איזה מין בנות אתן?!

ערב אור! ^^

גופיה שחורה-אפורה ארוכה עם גולגלות ולבבות ג'ינס קצר עד אמצע הירך עם כיסים בולטים סנדלים תנ"כיים שרשרת כסופה עם גולגולת קטנה משקפי שמש שחורים גדולים צמה על הצד הכי פשוט, הכי נחמד, הכי לא מדים שאפשר!
ומיום שני אפילו כובע טמבל בצבע חאקי אני כבר לא צריכה, אז בכלל סטייל...

TiKi PooH

New member
חזרתי מהמסיבתרחוב

שמלת רנואר עם קשירה שאני נוראאא אוהבת וכייף ששוב מספיק חם בשבילה חזייה ורודה עם כתפיות שקופות תחתון מפוספס צבעוני בפסטל של קלווין קליין כפכפים צ'ופסטיק מעץ ( ורוד, עם פרפרים) בשיער ( יש לזה שם? צ'ופסטיק נשמע יותר סטייל ממקל בשיער.)

ראית אותך שם ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

איך שראיתי אותך אמרתי לחברה שלי "את רואה את הבחורה הזאת שם? היא הבחורה הכי יפה בעולםםםם!" (והיא מיד זיהתה על מי אני מדברת
)

TiKi PooH

New member
דייי לצאת מעפנה.

בערך שנה אני רוצה לראות אותך, ואז כשיוצא ככה בפוקס את לא מפרגנת לי אפילו מילה. לאאא בסדר.

SNoopY 26

New member
חחחחחחהההה!!

פיווו הרגע חזרתי מדיזינגוף ושנקין היה בהחלט חוויה חח+קרו דברים מעניניים אבל לא נפרט כאן קייייצ0 מכנס ג'ינס שחור קצר מאוד סטרפלס צהוב בננה קצת צמוד בציצי ואז רופף תחתונים וורודות ותיק צד ג'ינס ואספתי את השיער בגולגול יפה כזה היתאפרתי נחמד.. ואני ממש שזופה אז יש לי קצת אדום מתחת לעיניים, ורואים סימן של החזייה של הבגשד ים ואני שזופה ברגליים וזה יפה וזהו נראתי טוב!!:]

greeneye

New member
הלכתי ללמוד אחה"צ עם חברה בארומה..

-שיער בקוקו קליפס. -לקחתי סרט [כמו של מתנות] מבד בצבע אדום-בורדו-שקוף כזה ושמתי על הראש..
זה היה חמוד. -עפרון שחור בעיניים. -משקפי שמש בצבע חום בהיר. -עגילים תלויים עם אבן בצבע לבן. -שרשרת כסף עם תליון של מפתח כסוף. -חזיה בצבע גוף עם תחרה. -גופיה שחורה עם כיווצים בציצים מH&M. -טופ קצר שעשיתי בעצמי ויצא ממש יפה! זה היה חולצה מכופתאת לבנה של טקסים [
] שהייתה קצרה לי מידי בבטן. אז גזרתי אותה מתחת לציצים. ויש לה שרוולים טיפה נפוחים. ותפרתי לה את השוליים שלא יפרמו. ומאחורה תפרתי גוגולת אדומה וחמודה כזאת על רקע של פרק שחור מתחרה [אבל הוא נראה קצת כמו צלב...
]. אבל יצא ממש חמוד! -טבעת כסף עם אבן אפורה. -מכנס קצר מחוייט מפוקס בצבע אפרפר-חום עם פסים שחורים. -צמיד רגל הודי כזה בכסף מלוכלך ושחור כזה, עם חרוזים חומים-שקופים ו..נופלים כאלה..
-נעלי בובה של רוקטדוג אפור-שחור. השקעתי..

tamarosh

New member
אני מתה על הנעליים האלו

אבל הן לא מגבילות נורא? בצבעים?

greeneye

New member
אממ לא יודעת..../images/Emo3.gif

לא יצא לי ללבוש אותן כלכך עוד, היה לי קר והן נראות מטופש עם גרביים..

Oo The Gush Oo

New member
קלאסי

רואים חרא
טוניקת קשירה שחורה עם תחרה בלמעלה. חזייה שחורה. תחתונים שחורים. ג'ינס אפור בהיר. נעליי בובה שחורות. צמיד כסוף בימין, כנ"ל בשמאל.

NoFaRi1

New member
המאמן של החד"כ אמר שהוא אוהב אז אני כותבת

ג'ינס כההעד קצת אחרי הברך. גופייה ורודה מאברקרומבי. אני ממש אוהבת אותה, היא יושבת יופי P: נעליים הכי יפות בעולם P: אם הייתי יכולה לצלם ]: נמ זהוף שיער פזור ועגילים ורודים

Lost Lullaby

New member
:]]]

גרביים, תחתונים, וחזיה בצבע תכלת עיפרון שחור מרוח גופיה לבנה עם הדפס של פרפר [:)] חצאית!!!!!!11 הדפס צבאי כזה וזהו? :]

Lost Lullaby

New member
אבא אומר שאני נראת כמו הומלסית

כשאני לבושה ככה גופיה לבנה [כמו סבא כזו, מפוקס עם איזה הדפס] לא צמודה טרנינג שחור ענקקק צמה, עד שהשיער שלי יתייבש+- גרביים אדומות

למעלה