לא פיר. גמני רוצה להצטרף
Y yair m New member 7/4/03 #47 אני עזבתי את המועדון... גם אני לא מזמן הייתי תקוע כל הזמן היום ברוך ה' אני יכול להכנס לצא'ט ללא שום הפרעה.
אני עזבתי את המועדון... גם אני לא מזמן הייתי תקוע כל הזמן היום ברוך ה' אני יכול להכנס לצא'ט ללא שום הפרעה.
ג גליה משבט אלעד New member 8/4/03 #94 סורי אני יצאתי מהמועדון הצלחתי להיכנס לצ'אט!!!! תשאלו את ליאור/אליגטור1שרוך/יאיר.
ג גליה משבט אלעד New member 9/4/03 #101 תנסה שוב... אולי תצליח.. גם אני בפעמים הראשונות לא הצלחתי... ו-אתמול הצלחתי!
מ מיכלוש7 New member 7/4/03 #25 שולה המוקשים??? ../images/Emo5.gif זה משחק לאנשים זקנים שלא יודעים לעשות שום דבר במחשב חוץ מלשחק שולה המוקשים וסוליטר! יש אולי גג 3 וחצי אנשים בארץ שעדיין זוכרים ת'משחק הזה!!! (וגם הם שומרים את זהותם בסוד... )
שולה המוקשים??? ../images/Emo5.gif זה משחק לאנשים זקנים שלא יודעים לעשות שום דבר במחשב חוץ מלשחק שולה המוקשים וסוליטר! יש אולי גג 3 וחצי אנשים בארץ שעדיין זוכרים ת'משחק הזה!!! (וגם הם שומרים את זהותם בסוד... )
א אליגטור New member 7/4/03 #26 אה! המשפט הקלאסי למי שלא יודע לשחק במשחק ולצערי זה 90% מהאוכלוסייה... אלה ששמים התאמה אישית 10 מוקשים בשטח הגדול ביותר ואחרי שתי שניות הם מנצחים ומשעמם להם!! את מוזמנת אגב להכנס לצ'אט.
אה! המשפט הקלאסי למי שלא יודע לשחק במשחק ולצערי זה 90% מהאוכלוסייה... אלה ששמים התאמה אישית 10 מוקשים בשטח הגדול ביותר ואחרי שתי שניות הם מנצחים ומשעמם להם!! את מוזמנת אגב להכנס לצ'אט.
א אליגטור New member 7/4/03 #50 שכוייח.. הנה אחד שיודע לשחק השיאים שלי: 1. מתחיל: 3 שניות. 2. בינוני: 38 שניות. 3. מומחה: 92 שניות.
Y yair m New member 7/4/03 #54 עברתי אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקום 69!!!!! תכלו ת- אני לפני אשקלוני ואליגטור!!!
A ashkeloni New member 7/4/03 #58 אולי אתה מתכוון לפני אשקלוני ומוצארט כי הוא בדיוק מקום אחרי ויש לך סה"כ 20 נקודות הפרש.....