הדנקראידיוטיות והסקעאידיוטיות שכואב להם הלבבבבבב אז יאללה יאללה שבי בלול ספרי ביציםם ותיתמרמרי לך בשקטט!!!

ילד רע 15

New member
עכשיו אני בטוח שאת לא אחת שקנתה

את הדיסק שלה. (ולא במובן החיובי, את כן סתם אחת, אבל לא כזו שקנתה את הדיסק של נינט).

l a h a v100

New member
טוב מותק את עולה לי על הקריז

אני ובתאל נשלשל אותך מהפורום
את שופטת בחורה שאת לא מכירה, בלי לדעת מה קרה. תמצאי עיסוקים אחרים בחיים העלובים שלך ימטומטמת קטנה
הלוואי שיום יבוא וישפטו אותך בלי לדעת מי את ומה את בחזרה, ושציפור תחרבן לך בפה. אמרו אמן. אמן.
את סתם טרולית מסריחולה יפלאפלית רקובה
. לא באות לי ירידות טובות. המשך יבוא. פלולה מעוכה.

orush7

New member
"אני לא שונאת את נינט, אני רק חושבת

שהיא מגעילה ברמות"...

l a h a v100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

עזבו אותכם הבחורה דפוקה בראש
חחחחחחחחחחחח

L a b a m b a

New member
תגובה

אני אמרתי את שלי ואתם את שלכם. מעניין מה נינט הייתה אומרת על הדו שיח ה"מסוגנן" שלכם. שיהיה לכם רק לבריאות !

למעלה