איזה כיף לי!!

AmItUsH15

New member
מה?

אחראי על הדרכה ו?מה זה אומר? מה זאת אומרת מקום שלישי..?

אוּני

New member
../images/Emo42.gif תראי.. תשמעי.. ../images/Emo42.gif

במחנה קיץ יש תחרות לא רק על מבנים וצופיות אלא גם על הדרכה. זה מהדברים האלה שלא כל כך ברורים לך בתור חניכה. אני זוכרת שבמחנה קיץ של כיתה ד' השבט שלי זכה מקום ראשון הדרכה ד' ואמרו לנו שזכינו בפרס החניכים הכי חמודים בכיתה ד'... אמרתי את זה גם לחניכות שלי כשזכינו במחנה לפני שנתיים.. כי פשוט קשה להסביר לחניכים צעירים שהפעולות שהם עוברים מוכנות בערך חודש לפני שהם עוברים אותן. אז בקיצור, כמו לכל דבר, גם למחנה קיץ המדריכים בונים מערך פעילויות שהוא קצת שונה ממערך רגיל. את המערכים כל השבטים מגישים לאחראי השכבה הגילאית (תכף אני אסביר לך מה זה) והם בודקים את המערכים ושלושת המערכים הכי טובים (יש כל מיני מדדים למערך "טוב" שאין לי בדיוק כוח להסביר) מקבלים את הפרסים. עכשיו ככה, לכל שכבת גיל בצופים יש מישהו מצוות ההנהגה שאחראי עליה. נניח על ד' זאת המרכזת של באר יעקב, על ו' היה המרכז שלכם, על ח' זאת הייתה המרכזת שלנו אני יודעת.. בקיצור, כל ישיבות הראשג"דית ההנהגתיות מועברות על ידי מלווה השכבה הגילאית והוא בעצם מלווה את הצוותים ברמה ההנהגתית ועוקב עד כמה שהוא יכול אחרי התהליך השנתי. כאפיש
דרך אגב, הנהגת מרכז, שמעתי משהו על זה שהשנה נצטרך להגיש את כל המערכים שכותבים להנהגה והפרס במחנה יהיה על העבודה השנתית.. נשמע קצת מוזר, שמעתם משהו? -רוני- (שמבינה את החיסרון בזה שאף אחד מהדרג הגבוה של ההנהגה לא מכיר בפורום שלנו. אהמ)

למעלה