איזה מין בנות אתן?!

חולה רצח

סתם בבית, 39 חום, והכי לא מעניין אותי איך אני נראית טרנינג ורוד עד הברך, חיקוי של היינס חולצה כחולה קצרה עם קצת פרחים צבעוניים למעלה תחתונים אפורים-שחורים בלי חזייה שיער שאסוף במשהו ממש לא מוגדר יחפה ומשתעלת

drops of summer

New member
נממ

ג'ינס בהיר סטרפלס תכלת (ארוך בבטן) שרוולון(?) קצר שחור אולסטאר שחורות חזייה שחורה תחתונים אפורות זה שירשור די משעמם תכלס צ'או

yaeli87

New member
אוף איזה חום!!!

גופיית סבא חזיה שחורה טבעת שרשרת קוקו מכוער מכנס של המדים תחתון כתום עם מלא סנופים עליו כזה ברזילאי... צמיד ברגל יחפה עייפה ומותשת מהחום המגעיל!

SNoopY 26

New member
כלכך חם! והייתי בבריכה איזה כייף לי:

:] פשוט ישבתי והישתזפתי ונכנסתי לבריכה ושתיתי מיץ תפוחים חח ומוי כיף [בריכה בבית פרטי כן? לא ציבורית או משו חח] נעלי בובה מכנס קצרקצר ג'ינס שחור חולצת טריקו לבנה עם ציור של ילדה וכיתוב מזארה בגד ים לבן מתחת צמיד חרוזים לבן כזה יפה מ H&O תיק צד כזה בצבע ירוק מישי פה חופרתתת יאללה בי

Fragile rose

New member
סתם מסתובבת בבית

חזיה שחורה גופיה שחורה תחתונים בצבע ורוד בוקסר תכלת של פו

כי אני לבושה מהמם

לבריתה של אחיינית של סמי, אז חייב :] סנדל שחור שטוח, זה שכל העולם ואישתו קנו שנה שעברה ג'ינס סקיני בצבע טורקיז מלוכלך כזה, מאיזה חנות שוקית בעיר טוניקה לבנה עם קשקושים בטוריק, מזארה שיער פזור שעון שחור של דיזל עגילים צמודים מבומבמלה שרשרת כסופה עם תליון של מגן דויד טבעת כסופה חזיית טופ לבנה תחתון לבן עם כתוביות בתכלת ואיפור עוד לא החלטתי לשים טורקיז או משהו לבן עדין?

שלום

קודם: טייץ שלושתרבע שחור מפולאנבר חולצה נופלת עם חגורת מותן כזו בצבע אפור וציורי פרחים בצבע שחור-אפור ממנגו נעליי סירה עם עם ריבועים קטנים קטנים שחורלבן

AnGeL DoLlY

New member
חחח רק אני אוהבת ת'מזג אוויר הזה?

מרגיש לי כמו באילת. חוץ מהלחות... - מכנס היינס שחור - חזייה ורודה - סריג קצר בצבע בננה עם מחשוף שיושב יפה על הגוף, מזארה - שיער יפה איןליכוחלהמשיךללמוד

חולצה אפורה גזורה ותחתונים. ../images/Emo6.gif

אה והשרשרת המדהימה שלי שאני לעולם לא מורידה. :)

נייזק

New member
להלה

ג'ינס לבן, שדי קרעתי אותו עכשיו כשהתיישבתי גופייה לבנה חולצה תכלת עם מחשוף בירקנ פרחוניות

coolit

New member
../images/Emo13.gif

סנדלי שורש [כרגע אני על הכיסא אז בלעדיהם, כשאני קמה אני שמה אותם] חצאית קורדרוי בצבע זית מתמנון גופיית ספגטי חומה מלוצ'י עודפים
[שנקין] עד לפני חצי שעה הייתי עם חולצתנועה והממ אני עם משקפיים וזהו :]

Lost Lullaby

New member
:]

נעלי ספורט גרביים ורודות תחתון אפור חזיה שחורה עם לבבות וקופידונים! P: מכנס טרנינג שחור ענק גופיה לבנה שכתוב עליה בשחור BLACK גומיה שחורה שרשרת לב P: אני נראית נורא חמודה ככה]: יאללה בגרות#!

Oo The Gush Oo

New member
של אתמול../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

חזייה לבנה.
טופ קולר לבן.
טוניקה של גריפ סגלגלה מהבד הדהוי שנראה מלוכלך, עם V וקצת כתפיים חשופות.
חוטיני לבן.
סקיני ג'ינס כהה.
נעליים בסגנון נעללי בלט לבנות עם פרח בולט עליהן.
עגילי פרחים משובצים באבנים סגולות.
שרשרת כסופה עם תליון של כוכב מהאבן המחליפה צבעים הזאת. (דומה לקריסטל אבל לא!)
קליפס קטן סגלגל.
צמיד כסף.
טבעות. פירוט ארוך בעע.

Tin Doll

New member
אתמול

גופיה בצבע תכלת עם עיטורים כאלה למטה ומאחורה למעלה בצבע חום-אפור -מגולף מכנס 3/4 צמוד חום-אפור -מגולף אולסטאר שחורות חזיה שחורה תחתון שחור עם ציור מאחורה קיצר נראתי ממש טוב. P:

RainbowL

New member
לסופפרר

שורטס ג'ינס גזור לא ממש קצר בצבע רגיל כזה סבא לבנה ארוכה טבעת חומה עם פרח שיער מבולגן כזה בקוקו בלוף משוח אחורה
שרשרת עם אגס בירוק וכתום (מה<!) גומיה וצמיד כזה מאילת על היד טופ פוקסיה תחתונים צהובים ויפים הווייאנס ירוקות 212 סקסי

sweet148

New member
עכשיו אני לובשת

טוניקה שחורה וטיי. אדום ומצויירת עליו פרה בשחור.. :) ואני עם קליפס בשיער

למעלה