איזה כייף !

free2

New member
אתה מחלל את השבת מולם

ונהנה מזה? בוגר מצידך להרוס להם את אוירת השבת למה אתה לא הולך למקום אחר האם היית רוצה שהם גם לא יכבדו אותך ?

יכבדו?

תגיד ! פעם ראית חרדי מכבד חילוני או חוזר בשאלה? יותר מזה ! למה הם לא מכבדים חילונים שרוצים למשל לעשות את מצעד הגאווה נניח בירושלים? אה ??? כשהם יחליטו לכבד אותי ועוד אלף כמוני אז אני יהיה מוכן לכבד אותם.

עוד פעם...

אכלו לי.. שתו לי... עשו לי... דיייייייי.......... לפי מה שהבנתי אתה בן אדם בוגר...אולי לא תקן אותי אם אני טועה... די עם הקטע הזה של..הם לא עושים..אני גם לא... הרבה אנשים לא שומרים על החוק..אז מה אני כן! אני יצאתי בגיל 14...נכון עשיתי קצת דווקא..אבל הייתי ילדה... בגיל 16 זה הפסיק מאד מהר... וכן אני נהנת לעשן בשבת..אני לא יעשן בבני ברק.. אני שונאת חצאיות ארוכות..אבל אני מכבדת.. אני מכבדת כל ציבור..מוסלמי יהודי נוצרי.. אני לא עושה בשביל שהם יכבדו אותי..אני עושה את זה בשביל העקרונות שלי!

ח2דניק18

New member
אם אתה רוצה שיכבדו אותך

אז קודם תראה שגם אתה מכבד אותם. תחיה ותן לחיות...

תחיה ותן לחיות???

תגיד אתה שומע מה שאתה מדבר? מה אני נראה לך?! בעל חיים אולי אני כלב/חתול מה זה השטויות האלו? מה אני נמצא בעמותת תנו לחיות לחיות?

הגעתי למסקנה

שאתה בנאדם מגניב ביותר, אבל עזוב חרדים, שיצא להם העינים, לא עדיף לשחק עם הילדים במקום להתכתב?

הילדים משחקים לבד

אני מרוב שאין לי הרבה מה לעשות אז או שאני פותר סודוקו של 9 או של 16 ואם אין אז אני גולש באינטרנט

mnm6

New member
ירושלמי אתה מדהים אותי אין

פשוט אין הגדרה אחרת עזוב שהאחים הקטניםפ שלי כבר לא משחקים את המשחקים שלך(כי הרי אף אחד לא מכבד אותך) אני לא מבין במה יש לך להתגאות עד שאתה לוקח אותם לגן השעשועים ויש לך זמן איכות איתם עיקר ההנאה שלך היא מלגלוש בפלאפון ולעשן סיגריה אז קבינימט תשלם 15 שח לבייביסיטר שתקח אותם היא ועוד תיתן להם תשומת לב לפחות אהה שכחתי יותר קל להשקיע בשנאת האחר ולהאשים אותו בהכל מאשר לטפח ולהשקיע במי שאנחנו אוהבים ממש אחלה של בילוי וזמן איכות לילדיך

mnm6

New member
דסדס

קודם כל לא נעלמתי אני פשוט משתתף סמוי ושנית אני אשלח לך מסר באישי

לא !

אני יגיד לך, אני נמצא עם הילדים שלי רוב השבוע בגני שעשועים ולא הם לא צריכים אותי בגלל שאני וגרושתי חינכנו אותם לעצמאות (עם גבולות כמובן) כך שהם משחקים לבד ובגני השעשועים הם לא צריכים את אבאמא שלהם. כי הם משחקים ביחד. אתה מבין את זה ברוך?

mnm6

New member
ירושלמי אני שמח שאתה משקיע באשליה עצמית

ילד קטן מה הוא יעדיף לשחק כדורגל עם אחיו או עם אביו חוץ מזה איזה עצמאות דחילק כולה ילדים קטנים שעדיין משחקים בגן שעשועים ומה הקשר לזמן איכות של הורה-ילד שמשמעותו שההורה מגדיש תשומת לב לילד ולא רק מסתכל עליו מצטער לא קונה את זה ואם אתה חושב שזה מספיק סבבה לך אני חושב שזה רחוק מאד ממה שילד צריך לקבל אפילו אם חונך לעצמאות ויש לו נסיון רב שנים כמו ילדך

תאמין לי !

כשתראה אותם משחקים ביחד ושהם אפי` לא פונים אליי רק במקרים של ``צרה צרורה`` אז היית אולי מבין עד כמה זה טוב לחנך אותם לעצמאות כמובן עד גבול מסויים.

דסדס

New member
ותאמין לי

שלפעמים הם מתים לקבל תשומת לב מאבא\ אמא שלהם. חינוך לעצמאות זה דבר נהד, וללמוד לשחק לבד זה גם דבר שחשוב שהם ילמדו אבל הדברים האלו באים רק כתוספת לזמן איכות משותף עם ההורים.

צודקת

הם מקבלים יותר מדיי צומי גם ממני וגם מגרושתי ומהמשפחה שלה והמון צומי. המוןןןן

מה הקשר בין עצמאות לבין משחק..

בגן שעשועים?? אולי תסביר מה הקשר? לא אומרים לך שאתה צריך להרים אותם כדי שלא יטפסו בסולם, ולא אומרים לך, שתושיב אותם על המגלשה... אבל תהיה איתם! תעמוד לידם, תחמיא להם. איך שהם משחקים... וכשהבת שלך עלתה למעלה בסולם, מותר לך להגיד לה- איזה גדולה, איך עלית יפה ותראי איך את גבוהה... ועוד בסגנון הזה. גם לבן שלך, כשהוא מתנדנד למשל ועושה גבוה, מותר לך להגיד לו מילת הערכה איך הוא גדול ואיך הוא עושה כ``כ גבוה ושאפילו אתה לא היית עושה כ``כ גבוה. אין לך מושג מזה נותן לילד. הם עוד קטנים! וזה ממש לא קשור לעצמאות ש`חינכת` אותם אליה.

naf86

New member
כשילד

רוצה תשומת לב, הוא בהחלט יודע לבקש אותו. ברור שצריך להחמיא להם ולתת להם תשומת לב, אבל צריך גם לתת להם לשחק לבד. אם ילד משחק שעה בגינה, לא צריך כל השעה לעמוד לידם, ולהעיר להם על כל דבר שהם עושים.

לא אמרתי

שצריך להדבק אליהם. וילד לא מבקש תשומת לב, אם הוא יודע שהוא לא יקבל.... אבל סליחה, אב שיורד עם הילדים לגינה, מן הראוי שיהיה איתם. תכלס, הם עדיין קטנים. בגילאים 3-5 הם עדיין צריכים את ההורה שלהם איתם. לא צריך להדבק אליהם, גם אם הוא ישב ויסתכל עליהם, והם יראו את זה, זה מספיק. הם צריכים לראות שמעניין אותו, מה שהם עושים. בתור אמא, אני אומרת לך את זה.

naf86

New member
כשאני

אמרתי לתת להם לשחק לבד, ברור שעדיין צריך להסתכל עליהם. לענות להם כשהם קוראים לך, ולהתייחס אליהם כשהם עושים דברים טובים. אבל לא צריך להחזיק להם את היד כל שניה.

למעלה