איזה משחק חמוד

מוצארט

New member
כן כן כן!

הייתי שתי דקות בבית, החזירו אותי מהבסיס בשביל להסתפר ולהתגלח, אז ניצלתי את ההזדמנות לשחק קצת, והנה, איזה פלא! משחק ראשון,ושברתי שיא! יאללה, אני חייב לחזור לפני שהמפקד שלי קורע אותי...

מיכלוש7

New member
בלי להעליב אבל...

למה כל שניה הציפור הארורה הזאת מתה???
היא לא רואה לאן שהיא עפה???
נמאס לי! אני לא אוהבת משחקים כאלו! (
) אבל אם נעשה פה אליפות סנייק-אני קורעת את כולם! (בלי נדר...
)

אליגטור

New member
אליפות סנייק... פחחח.. אני קורע

את כולם כאן בשולה המוקשים... זה משחק שווה. ואני גם צנוע!

יyל

New member
שולה המוקשים...

ב"ה זה משחק לאנשים שהם שילוב של גאונים ומשועממים!!!!

mayakol

New member
בול קליעה!

כמעט קלעת! אליגטור גאון, אבל בקשר למשועמם - לא נראה לי...

אליגטור

New member
בול קליעה\כמעט קלעת

סתירה בדברייך? גאון אני לא. השאלה היא כמובן מה את מגדירה גאון. אני מכיר גאונים ואני לא. עם זאת, אני אכן משועמם לפעמים. ולשחק בשולה המוקשים צריך לדעת איך לשחק ולחרוש על זה, זה הכל.

mayakol

New member
תיקון טעות- שלך!!!

לידיעתך, כשאומרים בול קליעה הכוונה היא במשחק ההוא, כשהמשתתף לא הצליח לגמרי, אלא חצי הצליח. אם אתה עדיין לא מבין למה אני מתכוונת, אני אסביר. אבל בכל אופן- אין פה שום סתירה, כי היא חצי צדקה לדעתי... ובקשר לגאונות- אולי זו לא המילה המתאימה, אבל את זה אני אסביר לך בהזדמנות...

יעלוש אחות תהנה מחר

תהנו במסע פסח אני לא אבוא לבקר. הרי שמעת מה מוני אמר הוא יעבור חניך חניך אני אחסוך את זה לעצמי. ד"ש לכולן. ד"ש לליאור.

ashkeloni

New member
זה משחק ממש גדול

אבל צריך הרבה אימונים ואני משתפר מרגע לרגע שימי לה לתמונה אני מקום 70 בדיוק לפני מוצארט שהוא מקום 71

yair m

New member
אולי תתדברו בצא'ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל 2 דקות.הודעה חדשב שלכם. כנסוווווווווווווווווווווווו לצא'ט

ashkeloni

New member
אני לא יכול להינס לצ'אט

כי יש לי בעיות עם פרוקסי ואם אני לא טועה לא כולם יכולים להיתחבר לצ'אט

אליגטור

New member
../images/Emo2.gifאתה לא יכול?

ניסית? אולי יש בעיה עם גרסת האקספלורר? איזה יש לך?

ashkeloni

New member
אני אסביר

יש לי בבית רשת מחשבים-כל המחשבים גולשים דרך אותו מחשב לאחרונה
נזק בינלאומי
החליפה לנו את המודם של האינטרנט ה"מהיר" שכדי להפעיל אותו דרך רשת צריך להישתמש בפרוקסי הפרוקסי נותן רק לפורטים מסוימים-כולל זה של האיקספלור-גישה לאינטרנט אבל הצ'אט הוא סוג שונה של פורט מסוג IRC (זה שמשתמשים איתו במירק) עכשיו כדי שאני אוכל להינס לצ'אט אני צריך שהפרוקסי יתן לפורט הזה לעבור דרכו וזה העניין שאימא שלי היא היחידה שיודעת לשנות את ההגדרות (זה לא בווינדוס אלא בלינוקס) וזה ממש מסובך והיא לא מסכימה לפתוח את הפוקסי בשביל הפורט של ה-IRC שהוא ממש נמוך ככל שהפורט יותר נמוך יש יותר סכנה שיפרצו למחשב... אני יכול להמשיך לכתוב אבל אין לי כוח

ashkeloni

New member
הנה מה שזה ותב שאני מנסה להיתחבר

תוב שמה שיש בעיה ברשת בדיוק כמו שאמרתי

למעלה