איזה מזל

Shadowmage

New member
איזה מזל

איזה מזל שיש בחיים זמנים קשים. אלה הזמנים שבהם אתה יכול להבין מי מהחברים שלך הם חברים באמת. אנחנו ידידים כבר שנתיים. בהתחלה הייתי כ"כ מאוהב בה שהייתי מביא לה את הירח, אבל היא הבהירה לי את רגשותיה בעניין ואני, כמו אדם בוגר, התגברתי. הפכנו לידידים טובים, דיברנו על הכל. כשהיא הייתה בבעיות עם חבר שלה, בעיות עבודה, לימודים ומה לא. בזמן האחרון נעשה לי קצת קשה, רציתי לדבר איתה לשאול לעצתה וסתם לבלות עם מישהו שיקר לי. שלושה שבועות של מרדף אחריה! שלושה שבועות! כל פעם תירוץ אחר, כל פעם היא אמרה "אני אתקשר" ולא התקשרה. הייתה נזכרת אחרי יומיים ומתקשרת להתנצל "הייתי אצל ידיד אחר שלי" או משהו כזה. אני מבין שזו תקופה קשה גם לה, לימודים, עבודה, פרדה, ארוע משפחתי רציני. אבל בכל זאת, אם המצב היה הפוך, הייתי מוצא זמן. חצי שעה, שעה, משהו כזה. לפחות טלפון, לשאול מה המצב, להתנצל. בעצם, אני לא יודע למה ציפיתי. מאז ומתמיד את כל המלחמות וההחלטות הרציניות שלי עשיתי לבד, למה חשבתי שהפעם זה יהיה שונה?

Barbie

New member
מבין אותך.

תחפף אותה (אל תתקשר במיוחד או משהו). תמתין (ואני יודע שזה קשה) וכשהיא תתקשר, תגיד לה שאתה מעדיף שלא לדבר איתה יותר. אל תשבר.

virtual angel

New member
אל תקשיב לו!

אם היא חשובה לך - תברר איתה מה קרה ולמה.. אמרת לה שאתה צריך אותה? או שגם אתה מצפה שהיא תנחש?

Barbie

New member
ד מ ו ק ר ט י ה

ע ו מ ד ת ג ם ל ז כ ו ת א נ ש י ם ט י פ ש י ם. לכן לא אקרא לו שלא להקשיב לך. מה עושה את עצתך לטובה משלי ?

Shadowmage

New member
ברור.

אני לא מתכנן להעלם מהשטח כאילו הכל בסדר (אני גם די בטוח שלא זה מה שברבי התכוון אליו). אני מתכוון לשאול אותה ולדבר איתה וכל זה. אבל היא אכזבה אותי וזה אומר שצריך לבדוק אם ההשקעה שלי בה שווה להשקעה שאני מקבל חזרה. תראי, אני מודע לזה שיש לי בעייה להגיד במפורש שאני צריך עזרה, אבל דיברנו ביום רביעי ואמרתי לה כמה קשה לי ושאני צריך לדבר על זה. כמה אטומה היא כבר יכולה להיות? עם מי אני רוצה לדבר, האפיפיור?

Barbie

New member
שמע,

תעבוד במזומן. אם אתה לא מקבל, אל תיתן. אין לי מושג מהי המסגרת שאתם בתוכה (אם בכלל), אבל מדובר ביחסי גומלין.

virtual angel

New member
אני מסכימה עם ברבי - אם היא לא

נותנת בחזרה זרוק אותה לכל הרוחות בסך הכל אמרתי ששווה לבדוק איתה על מה ולמה לפני זה.. לך תדע. ברבי תפסיק לראות רק שחור. אהבה זה דבר מופלא. וגם חברות. לא זורקים לפח כל כך מהר.

virtual angel

New member
קסמיך? לא נתקלתי בהם עדיין ../images/Emo5.gif

ולא נראה לי שזה יקרה בקרוב.

Barbie

New member
אני חושב שאת צודקת.

עדיין - יש לי כמה קסמים לא רעים בכלל.

ממש בא לי להגיד עכשיו כל הבחורות

זו#### אבל אני אשתוק
לא לוקח צדדים - מסוכן פה!

זונות?

למה? סתם נפלתם לא טוב שניכם. יש המון מקסימות שם בחוץ. גם כאן בפנים. ודעה שלילית מצידכם לא תקרב אותן אליכם. לפעמים משקיעים קצת יותר ממה שמקבלים בהתחלה, אני מוצאת את זה לרב משתלם בהמשך. תחשבו על זה.

Shadowmage

New member
אני מסכים,

ולרוב אין לי בעייה להשקיע. יש לי הרבה לתת ומעט מאוד צורך לקבל ואין לי בעייה עם זה. אבל, מדי פעם, כל אחד צריך עזרה. למה כשאני בבעיה, פתאום אף אחד לא באזור? וחוץ מזה זה כבר לא "בהתחלה" אחרי שנתיים זה כבר מזמן לא "בהתחלה".

בכל קשר

יש את זה שמשקיע קצת יותר, לא? זה משתנה בנסיבות שונות ומאדם לאדם אבל אם לא מתאים אז לא. כמה דגים?

Shadowmage

New member
הרבה דגים.

אבל זה לא משנה את העובדה שזה פוגע וכואב ומעצבן. וכמובן שזה לא משנה את העובדה שזה לא פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי.

Barbie

New member
תלמד לקח.

כאלה הם אנשים. הדבר העצוב הוא שאם היא תתקשר עוד חודש ותרצה עזרה, אתה תעזור.

Shadowmage

New member
אני לא חושב שזה עצוב.

אני חושב שזה מראה על ההבדל בינינו. כל מי שיתקשר אלי ויבקש עזרה, גם יקבל אותה (בהנחה והוא לא מישהו באמת רע)

למעלה