איזה התרגשות

svety

New member
לא חושבת שאפשר להסביר את זה

זה עניין של המון שפת גוף ולקרוא את מי שמולך ושאר שטויות שכאלו. וזה ממש, אבל ממש, אבל ממש לא קשור למראה חיצוני!

svety

New member
לגבי החורים הלא מבריאים -

אני מניחה שעשית עם אקדח את החורים באזניים, זה יסביר את ה"דיממו חדשיים" עגילים, גם הכי "פושטיים" כמו עגילים בתנוך, עושים בסטודיו מקצועי וסטרילי. מטפלים לפי ההוראות כמו ילדים טובים, לא מתפתים לעגילים ב10 ש"ח מהשוק אלא מקפידים שהעגילים יהיו עשויים מטיטניום או מסרג'קל סטיל, והכל אמור להיות מצויין

קלואידים מאמי ../images/Emo22.gif.

ארבעת החורים שנסגרו אכן חוררו באקדח, השניים שלא נסגרו ומציקים עד היום - במחט ע"י כירורג מבריק בעל שם בינלאומי בבית חולים ( סבי היה מקושר
). במצב הנ"ל לא עוזר כלום, פשוט מוותרים על הרעיון
.

Thumpers

New member
יידיש, אהבתי הנצחית!

אני נשמעת כל כך זקנה :( אני גם אוהבת לסרוג ונהנית מחברתם של חתולים - מה יהיה על עתידי?! (אחריתי מי ישורנה?!)

תקני בבית מרקחת

את הדבר הזה מגומי שממלאים מים רותחים והוא מחמם, נו הזה של של קשישים - מה שמו בישראל
? יש לי אחד כזה עטוף בפליז משובץ בצבעי בית גיל הזהב, אחלה דבר, אני שמה אותו ברגליים וקוראת לו "האקס שלי"
. 30 ש"ח.

Thumpers

New member
הייתי בת 15...

האמנתי ככה. אבל זה בסדר, כמו שאמרתי - זה רק דיו. מבחינתי אין לזה יותר משמעות מאשר לצמיד, או שרשרת. כשיהיה לי קעקוע בעל משמעות - אז זה יהיה משמעותי :p

כל עוד נמנעים מלקעקע "נלה" על ה../images/Emo111.gif...

סליחה אור, לא יכולתי להתאפק
. דווקא כן עברה לי בראש המחשבה האידיוטית לקעקע את שמו של האקס המורפולוגי בתקופה שהיה בן זוגי ( 8 שנים
) מרוב אהבה. מזל שנפרדנו לפני שהזזתי את התחת העצל שלי לשנקין
.

Thumpers

New member
זה מעיד על ביטחון.

הלוואי שהייתי כל כך בטוחה שאהבתו של מישהו בעולם יכולה להיות נצחית, שהייתי מרגישה שאני יכולה לקעקע את שמו עליי, ולא להרגיש מפגרת - כשנפרד לאחר מכן. אבל אני חושבת שלקעקע שם של מישהו אחר, יותר מדי מזכיר "בעלות" של מישהו עליי, וזה לא... לא משהו. :)

למעלה