איזה יום דוחה!

DAN1EL

New member
איזה יום דוחה! ../images/Emo4.gif

קמתי ב-6:00 כדי לעשות תיאוריה ביום שבכלל יש לי חופשת בגרות ואני לא אמור לקום מוקדם! אחרי שעמדתי בכל התורים הזוועתיים נכנסתי לתיאוריה עם כל האנשים הדוחים. מישהו הציק לי כל המבחן ושאל אותי שאלות! אידיוט. בסוף כמובן נכשלתי. 6 טעויות. כמה נפלא. הגעתי הביתה רק ב-9:45 כדי לנסוע ישר לצילומים למגמה. לא אישרו לנו לצלם איפה שרצינו והיה בלאגן שלם עד שאישרו... בסוף צילמנו...מה שלקח די הרבה זמן כי הסאונד החליט לא לעבוד לנו. ואז חזרנו לבית ספר (אני חוזר - ביום של חופשת בגרות!) כדי להחזיר לשם את הציוד. ואז לקחתי אוטובוס הביתה ופספספתי את התחנה שלי ברוב חוכמתי ואמא שלי היתה צריכה לקחת אותי מתחנה רחוקה יותר... עכשיו אני בבית, ואיזה יופי! אני צריך ללמוד למתמטיקה (לבגרות). נפלא.

G A L 17

New member
../images/Emo4.gif

גם אני ניגש מחר לבגרות , אבל אני יודע מראש שאני אנש שוב בקיץ , לא למדתי כל השנה והייתי על 60 , במתכונת קיבלתי 100 אז הוא נתן לי מגן 86 , אבל כמובן שאני רוצה יותר אז אני אצטרך לגשת שוב....... אני עושה שאלון 006 , ואתה? ומה המגן שלך? בכל אופן שיהיה בהצלחה!!!!!!! בקשר לתיאוריה? באמת שזה שטויות רצחחחחח , חבר שלי עבר תיאוריה שביעית (!!!!) ועבר טסט ראשון , אני עברתי תיאוריה ראשונה ואני עדין בלי רישיון , ככה שתאמין לי אחרי שאתה עובר אף אחד לא זוכר איזה תיאוריה עברת........ בקשר לצילומים , זה העבודת גמר? כי חברים שלי ביב מצלמים את הסרט גמר אז אני משתתף בכמה סרטים של ילדים מהשכבה שלי , דוקא יש להם רעיונות ממש מגניבים , זה יפה.........

DAN1EL

New member
הממ..

אני כולה שלוש יחידות...חחח שנה שעברה כבר עשיתי את 001 וקיבלתי 100 (גם בציון הסופי). מחר אני עושה את 002 (הגישו אותי על 100 אז מקווה ל-100 גם בבגרות) ובקיץ אני עושה את 003 ואז אני מסיים עם מתמטיקה לנצח!
ואני יודע שזה לא כזה נורא שנכשלתי בתיאוריה, אבל עדיין זה מבאס כי למדתי והייתי מוכן ובטח סתם נכשלתי בגלל טעויות דביליות ועכשיו אני אצטרך לעבור את כל התורים המזוויעים האלה (משרד הרישוי של נתניה - נסו לדמיין...) מחדש. אוף.
בקשר לסרט - זה לא סרט גמר. אנחנו בעצם עושים השנה (לא כולל התרגילים הקטנים) שלושה תרגילים גדולים: 1. תרגיל זיכרון - סרט של עד 8 דקות ככה בנושא זיכרון. ומה שצילמתי היום זה השלמות סופיות לתרגיל הזה ועכשיו נשאר שלב העריכה שזה סיוט מתמשך. 2. תרגיל דוקומנטרי - התחלנו עכשיו, זה די מבאס. אני שונא דוקומנטרי. 3. סרט גמר הממ..זהו. ובהצלחה גם לך בבגרות מחר :)

G A L 17

New member
תזכיר לי כמה טעויות מותר?

בתיאוריה כאילו ...... 4 לא? ודוקא החומר שלכם די סביר , אני עושה שיעורים פרטים (בהתנדבות חחח) לכל החברים הדבילים שלי (שלא יהיו אי הבנות - אני לא אומר שמי שב3 יחידות דביל , אני אומר שמי שלא נכנס לאף שיעור מתמטיקה במשך שנתים דביל) שנכשלו בבגרות.......... והסרטי גמר באמת יפים.... תלמידים הם אנשים כל כך מוכשרים.... שנה שעברה היה את הערב הזה שמקרינים את הסרטי גמר אז הלכתי לראות , ורוב הסרטים היו מדהימים , אבל היו 2 סרטים שאני עד עכשיו לא יכול לשכוח....... הסרט הראשון הייתה של תלמידה במשלחת לפולין , שכאילו הראתה תניגודים , בין הצחוקים שהלכו שם באוטובוסים\במלון וכו' לבין השקט והעצב שבאתרים עצמם , זה נשמע מטומטם אבל יצא לה סרט מדהים הסרט השני היה תיעודי כזה , הילדה עשתה על מישהו שנפגע בתאונת דרכים ונשאר משותק בבית לוינשטיין , אבל רצה הגורל וחודש לפני שהיא סיימה את הסרט שני ההורים שלה נהרגו בתאונת דרכים , והיא החליטה להכניס את הנושא הזה לסרט , אני חושב שאולם שלם פשוט בכה , היא הייתה כל כך מדהימה.....

DAN1EL

New member
בתיאוריה מותר 4 טעויות, כן.

והחומר של 3 יחידות ממש קל. לא צריך ממש לחשוב...צריך רק שיהיה לך מחשבון ודף נוסחאות. מאז שאני בשלוש יחידות אני כל הזמן מקבל 100 עם כמעט אפס השקעה. ב-4 יחידות הייתי על מקסימום השקעה (מורים פרטיים וכל השיט) והייתי על נכשל. אז אני ממש מרוצה שירדתי לשלוש יחידות. וסרטים דוקומנטריים באמת יכולים להיות מרגשים יפים ומעניינים אבל אותי הנושא הזה די משעמם ללמידה, כי איך מלמדים אותנו? מראים לנו דוגמאות לסרטים גרועים כדי שנדע מה לא לעשות..חח. ככה שצריך לסבול שעות של צפייה בסרטים משעממים בנושאים לא מעניינים (להקה אלטרנטיבית מעפנה והיחסים ביניהם או סרט אחר על אבא רגשני ובן אנטיפת עם מטען רגשי כבד - בקיצור שיעמום). והמורה שלנו כל הזמן אומר לנו שאם אין נושא שאנחנו ממש מתחברים אליו אז עדיף לא לעשות סרט כי אז גם הצופים לא יתחברו אליו. וכמעט כולם כבר מצאו נושאים ואני לא (אני גם לא ממש מחפש...) אז החלטתי שאני סתם אעשה איזה תפקיד בסרט של מישהו אחר (סאונד, צילום) בשביל הציון וזהו. רק שבינתיים 2 הציעו לי לעשות איתם ואת שתי ההצעות לא אהבתי...קיצר לא הולך משהו.
הערב גמר של שנה שעברה אצלינו גם היה מרגש לראות את הסרטים שעבדנו עליהם כל כך קשה סוף סוף על מסך גדול עם אולם מלא...רק שחבל שזה לקח ממני כל כך הרבה מאמץ עד שיצא לי סרט, זה היה פשוט מתסכל.

G A L 17

New member
אתה צודק..... + כנסו כולם

זה נכון בכל תחום בחיים..... אם תעשה משהו משהו בחיים שתתחבר אליו , אין מצב שזה יצא טוב.... אתה ישר משדר שזה לא זה....... וכן אתה צודק זה לוקח הרבה מאמץ .......... אבל מצד שני , לפחות אצלי ואני מכיר הרבה אחרים , ככל שזה לוקח יותר מאמץ זה יותר מהנה כשאתה מסיים , אני אקח דוגמא מהספורט....... כשיש לי אימון ממש ממש קשה , אז אני סובל רצחחחחחחחחחח אבל אחרי שאני מסיים את האימון אני מרוצה מעצמי כפלים על זה שהצלחתי לסיים אותו נ.ב : יש לי חדשות טובות אנשים , סיימתי תסיפור עם הצבא , הלכתי לרופא הוא רשם תחוות דעת שלו עלי ושינו לי תפרופיל מ24 (פטור זמני) ל82 + סעיף לקות (מה שאומר שאני לא יכול ליחידות עלית אבל חפיף עדיף מכלום) כרגע אני הולך על 2 כיוונים עיקרים , לצערי עד שסיימתי את העניינים עם הפרופיל כבר פספסתי תזימונים לכל הדברים אז אני מנסה לקבל מיונים למרץ\אפריל גם לעיתון צהל וגם לחיל רפואה......... אני יודע שזה ממש קשה מקסימום אם לא נתקבל נסתפק במה שמילאתי במנילה שזה או נגד מטוסים או גבעתי ואם אפילו לא זה אז תותחנים או מודיעין שדה..... ואם גם את זה לא אז נמאס לי אני הולך לשבת 3 שנים בכלא צבאי חחחח

קודם כל בהצלחה לכולם בבגרות מחר!

גמאני עושה. חצילו (אה וגל, היא הגישה אותי על מאה בסוף...
) ודווקא היום היה לי יום ממש טוב:) אחרי חודש שלם מחורבן. אתמול הלכתילישון אצל חברה, למדנו קצת למתמטיקה, היא גרמה לי להתמכר לגרסה של גאנס אנד רוזס ל''סאמוואר אובר דה ריינבו''
ובבוקר קמנו ונסענו עם עוד כמה בנות לנתניה וקניתי תיק, וחולצה, וגרביים:) ובספונטניות עשיתי עוד חור באוזן
רק שאיחרתי את האוטובוס.. זה היה די מעצבן,והייתי צריכה לטרטר את אמא לנתניה, הייתה קצת קריזה, אבל.. לונורא וזהו עכשיו, דניאל, בקשר לתאוריה, לונורא שלא עברת, התורים זה באמת לא הכיף הכי גדול, אבל זה גם לא נוראי! ואוטובוסים זה דבר מעצבן
גל, בהצלחה מחר!!! ו.. כבר ראית את הפרק החדש של טרי היל?!?!

G A L 17

New member
זהו........ זכרתי שהוא אמור לצאת...

אני עדין בשלבי חיפוש ,, עם לי או את תמצאו אני אשמח לקישור ........

LillipooT

New member
אם עוד מישהו רוצה קישור ../images/Emo60.gif

הוא מוזמן לבקש ממני, כמובן. הפרק עוד מעט מסתיייםםם! אהה יאא הוא סיים! חח כייייף! טוב שלא חיכיתי לפרק הזה חודש וחצי!!

unnicked

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

הגרסה של גאנס אנד רוזס ל''סאמוואר אובר דה ריינבו''

LillipooT

New member
דניאללל ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

אוי איך ששנאתי את התקופה של התיאוריה והטסטים.. זה כל כך הלחיץ אותי.. במיוחד עם כל השביתות האלה שגרמו לי לעמוד שעות בתורים. אבל לא נורא.. באמת שבקרוב תהייה אחרי זה וזה כל כך לא משנה.. באיזו תאוריה עוברים ובאיזה טסט עוברים. שוכחים מכל הבלאגן, רק זוכרים את העובדה שיש רישיון סוף סוף!
אז הלוואי והשלב הזה יעבור לך מהר!! ומתמטיקה.. אני שונאת מתמטיקה!
אבל בכל מיקרה, שיהיה לך ולכולם בהצלחה!!

DAN1EL

New member
תודה על העידוד של כולם :)

וגם אני ניגשתי היום לתיאוריה לאחר שבועיים-שלושה של שביתה. איזה סיוט זה היה עם כל האנשים... ואני לא רוצה להיכשל שוב...אני פוחד שגם בפעם הבאה שאני איגש (אולי שבוע הבא?) אז אני איכשל...

משתתפת בצערך ../images/Emo66.gif

תאוריה זה באמת מבאס בגלל כל התורים האלה. אני עשיתי בחולון וגם הייתי צריכה לחכות איזה שעה בתור. אבל לא נורא, בסוף כולם עוברים וזה מה שחשוב. אני בטוחה שאם תלמד שוב אז בפעם הבאה תעבור. לי לעומת זאת היה יום מצוין היום. עברתי טסט ראשון ואני מאושרת.

נו! בדיוק התכוונתי לפתוח לך שרשור

מזלטובים
אניוואי המווון
הני
אני גאה בך

LillipooT

New member
אני בשוק!!!!!!! ../images/Emo60.gif

ליאתי מותק איזה יופי!! מזל טובבבב!
וואי טסט ראשון... כלבה
חח סתם סתם.. אני ממש שמחה בשבילך!!

G A L 17

New member
יפה יפה

שיחקת אותה..... הייתי אומר לך מזל טוב אם לא הייתי בן זונה קנאי :) חחחח לא סתם שיהיה לך לבריאות , שמרי על עצמך

למעלה