איזה כיף

rory s

New member
וואי

ככה סתם אתה עושה את זה? כמה זמן אתה כבר בכישוף

elior11

New member
ואי

תשמעי כנסי לאתר שלי ותגידי לי מה את חושבת עלו

dopey_wizard

New member
תגובתי לאתרך ולך....

בגלל שנדפק לי המחשב וכול מה שיש בו לא כתבתי פה הודעה מאוד מרשימה ושמנה בשבילך, זה היה משהו כמו 3 דפים של וורד... תגובות על כוווול מה שיש באתר שלך.... חבל חבל שזה נמחק... עבדתי קשה בשביל זה... בנתיים אני אכתוב ככה: האתר מוטעה טיפשי ולא נכון וילדותי לדעתי, האתר רק מסבך אנשים, האתר נראה בדיחה, האתר גורם לאנשים לחשוב שמאגיה זה זבל כ85% מהחומר באתר בכלל לא נכון, אתה גונב הרבה הרבה דברים, לא רק את הטקסטים, אלה, אפילו גנבת את הלוגו של SPELLS AND MAGIC (.COM ובכלל גם ההודעות שלך מצביעות על ילד לא חכם במיוחד שאת דרכו בתחום המאגיה הוא לא ממש פיתח לרמה של מכשף ממוצא וטוב, במיוחד לא לרמה של מישהו שיכול לבנות אתר בנושא, אני במכומך הייתי מוחק את האתר, הוא סתם גורם בעיות ואין בו דברים חכמים... תלמד עוד כמה שנים טובות ואז תתחיל לבנות אתרי אינטרנט בנושאים של מיסטיקה... זהו בערך, המשך יבוא אל תדאגנה...! (דוד)

elior11

New member
אליאור

יו את ממש חוצפנית על מה את מדברת בכלל מה את בזבלת תמוח שום דבר לא מעותק ולא גנוב חוצפנית מזה צריך להיות מי את שתגידי לי שאני לא מבין בכישוף את ממש חוצפנית שתדעי לך זה שלא מצא חן בעיניך באתר שלי זה בעיה שלך אבל אני לא מוכן שיכתבו על האתר שלי דברים כאלה את חוצפנית

dopey_wizard

New member
תכתוב עוד כמה פעמים שאני חוצפנית

תוסיף גם תמונה של עצמך אדום כזה... יא טמ*ל, דבר ראשון אני לא חוצפנית, אם כבר חוצפן, יש לך איזה בעיה להבדיל בין זכר לנקבה, זו לא פעם ראשונה שאתה טועה, ראיתי אנשים אחרים שגם את מינם בילבלת... מותר לי להביע דעה, לדעתי האתר שלך הוא ממש ממש לא חכם, אין בו שום דבר נכון ... גם אתה לא חכם במיוחד לפי מה שאני רואה.. מי אני שידבר כך אתה שואל????? אני בן אדם אם הרבה הרבה הרבה יותר נסיון ממך במאגיה ובכלל בחיים, לא רק שהאתר שלך טפשי, אתה גם מפרסם אותו בכול מקום!, תפסיק כבר אם זה, יש לך איזה בעיה או משהו, אנשים שמבינים קצת (הרבה) יותר ממך אומרים לך שהוא לא משהו, ואתה כמו מפגר ממשיך לפרסם אותו, מה זה נותן לך?, למה אתה פשוט לא משלים אם זה שהאתר שלך הוא לא משהו, ומה אתה אומר ששום דבר לא מועתק... ? אתה רוצה שאני יחשוף כמה אתרים? ביי דוד (זכר)

elior11

New member
אליאור

מי אתה בכלל זכותך להעביר ביקורת על האתר שלי אבל זה לא זכותך להעליב אותי אתה לא מכיר אותי. תשמע ממש אין לי כוח לאנשים כמוך חסרי הגיון ומוח בדרחך אבל חבל לריב האתר שלי לא מוצא חן העיניך זכותך אתה תשמור מרחק ממני ואני ישמור מרחק ממך שלום שלום

dopey_wizard

New member
2 דברים שאני יסביר לך על עצמי..

1) זכותי להעביר ביקורת על אתרך, וזה כולל לתת עצה, ואם לדעתי האתר שלך הוא לא נכון אז מותר לי להגיד שלא יאמינו לדברים הכתובים בו כי זה שטיות, תאמין לי מוח יש לי הרבה יותר ממך, אם כבר אנשים כמוני, הם יודעים הרבה יותר ממך על החיים, ובכלל כול אחד הוא מיוחד, אין עוד אנשים כמוני, אתה מייחס אנשים שלא אוהבים את אתרך ל"אנשים כמוני" ואז אתה מוסיף שכול האנשים האלה הם מפגרים וחסרי שכל... האתר שלך הוא פשוט ילדותי ולא נכון... מה כול כך קשה להבין את זה, אומרים לך אנשים שיודעים הרבה יותר טוב ממך... אז אולי כדי לך לשתוק קצת, או כמו שאמרתי, אם אתה כולכך להוט לאתר בנושא זה אז לפחוט תבנה משהו מעניין וטוב... תמצא איזה אתר טוב באנגלית ותתרגם אותו, זה יהיה יותר טוב מהאתר שלך... אני לא מבין משהו... אם רק עכשיו הצלחת להצליח בכישוף, והחומר באתר לא מועתק אז איך בדיוק הוא יכול להיות טוב... ? כאילו כתבת חומר מידע שאין לך ואז קראת את החומר שכתבת והצלחת ??? משהו פה לא ממש מסתדר לי... 2) אני לא ממש פועל לפי זכויות... בגלל שזה פורום ההודעה הזאת לא מלווה באיומים וקללות... החוקים שלי בפורום זה לא לקלל ולאיים ודברים כאלה... מותר לי להגיד "האתר הזה הוא אתר "שקר" עדיף לא להתייחס ברצינות למה שנאמר בו..."

אסלן

New member
איך נדע מתי אתה שיכור\מסומם\או...

ומתי לא?

The Spirit

New member
../images/Emo46.gif אתה האדם (אם אפשר לקרוא לך ככה

בכלל) הכי מט*ו*טם ועל*ב שפגשתי!!! אתה מבקש ממנו את דעתו על האתר שלך, ואח"כ לא מוכן לקבל את הביקורת שכולם נתנו לך?!?! האתר שלך מאוד מאוד צושקע, מלא תוכן נכון, מעביר מסרים מאוד חכמים על המאגיה, וגורם לאנשים אחרים שלא מאמינים לרצות להאמין זה מה שרצית שיגידו לך? טוב, תהנה.

...

אוי באמת שכבר נימאס לי ממך ומהאגוצנטריות שלך בעיקר בקשר לאתר ה-
הזה שלך! תפסיק לבקש מאנשים שיגידו לך מה דעתם על האתר הזה ולצפות רק לתגובות טובות מפני שעד עכשיו לא קיבלת כאלו ואני בספק רב אם בכלל תקבל , שים לב שכל אחד ששאלת אותו מה דעתו אז ענה לא בדיוק בתשובה חיובית, אז במקום ליילל ולקטר על כמה שאנחנו נטפלים אליך קח את ההערות של כולם לתשומת ליבך ותעשה משהו בנידון.. תלמד לקבל גם ביקורת שלילית שבמיקרה זה יש לה יותר מדי מקום!! ביקשת את האמת בפנים אז קיבלת! אז תעשה לכולם טובה ותיתבגר ותקבל גם ביקורת לא חיובית במיוחד ותעשה משהו כדי לייסם אתר יותר טוב ואז אני מבטיחה לך שלא תישמע יותר הערות שלא מוצאות חן בעיניין!!! חוץ מזה אני גם לא מבינה מי נתן לך את הזכות לקחת נושא מדהים ומורכב כמו מאגיה ולעשות ממנו כזה בולשיט!!! אררר ניל מעוצבנת!......................................................................זהו..הוצאתי הכל! שלך ניל שבמיקרה ממש ממש
! יאללה ביי!

t a r a

New member
קודם כל

שלום, אנ כבר די הרבה זמן קוראת הודעות בפורום אבל זאת הפעם הראשונה שאני מגיבה. א)לאליאור - פירסמת פה את האתר שלך כמה וכמה פעמים ובכל פעם ביקשת שיכתבו את דעתם על אתרך.האנשים בפורום הזה הודיעו לך מה הם חושבים על האתר, ורובם אנשים שמתעסקים בנושא כבר מספר שנים לכן על תמהר כל כך לשלול את דעתם ולהיעלב. הם הציעו לך ביקורת בונה ואתה מתעצבן. אם אתה לא מסוגל לספוג ביקורות, אל תשאל לדעתם ובטח אל תעליב אותם ותגיד להם מ*ומ*מים, חוצפנים ולא מבינים בנושא כמוך כי הם כן, ואני מאמינה שיש פה אנשים שמבינים אפילו יותר ממך. בקשר לגניבה מהאתר האחר SPELLS AND MAGIC - אל תכחיש, ככה אתה רק יוצא יותר שקרן ממה שכבר יצאת בגלל שלא פירסמת את העובדה הזאת באתר שלך (ממה שאני ראיתי, אם זה לא נכון אני מצטערת).אתה גם תירגמת גם כמה מהלחשים שמופיעים באתר הזה ולא ציינת זאת - זה לא חוקי ונחשב בהחלט כגניבה. ב) אם כישוף הגשם שלך הצליח לך רק עכשיו - מה נותן לך את הזכות לפרסם את הכישוף הזה באתרך? הכישוף לא היה מוצלח ואתה בכל זאת פירסמת אותו? תסלח לי מאד אבל זה רק מראה שהיחס שלך לנושא בהחלט אינו רציני ושרמת ההבנה שלך מאד קטנה (בטח יותר קטנה מהרמה של האנשים בפורום הזה שאתה מתיימר להבין יותר מהם.)

elior11

New member
התגובה

טוב אז לכול אלה שאתר שלי לא מצא חן בעינים אז כודם כול כפי כולכם תוענים שאני לא מסוגל לכבל ביקורת על האתר שלי אז זה לא נכון אני רוצה לכבל ביקורת על האתר שלי כדי לדעת איפה הוא לא בסדר אבל שאני אומר לכם שאתר לא גנוב ואתם ממשיכים לחשוב שהוא גנוב אז מה אתם מצפים שאני יעשה יגיד שהוא כן גנוב אני אומר שוב האתר לא גנוב אומנם יש חומר שם שדומה למספר אתרים ישראלים אבל מה לעשות מרוב שיש לא מעט אתרים שעוסקים בכישוף אז כבר החומר בכול אתר מתחיל קצת להיות דומה טוב אני לא באתי לריב עם מישהו באתי לכתוב בפורום כמו כולם כול מי שחושב שהאתר שלי גנוב אז שימשיך לחשוב בקשר לדברים שכתבתם שהכול שם שטויות אז כודם כול שום דבר שם זה לא דבר שמצאתי זה דבר שלמדתי אותו וגם יש שם חלק מספרים בקשר לאלה שחושבים שאני לא מספיק מבין בכישוף אז תראו אתם רוצים לחשוב כך זכותכם אני בכול מקרה למדתי ולומד כמעט שנתים על כישוף הבעיה שרק עכשו עובד לי הכישוף של הגשם זה כי אני לא עושה בדרך כלל אמון כישופים ורק שבוע שעבר עשיתי את הכישוף של בגשם והוא עבד טוב לא ממש הפסקתי אותו באמצע טוב זהו אני מבחנתי גמרתי את הויכוח פה בפורום אין לי כוח לריב עם אף אחד מי שלא מוצא הענו האתר שלי זכותו אני לא אומר שכולם חייבים שאתר שלי יצא חן בעיניהם שביקשתי את דעתכם של האתר שלי אז יש דרך יותר יפה להגיד מה אתם חושבים על האתר ולא כגון אתר מפגר ילד מפגר וכו וכו טוב זהו מבחינתי נגמר הויכוח

t a r a

New member
תגובה לתגובה

הסיבה שכולם ממשיכים לחשוב שיש חלקים באתר שלך שהם גנובים היא שהוא מ-א-ד דומה לאתר הזה: http://www.spellsandmagic.com/ אתה יכול להיכנס ולראות. אני מצטערת אם האשמותי היו האשמות שווא, אנא קבל את התנצלותי.

...

בוא נעשה השוואה קטנה: 1: הציור שבדף שער לקוח מספלס אנד מג´יק 2:הלחש אהבה שלך לקוח מהכישופי אהבה לבנים במג´יק ואל תגיד דומה כי זה בדיוק אותו הדבר 3:הלחש להצלחה בלימודים בדיוק כמו במג´יק רק עם שינויים קטנים בצורת הכתיבה 4:שוב..לחש לשינוי צבע העיניים לקוח ממג´יק וכמו מקודם מנוסח באופן שונה 5:לחש למשיכת אהבה גם כן מועתק בצורה מדוייקת ממגי´ק 6:הפרק של מהות הכישוף בדיוק על אותו הבסיס של מהות הכישוף של מג´יק זה יהיה ברור לכל אחד שלקחת את הסיכום משם וניסחת אותו בצורה חדשה..."שרק אתה יודע.." בכל מיקרה באמת שאין לי יותר כח לחפש אבל אני חושבת שהוכחתי את טענותיי.. ובהתחלה הסברנו לך טוב ויפה שזה לא אתר טוב ואתה זה שלא קיבלת את זה והתחלת להתנהג כמו בן אדם בהחלט לא תרבותי ורק אז אנחנו "תקפנו" אותך כשראינו שלא התייחסת להערות שלנו ברצינות! איתך אליאור אני יותר לא מתווכחת אני רואה שזה פשןו חסר כל טעם. ניל.

RainBird

New member
לאליאור. בזמנו כתבתי לך בפורום של האתר שלך את הליקויים שטארה בטובה טרחה לציין. ולאחר שהגעת לפורום הזה, אני רק שאלתי אם מותר לדון באתר שלך ולא התכוונתי לתת ביקורת כדי שלא תבוא בטענה, שזה רק אני נגד ורק אני חושב שזה מועתק. ולי יש שאלה מאוד בסיסית אליך: האם אתה חושב שאדם שאפילו לא יודע לכתוב מסודר ופיסקאות, יכול להתחיל בכלל ללמוד באמת את האמנות הנעלה והנשגבת של הקסם? אני חושב שלא. אני חושב שאם יד לאנשים ספר צללים שמכיל שגיאות כתיב אז זה פשוט לא אמור להיות ככה. למה? כי אתה ילד קטן ששואף להיות מכשף, וזה בסדר, א-ב-ל אתה צריך להבין שיש לך הרבה ללמוד ולא להתחיל לקלל אנשים בפורום שיודעים יותר ממך ויכולים לעזור לך כמו בכוונה המקורית. שלך ארדן

למעלה