גם לי היה יום מעייף ../images/Emo122.gif
ודניאל- אתה תעבור! כולם עוברים בסוף.. ולא היו לך הרבה טעויות.. כולה 6 מתוך 30. נכון שזה לא עובר, אבל עדיין זה יחסית טוב. ובהצלחה בבגרות מחר, אין לי ספק שתקבל ציון גבוה
אז.. הייתי היום בתל אביב.. הגיס שלי לקח אותי בשבע ורבע לעכו, לתחנת הרכבת, קניתי שם כרטיס ושוקולטה חמה שצרבה לי את הלשון ואפילו עכשיו אני מרגישה את זה
. בקטנה. היה טעים
אחרי שעה וחצי הגעתי לעזריאלי, נכנסתי לקניון, הסתובבתי שם חצי שעה ושתיתי מיץ לימונדה+נענע מאחד הדוכנים שם.. זה טעיםםםםם!
אחרי זה החלטתי ללכת החוצה כדי לחפש את הקריה כי לא הייתי בטוחה שאני אמצא את זה.. ובאמת לא הייתי! אמרו לי לחצות את הכביש וזה ממול. בולשיט! ממול יש רק בניינים! אז ראיתי שילוט בכביש שאמר ללכת קדימה, והלכתי קדימה, ראיתי חיילים, המשכתי קדימה.
ככה בסופו של דבר הגעתי לשער קפלן, שהייתי צריכה להיות בו. מזל, בקיצור. אז חיכיתי שם רבע שעה עד שהגיע מי שהיה אמור להגיע לאסוף אותי (ועוד מגעילה אחת שבאה למיונים, איכס). קיצר הוא ליווה אותנו לבניין מצ'וקמק של חיל האוויר, עלינו מלאן מדרגות עד קומה 6 (פאק איט מעלית זה לא המצאה חדשה). הכניסו אותנו לחדר, נתנו לנו איזה טופס למלא עם פרטים אישיים וכמה שאלות על עיתונאות וכאלה, ומבחן של 90+ שאלות אמריקאיות על תקשורת וידע כללי. לקחו לי את הכתבה גם (שכחתי לרשום עליה את השם, כי אני מפגרת. אבל הכניסו אותה לתיקיה שלי). אז.. מילאתי. רוב השאלות על תרבות, הסטוריה ומושגים ידעתי, אבל לא ידעתי הרבה על מבצעים של ח''א
בקטנה. היה די טוב בסופו של דבר, ידעתי על קרל מרקס!
הלכתי אחרי שעה .. זהו, כולה שעה. חזרתי לעזריאלי, לא הסכימו להעביר לי את הכרטיס כי כבר יצאתי וחזרתי, כמעט בכיתי שם ולא ידעתי מה לעשות.. קניתי כרטיס יקר (62 שקל) הלוך ושוב וחשבתי שאני אצטרך לקנות כרטיס חזור בגלל המכונה הדפוקה בשער הרכבת. בסוף זה הסתדר
אז ישבתי בקומה השלישית שעה וקראתי ספר (כן, בעזריאלי). אחרי זה הגיעה גילס (סאמר ספיריט) והסתובבנו לנו שם. היי, ראינו את אפרת בוימולד!
וזהו, אחרי זה חזרתי לרכבת, עוד נסיעה של שעה וחצי עד עכו, אבא הביא אותי משם הביתה והנה אני כאן.. יום מתיש, בהחלט