איזה עליבות נפש.

L a b a m b a

New member
איזה עליבות נפש.

הופעות של נינט טייב בחג החנוכה בוטלו. הסיבה: היא לא מופיעה אחה"צ. הכתבה הזו פורסמה באתר של טיאר והוכיחה לי פעם אחת ולתמיד איזה תחת תפסה נינט על המעריצים שלה. לא משנה אם אתה אוהב אותה או לא - גועל נפש כזה עוד לא ראיתי .. (ואני אחת שקנתה את הדיסק שלה).

Me4britney

New member
אוקי...

אם היית באמת מודעת לאותן סיבות שבגללן התבטלה ההופעה ומי באמת אחראי לביטולה אז כנראה שהתגובה שלך הייתה שונה ממה שהיא. נינט לא "תפסה תחת" על אף אחד, פשוט מארגני המופע ראו לנכון לבטל את ההופעה ב-18.12 בשעה 17:00 בצהריים כי זו לא שעה המתאימה להעלות מופע רוק לדעתם ואלו המניעים היחידיים שלהם,אף מניע אישי לא נכנס פה כנגד אף אחד ובטח שלא כנגד מעריצייה של נינט שבנו אותה ואלו שתומכים בה לכל אורך הדרך. יתרה מכך נאמר שהמעריצים שרכשו כרטיסים להופעה שבוטלה יזכו לקבל את מלוא כספם בחזרה או לחלופין להגיע להופעה אחרת שתקבע במועד מאוחר יותר מבלי לרכוש כרטיסים פעם נוספת. א'-לא הבנתי מה הקשר לעליבות נפש? ב'-אותו מירמור ותיסכול שנובע מביטולה של ההופעה וממשתמע מדברייך כפסילת נוכחותך באותה הופעה הזו אינה הופכת את נינט לאחת "שתופסת תחת" אז תעשי עם עצמך עוד פעם חושבים לפני שאת מגיבה בצורה כזו קיצונית ופתאטית.

L a b a m b a

New member
רשמת "קיצונית ופתאטית"

ואולי זו הדרך שבה את הולכת..? בדרך קיצונית ופתאטית בעיניים עצומות אחרי בן אדם זר, שאותו את יצרת ואותו את מפרנסת ואותו את מצדיקה. תפתחי את העיניים, חמודה. גם אני לפני כמה שנים הייתי הולכת עיוורת אחרי ההערצות שלי והיום אני רואה את האמת. ראי דוגמת נינט של פעם ונינט של היום. זה אדם אחר לגמרי ואל תגידי שהפרסום לא שינה אותה - כי היא אומרת את זה בעצמה , אז בבקשה ממך .. (לידיעתך live 8 ומופעים בן לאומיים אחרים בעולם, כאלה שנקראים "רוק" התרחשו בשעות הצהרים - לייב 8 התחיל ב14:00 וב17:00 עלה בון ג'ובי לשיר, והמופע חימום של רוג'ר ווטרס בארץ התחיל ב19:00)

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifאני חושב שזאת לא הסיבה היחידה

אני חושב שהסיבה שהם ביטלו את ההופעות המוקדמות גם קשורות לקהל שיגיע בשעות המוקדמות... הם רוצים למתג את נינט כזמרת איכותית עם קהל בוגר יותר בהופעות שלה כנראה ואני חושב שזאת גם סיבה לביטול פשוט לא אומרים אותה...

ג ב ש ו ש

New member
אבל למה תמיד אתם חושבים../images/Emo88.gif

שבגלל מה שפורסם בכתבה מסויימת אתם יודעים מהן באמת הסיבות
סבבה,סיבה אחת זה כי היא לא רוצה להופיע בשעה כמו 17:00 אחה"צ ואני מצדיק אותה בגלל העובדה שזה מופע רוקיסטי שמן הסתם לא מתאים לשעה כזו אלא לשעות הערב והלילה
אם את מבינה ואת אחת שהולכת להופעות [של זמרי רוק שונים] אז את אמורה לדעת שזה באמת ככה. בכל אופן גם ההופעה הראשונה של נינט ב-17.12 תהיה בשעה 17:00 בע"ה ואת זאת היא לא ביטלה כי זו הופעה חשובה,זו ההופעה הראשונה וכך בהמשך היא תדע מראש לא לקיים הופעות בשעת אחה"צ. אז תפסיקו לשפוט סתם ככה אנשים מבלי לדעת באמת מה קורה
ולא אהבתי את הקטע של "תפסה תחת",איזה שטויות...בגלל ביטול הופעה להגיד דבר כזה?? רואים שאת באמת לא מבינה כלום. יומטוב.

Me4britney

New member
עזוב אחי...אל תנסה

אפילו לשכנע אותה,היא אטומה לגמרי. נ.ב-אני גבר זה א', ב' אני לא חושב שבגילי ולפי נקודת הראייה שלי יש דבר כזה שנקרא 'הערצה'.

מ א י י ק

New member
גבי כנס..../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

הוא לא כ"כ שווה שביזבזת עלייו עצבים ואנרגיה וסתם כתבת אותיות, אתה סתם מתעייף

87A87

New member
../images/Emo45.gif צודק ב 100% ../images/Emo203.gif

רק אני חייב לתקן משהו אחד: יומטוב
*יומרע

ילד רע 15

New member
לא כל מה שרשום באינטרנט זו התשובה,

אין כאן שום קשר לעליבות נפש. מה שכן, אם את מתנהגת בצורה שכזו - כנראה שהמושג 'הערצה' קיים בלקסיקון שלך, וזה ממש שטותי וילדותי להתקומם בגלל הידיעה הזו. חשבת בהגיון אולי לנינט אין כ"כ בעיה להופיע אחה"צ, אבל היו אילוצים, שכנועים, אופן ההתנהלות, סיבות אישיות שלא הכניסו משום שזה לא בדיוק מענין את הקוראים (?) חשבת על זה אולי? ויכול להיות שזו באמת הסיבה, אז תקבלי את כספך במלואו - דברים כאלו קורים - וזה בערך חודש לפני ההופעה כך שאפשר עדיין להתקשר, לסדר את העניינים, להזמין הופעה אחרת. אם נינט כאדם לא מעניינת אותך כדאי מאוד להתעסק במוזיקה שלה, היא לא תפסה תחת ולא כלום, וכמובן שהיא השתנתה מהפרסום, הרי איך לא? היא בעצמה אמרה את זה, אבל מהיבט אחר ממה שאת מסתכלת עליו לדוגמא. פרסום משנה אנשים, זה נכון, אבל אופי נשאר, ואם כבר יצאת מגדר ה"עליבות נפש" כדי להוכיח כמה נינט השתנתה לכאורה (מדברייך), את יכולה לדפדף בין דפי הפורום, להיכנס לרישמי ולקרוא כמה סיפורים שהפכו משנאה לאהבת חינם. שזה עוד מילא. אז שיבושם לך, ושבת שלום.

L a b a m b a

New member
זכותכם לחשוב ככה אבל

ע"פ הנסיון שלי, זה רק ההתחלה. זיכרו טוב טוב את התאריך של היום, ואת ההערות שלכם והתגובות שלכם כי עם הזמן אתם תראו איך צדקתי. אולי היום רק אני רואה את זה, אבל בעתיד תתחוור לכם העתיד כאשר היא תפלוט ותעשה עוד כמה שטויות שמהם היא לא תוכל לחזור מהם... כמו בריטני ספירס - מתוקה וחמודה בהתחלה, ואחר כך אם אחת הורית שלא יודעת לבחור לתפוס את הילדים שלה בידיים וגרושה פעמיים. אבל כמו המקרה שלה - גם אז ישאר קומץ שידבק אליה, כי אין - זה הטבע האנושי. לדבוק במה שיצרנו, לא משנה אפילו אם היא תהיה אנטישמית למשל..

87A87

New member
אנחנו עוד נראה מה יהיה ../images/Emo203.gif

נינה תמיד תישאר מקסימה, צנועה, מיוחדת, מדהימה, אמיתית, כנה וטובת לב כמו שהיא עכשיו
אין לי ספק בזה.

ג ב ש ו ש

New member
כמה שטויות את מדברת..../images/Emo88.gif

נחיה ונראה מה יהיה. נינט כבר מעל ל-3 שנים מפורסמת ברמה הכי גדולה בארץ ואין שום סיבה שהיא תרים את האף כמו שאומרים.

Me4britney

New member
מה הקשר לבריטני?

תירגעי ומייד. את בכלל לא יודעת מהן הסיבות לגירושין של בריטני אז תבלמי את הפה שלך. את המירמור,התיסכול והיאוש שרודף אותך בחיים תמנעי מאיתנו כי פה זה ממש לא המקום,אם את זקוקה לסיוע נפשי אנא תפני ליעוץ.

למעלה