איזה כיף

elior11

New member
תשמע

אני לא מקלל אף אחד אני יודע שיש לי עוד ללמוד ואני מתנצל על השגיאות באתר בכול מקרה אני לא רוצה לדון על זה ולא רוצה להתוכח אני פשוט רוצה לכתוב בפורום כמו כולם עם אני יראה שזה לא כול כך אולך ויש לי פה יותר מדי מתנגדים אני פשוט יפסיק לכתוב פה בפורום אין לי כול לריב עם אף אחד אני לא מעוניין לפתח פה קרבות בקיצור דיי אני לא מעוניין לדבר על האתר שלי מי שלא מוצא חן בעינין האתר זכותו

L e s t a t

New member
אני חושב שכן

נניח וכבר בתקופת אנשי המערות מספר אנשים מסויימים עסקו בכישוף - להם הייתה היכולת או הידע לכתוב מסודר ובפסקאות? לא. למעשה ספר הצללים שלהם היה הקיר הצפוני של הבית (במקרה זה - המערה). אם יש לאנשים ספר צללים שמכיל שגיאות כתיב זה העסק שלהם, לא מעניין אף אחד מי כותב איך ולהתחיל לרדת על שגיאות כתיב זה ילדותי. אומנם כשאדם כותב אתר ומציג את עצמו כמכשף הוא בעצם הופך למעין מייצג של הכישוף, אם נרצה ואם לא נרצה, ואנשים נכנסים אליו לאתר, אנשים שמבינים בנושא במידה זו או אחרת ואנשים שלא מבינים בנושא בכלל וכשאנשים רואים שהמייצג של התחום הוא ילד עם שגיאות כתיב שמעתיק מכל מני אתרים אחרים וכל מה שהוא עושה זה לתלות מודעות שהוא צריך אנשים שמבינים בזה כדי שיתפעלו לו את האתר - הם מגבשים דעה שלילית על הנושא וכשמגיעה ההזדמנות משתמשים במייצג הנ"ל כדוגמא לטענה שלהם שהתחום הזה הוא "שטותי", "שקרי" וכיוצא בזה. מכשפים ומכשפות מעבירים הרבה זמן בלקרוא את החומר התיאורטי ולחפש עוד מקורות מידע, שגיאות כתיב - אם קיימות - נעלמות (לפחות רובן) אחרי קריאה מעמיקה במספר גבוה של ספרי מאגיה. זה לא אומר שגם אדם שעוסק 7 שנים בכישוף וקרא המון ספרים לא יכול שיהיו לו שגיאות כתיב פה ושם. אבל אתר שלם שכל מה שהוא מכיל זה חומר שגוי שכתוב בשגיאות כתיב נוראיות זה כבר סיפור אחר לגמרי, וגם שאותו האדם שבנה את האתר מתגלה כחסר סבלנות וילדותי.

itai90

New member
לארדן

בקטע של האתר אני מסכים אבל בקטע של השגיאות כתיב??? אם אתה תסים לב רוב ההודעות שלי אם שגיעות כתיב וספר הצללים שלי עוד יותר נורא בגלל שאני דיסלקט אז אל תומר שזה לא אמור להיות ככה כי אצל חלק מהאנשים זה ככה בטיבעיות כמובן שצריך להתאמץ שזה לא יהיה אבל עדיין בברכת האור פם

dopey_wizard

New member
מממ...

אני כמעט 3 שנים עוסק בכישוף (במודע והתמדה) ואני ממש רחוק מהרמה של פשוט לזרוק מילעים אם קצת שימוש באנרגיה בכזאת קלות... מהי דרכך?, לפי מה אתה עובד? כאילו תן קצת הסברים על עבודתך אם אתה יכול... (תודה)

suki da yo

New member
הכישוף הראשון שלי שעבד, היה מזמן

ב"summer sulstice" שעבר, אבל לקח לו משהו כמו שנה וקצת לעבוד..... באופן ככלי, רוב הכישופים שלי עובדים בדרך כלל, למרות שלפעמים לא כמו שחשבתי ותמיד לוקח קצת זמן...

למעלה