איזה מין בנות אתן?!

mishmishonet

New member
קקקקקקקקקקקקקקפה.

תחתונים כתומים חזייה שחורה (קצת שקופה
) גופיה אדומה עם נקודות לבנות ג'ינס בהיר גרב אחד אפור גרב אחד לבן עם דברים כחולים. צמידים רגילים ושטויות.

Summer moved on

New member
סתם כזה.

ג'ינס ברך בהיר-בהיר מפוקס. חולצת ביתספר V, כחולה כהה. סנדלים תנכיות עם חוטים לקשירה כאלו. 2 שרשראות.

josie1986

New member
אחרי מקלחת, סופסוף...

תחתונים כחולים כהים שפעם היה עליהם הדפס של פו הדב, כבר כדאי לזרוק אותם. בוקסר עם כל הדמויות של פו הדב. חולצה אמריקאית עם שרוולים סגולים של ההכנה לקק"צ. מדליקה. איזה כיף שהשבוע אוטוטו נגמר יא אללה.

But it's through you and I knowww ../images/Emo71.gif

אחלה שיר הלכתי לחברה - ג'ינס רחב כזה עד הבררך עם מיליון כיסים ושטויות מגריפ גופיית בייסיק שחורה מדלתא כפכפי אצבע [נו כמו של הים וזה] ירוקות תיק שק בצבע שמנת עגילי גולגולות פיציים,שרשרת עם תיליון כסוף צמה על הצד לובלו ורוד ומסקרה שחורה,אסתי לאודר ואחרי זה היה לי שיעור פרטי במתמטיקה אז אותו דבר חוץ מהתיק והלובלו שקצת ירד P:

THE ronch

New member
היום היה פשוט אך חמוד

גרביונים שקופים ירוק-צפרדע מגניבים ג'ינס קצרצר בהיר גופיית סבא לבנה ארוכה מאוד מעליה גופייה שחורה ארוכה מאוד רוקטדוג בובה שכאלה שחור עם גולגלות כסופות שרשרת עם בלינגבלינג בצורת תו לק אדום איפור שחור

Shusho

New member
אוף אורנית ../images/Emo7.gif

הייתי בטוחה שאת מתלבשת מגניב כזה.

Shusho

New member
../images/Emo3.gif

החולצה והחגורה שברו לי ת'מיתוס! ואני לא יודעת אם אני היחידה שעושה את זה, אבל אני גם מתאימה גרביים למרותש לרוב לא רואים אותן P:

EVE Lights

New member
את מניאקית ../images/Emo14.gif

זו הפעם האחרונה שאני מפרסמת תמונות של לבוש כאן
(אלא אם כן זה יום שישי והוא כולל חצאית מיני.)

אני דווקא אהבתי את השילוב ../images/Emo13.gif

אממ החגורה טיפה פקצתית כזאת, ואני שונאת זהב, אבל זה יושב עלייך יפה!

Bitch47Percents

New member
אחרי מקלחת ולפני השינה

אז אממ.. מגבת עוד דקה כשאתלבש: - תחתונים שחורים - גופיה צמודה עם כמו גוזיה מחוברת בפנים בירוק זית - חולצה קרועה ענקית לבנה עם ציור של ציפור - מכנסי דייגים ברך ורודים הכי חוסר קשר בעולם

MaddyD

New member
כמעט סופש

היום לעבודה ג'ינס צר ממש שמתרחב רק ממש למטה, די גאוני, כחול כהה ממנגו חולצה קצרה ירוק בקבוק , עם השרוולי שילגיה מזארה קיץ שעבר אולסטר ורודות ותיק שתיים לבן שתכנס כבר המשכורת!!!!!! ואז גם לבשתי מדים זה בטח מפתיע

הולכת עם כמה לבנות לשבת קצת אצל חברה

:] אולסטאר כחולות נמוכות ג'ינס בהיר מפוקס גופיית סבא לבנה ארוכה גופיה בצבע אפרסק עם תחרה למעלה ואיזה עליונית דקה למקרה הצורך שיער פזור אבל נראה לי שאני אעשה צמה בונא חם בחוץ

Liraz 6q

New member
הופעה של משינה..

הם נדירים אגבבבבבבבבב מממ גי'נס של רד זד גופיית בייסיק לבנה של זארה חולצה קצרה חומה עם נקודות לבנות וצווארון מתחרה לבנה משו יפה כזה.. תחתון כתום חזיה לבנה נעלי שפיץ שחורות שטוחות תיק שחור שיער מבולגן מדי עגילי זהב איפור שנמרח מעייפות.. לילהטוב:]

רזושש

New member
כי יש לי תמונה../images/Emo26.gif

למרות שאני לא לבושה *משו*... ג'ינס כהה אולסטאר חומות גופייה ירוקה עם פרחים (אני יודעת שבתמונה אני עם שרוולון, אבל עכשיו חם]

mkarin

New member
../images/Emo26.gif החמיאו לי

חולצה לבנה גופיה ורודה מתחת חצאית מיני א-סימטרית בורוד עם עיגולים בצד בצהוב [נשמע מזעזע, אבל חמוד] נעלי בובה ורודות חזייה ורודה עגילי פרחים ורודים מתאילנד שרשרת עם רוזקוורץ עגבנייה בשיער

עממ

חזייה שחורה תחתונים ורודים, נדמה לי מכנסי צבא גופייה לבנה דיסקית שעון על פרק היד הימנית משקפיים גומייה שחורה יחי הבית

למעלה