איזה כיף לי!!

AmItUsH15

New member
איזה כיף לי!!../images/Emo80.gif

אני כולה עולה לכיתה ט. ואני כבר בשכב"ג!! בג בג בג עכשיו גם אני בשכב"ג!!

AmItUsH15

New member
בגלל ש..

השבט שלי סיים שנה ראשונה השנה ומכיוון שאין לנו גדוד שעולה ל-י ובגלל שאין לנו הרבה שכב"ג ואין הרבה מדריכוץ אז הכניסו את הגדוד שלי שעולה ל-ט לשכב"ג

אוּני

New member
../images/Emo80.gif גם אצלנו זה ככה ../images/Emo80.gif

הכנסנו אותם בסוף ח'... איזה שבט את?

AmItUsH15

New member
../images/Emo26.gifאני משבט רעות-יבנה../images/Emo36.gif

מאיזה שבט את? גם את עולה ל-ט?

אוּני

New member
../images/Emo41.gif אוי מגניב.. מההנהגה שלי ../images/Emo41.gif

אני משבט עומרי בראשון לציון.. ואני עולה לי"ב :) אבל אני מדריכה את החמשושים שהצטרפו עכשיו והם עוד חצי חניכים.. למרות שבקרוב מאוד גם הם יקבלו תפקידים ויהיו פעילים.

AmItUsH15

New member
אמממ../images/Emo29.gif

האמת שלא שמעתי על שבט עומרי.. הייתם במחנ"E? אם כן באיזה מחזור?

אה, שבט רעות תותחים!

לא כתבת פה כבר? או שזה מישהו אחר מרעות...? בכל מיקרה, סבבה לך
וכל הכבוד על המחנ"ק שלכם השנה... ואת יודעת אם צחי המרכז שלכם ממשיך גם שנה הבאה?

אוּני

New member
../images/Emo107.gif תשובה לעמית ../images/Emo107.gif

שבט עומרי זה גם שבט חדש, בדיוק כמו רעות.. נראה לי אפילו יותר חדש. אנחנו בראשון לציון (ביחד עם איתן, יעד ושורק) ואולי את מכירה אותנו בתור שבט נווה חוף. אם כן אז תעשי לך סוויצ' בראש ומהיום תדעי שלשבט קוראים שבט עומרי ולא נווה חוף.. רק ההנהגה קוראת לנו נווה חוף בגלל סיפור עם שבט עומר (בלעעעעע
). פכלמיקרה, היינו במחנה קיץ פשוט לא במחזור שלכם... אפילו היינו בשטח שלכם והשתמשנו בסנדות שלכם
יומטוב,
רוני

AmItUsH15

New member
אז ככה../images/Emo105.gif

מה קרה עם שבט עומר? מה בגלל שהשם דומה או מה. אם כל הכבוד לזה שהשטח שלנו במחנה היה נחמד היינו יותר מדי קרובים לשירותים הכימיים ואתם לא יודעים איזה סיוט זה ,היינו ממש בצד של זה וכל הזמן היינו צריכים לסבול את הריח המגעיל לשמוע ולראות את השאיבות 3 פעמים ביום ממש מגעיל. רק חבל שהשטח היה קטן יחסית. בעצם לשבט קטן כמונו לא צריך יותר. כמה אתם בשכב"ג?כמה חניכים? וכמה מכולם יצאו למחנ"ק?(חניכים,שכב"ג)

אוּני

New member
../images/Emo54.gif את לא צריכה לספר לי.. ../images/Emo54.gif

אני חוויתי את החוויה הזאת בעצמי- שטח מעולה, מיקום חרא. טוב שלא היינו בסוף העולם.. מה שכן, אני דווקא ראיתי קצת יתרונות בזה שהשרותים והמקלחות היו לידנו...
לא צריך ללכת 5745643 קילומטר עם בגד ים ומגבת- סיכויים הרבה יותר קטנים שהתחתונים יפלו לך וכל העולם ואחותו ידרכו עליהם..
לא צריך לצאת למסע בכל פעם שיש פיפי.
אם אתה ממש חייב להשתין זה נורא שימושי.
תמיד תופסים את השירותים שניה אחרי שהמוצצת סיימה את עבודתה
תמיד מספיקים להתארגן ולהתקלח לפני שכל הפרחות מאזור (ותסלח לי נועה) באות ושרות את הכבוד הזה שלהם כל שניה מהשעתיים וחצי שהן מתקלחות. מה קרה עם עומר
בדיוק מה שחשבת.. הם התעצבנו על זה שכשנעשה מורל זה יהיה יותר מידי דומה אז ישר שינו בהנהגה את השם שלנו, בלי להתחשב בכלל שהשם של השבט הוא בגלל גרעין עומרי- הגרעין שהקים את השבט שלנו לפני כמה שנים טובות. אנחנו 9 שכב"ג ועוד 7 קורס שיכנסו לשכב"ג בחודשים הקרובים בתור פעילים (החשבתי בשכב"ג את החמשושיות שמדריכות.. בלעדיהן אנחנו 5). יש לנו 95 חניכים ושכב"ג רשומים- תעשי את החשבון כמה חניכים זה... יצאנו 80 למחנ"ק. לא רע לשבט שנה ראשונה

אהה! להרגיע!

פרחות מאזור? ממש לא!!! אל תגידי עלינו פרחות....! זה שאתם באים למיקלחת להיתקלח ואנחנו כדי להנות ולעשות שמח - זה בעיה שלכם...
וחוץ מיזה אנחנו באנו דווקא אחרונים (באיזה 1:00 בלילה) שהכל ריק כדי לא להיתקע עם פרחות משבטים אחרים...! ואותנו אגב, תקעו בדיוק באמצע השביל - ככה שהיינו הכי רחוקים שאפשר מ2 המקומות עם המקלחות! היה צריך לצאת למסע טירונות כדי להגיע למיקלחת... ואם שכחת משהו בתיק - אבוד לך... אין כוח לחזור
והכי סיוט ללוות חניכים לשירותים! אוף! ואיך שאני חוזרת עם חניך אחד, מישהו אחר ניזכר שהוא רוצה גם... אאאאה! אבל אחרי שנה שעברה, שהמיקלחות והשירותים היו לנו אשכרה בתוך השבט, אני חושבת שעדיף רחוק...

אוּני

New member
../images/Emo105.gif טיהי.. ../images/Emo105.gif

אני זוכרת את שנה שעברה... טוב שלא תקעו את השבט שלכם בתוך המקלחות.. היה צחוקים :) דרך אגב, לא יצא לי השנה להיות במרכז אירוח שלכם אבל אני מקווה שלמדתם את הלקח של שנה שעברה ולא עשיתם כדור עטוף באל בד (=סאונה).. נשבעת לך שעם כמות הנוזלים שהגוף שלי הוציא בשעה וחצי האלה של המרכז אירוח היה אפשר לעבור את הקו האדום.. ואני לא בן אדם מזיע!! ואני לא יודעת.. אולי נחשפתי רק לפרחות שלכם... אבל אני חייבת להגיד לך שהחמשושים שלכם- שאלוהים ישמור!! הם כל כך היו קרובים להטריד אותי מינית כשלקחתי את החניכים (הבנים...) שלי למקלחות! רצו להראות לי איברים מסויימים... בושה וחרפה!
סתם.. סתם.. אתם אחלה!! כל האנשים מכם שיצא לי להכיר (בכל זאת למדתי בכיתה ט' במקווה) פשוט מתוקים אחד אחד!

החמשושיות שלנו...

טוב, נו, אני לא אתחיל עם זה... אבל יש כמה שהן בסדר
והבנים, אין מצב! הם חננות כולם
כניראה ניתקלת בבנים שלנו, או בשמיניסטים, הם באמת לא נורמלים
וכן, החדר אירוח שנה שעברה היה על-הפנים... רגע - היית שנה שעברה בחדר אירוח שלנו ---> הדרכת ד'. גם גבי הדריך ד'. || || || /\ איך לא אמרת לי שהדרכת איתו??? והשנה זה היה פיל עטוף באל-בד, אבל היה פתחי אירוור
(אל תייחסי לחצים - אני בקטע של שיכעורים בהנדסה עכשיו
)

אוּני

New member
../images/Emo29.gif זה בגלל ../images/Emo29.gif

שגבי היה פעיל והוא הדריך איתי רק במחנה קיץ בגלל שהמדריכת בנות השניה טסה למשלחת שהייתה לגרמניה. כך מצאתי את עצמי מדריכה עם עוד 3 בנים סטלנים כשאני עוד יותר סטלנית משלושתם ביחד... עכשיו תסבירי לי מה הקשר בין המרכז אירוח לבין זה שגבי הדריך איתי... לא הבנתי איך הגעת לזה.

הבנתי ../images/Emo13.gif!

כי אני יודעת שגבי היה בחדר אירוח. והייתה רק קבוצה אחת מיעד. ואם גם את היית שם, אז כניראה שהייתם יחד!

אוּני

New member
../images/Emo98.gif לא נכון.. ../images/Emo98.gif

אני זוכרת שהדבר הראשון שעשיתי כשיצאנו מהמרכז אירוח היה לדבר עם הראשג"דית ה' ולהגיד לה שאם היא יודעת מה טוב בשבילה אז שתשנה את השעה שלהם לערב.... כך שהייתה לפחות עוד קבוצה אחת.

AmItUsH15

New member
כן

כתבתי פה ואם זה יזכיר לך אז השבט שלי זכה מקום 3 בכללי במחזור הראשון של המחנ"ק של הנהגת מרכז. שהיינו 12 שכב"ג ו-54 חניכים...השנה מתחילים שנה שנייה שהשבט פועל.. ו..לא צחי התגייס בתחילת החודש(אוגוסט)
. הוא היה המרכז של השבט שלי וגם המדריך שלי,הוא כזה בן אדם אחלה . את מכירה אותו?

קצת. הוא ממש חמוד ../images/Emo8.gif

אבל הוא היה אחראי על הדרכה ו' - והביא לנו רק מקום שלישי! חוצפן
!

למעלה