ותב=כותב שונא את זה שונא את זה שונא שזה קורה
א אליגטור New member 7/4/03 #30 הבנתי כל מילה... וזה לא בזק בינלאומי? ולצ'אט הרגיל של תפוז אתה יכול להכנס?
א אושרה1 New member 7/4/03 #65 חחחחחחח אליגטור קבל חדשות! בס"ד תיקנו את המחשב עכשיו אתם יכולים לשלוח לי מסרים אני יכולה להיכנס לקישורים וגם לצ'ט אני יכולה להיכנס!!!!!!!!!!!!! אז זה אני יוצאת מהמועדון סורי אושרה
חחחחחחח אליגטור קבל חדשות! בס"ד תיקנו את המחשב עכשיו אתם יכולים לשלוח לי מסרים אני יכולה להיכנס לקישורים וגם לצ'ט אני יכולה להיכנס!!!!!!!!!!!!! אז זה אני יוצאת מהמועדון סורי אושרה
ג גליה משבט אלעד New member 7/4/03 #77 שמחי תשמחי... את יוצאת ואני נכנסת! אני לא מצליחה להיכנס לצ'אט! מישהו יכול/יודע/מסוגל לעזור לי איכשהו להיכנס?
שמחי תשמחי... את יוצאת ואני נכנסת! אני לא מצליחה להיכנס לצ'אט! מישהו יכול/יודע/מסוגל לעזור לי איכשהו להיכנס?
נ נקמת המלפפונים New member 7/4/03 #37 לדעתי.. הוא התכוון לנזק בינלאומי, ע"ש העצבים שלו עליהם? נכון או שמא לא?
מ מיכלוש7 New member 7/4/03 #36 אני מקווה שזה יעודד אותך... כי גם אני לא יכולה להכנס לצאט! איזה מעצבן זה!!! ואני אפילו לא יודעת מה הבעיה! הוא פשוט נתקע איפהשהוא בדרך...
אני מקווה שזה יעודד אותך... כי גם אני לא יכולה להכנס לצאט! איזה מעצבן זה!!! ואני אפילו לא יודעת מה הבעיה! הוא פשוט נתקע איפהשהוא בדרך...
A ashkeloni New member 7/4/03 #38 איך זה יכול לעודד אותי? שמעת על המושג "צרת רבים תשמח טיפשים"? במקור זה צרת יחיד תשמח יחיד-אבל אני חושב שטיפשים יותר מתאים
איך זה יכול לעודד אותי? שמעת על המושג "צרת רבים תשמח טיפשים"? במקור זה צרת יחיד תשמח יחיד-אבל אני חושב שטיפשים יותר מתאים
א אליגטור New member 7/4/03 #40 ישנם שני ביטויים המתחילים בצרת רבים "צרת רבים נחמת טפשים." "צרת רבים חצי נחמה."