איזה התרגשות

Thumpers

New member
כן :p

אני יודעת הרבה דברים חסרי ערך. נגיד, 40 ספרות אחרי הנקודה הדצימלית של פיי. או... שיש זנים של בע"ח שיכולים להיות זכר/נקבה לפי צורך. או כל מיני דברים שאני לא באמת צריכה לדעת. כמה חבל שלפלרטט עם גברים אני לא מסוגלת?

הו. "לפלרטט עם גברים"

זה השם האמצעי שלי
. אמרתי, יש לנו הרבה ידע לשתף. אם יהיה לי כח אפרסם הודעה בנושא פלירטוט בהמשך.

svety

New member
פלרטוט זו מיומנות נרכשת.

כשהייתי בצבא פלרטטתי עם כל מיני יצורים מהבסיס רק בשביל לשמור על כושר מה לא עושים כשמשרתים רחוק מהבית ומשעמם
[אגב, מה יפות וחנונים? אם אני לא זה ולא זה? תעשו הפיכה? האם הפכנו למצרים?
]

חס ושרלילה ../images/Emo243.gif.

יפה וחנון הם מושגים יחסיים, לדעתי כל אחד בהכרח נוטה יותר לאחד משני הכיוונים האלה בעוצמה שונה. אם פלירטטת בצבא, את יפה
.

יש מצב,

אם כן על הסקלה של בטחון ( עצמי, לא המדינה
) נעים החנונים שמאלה והיפות ימינה
? לדעתי דווקא כן ייתכן חנון מלא בעצמו עד כדי גלישה, כזה שלא יתבייש לנסות ולשתף את הסביבה בתחומי העניין שלו בחוסר מודעות מוחלט לסדר הגודל של חפירותיו
. אזי מעניין על איזו סקלה בדיוק נעים היפות והחנונים
.

svety

New member
זה ממש לא מדוייק,

אני יחסית חנונית [אפילו החניכה שלי בפר"ח ירדה עליי בגלל זה
] ויש לי בטחון עצמי בשמיים. מכירה בחורות מהממות מבחינה חיצונית שהבטחון העצמי שלהן לא מגיע לקרסוליים של הבטחון שלי. בטחון עצמי מורכב מכל כך הרבה פרמטים, שאי אפשר לבודד משתנה אחד ממנו, גם לא שניים, ולומר שזו הסיבה לגובה הבטחון העצמי

בדיוק הנקודה שלי,

אז מה הפך חנונים לניגוד של יפות
? כאמור זה לא יופי כיוון שלא חסר חנונים לוהטים ויפות בינוניות למדי, לא בטחון עצמי... ולא אינטליגנציה היות שלא כל אדם אינטליגנטי הוא בהכרח חנון. אני סוג של דוגמא חיה לפרדוקס הזה
.

Thumpers

New member
אתן נלחמות בסטיגמה....

זה ברור שלא כל החנונים חכמים. זה ברור שלא כל ה"יפות" באמת יפות. (וכיוצ"ב) אבל זו הבעיה עם סטיגמות, הן לאו דווקא נכונות!

elcool

New member
לא לכל החנונים יש בעית ביטחון עצמי

אבל ל-11 החנונים הספציפיים האלו היו בעיות עם בנות. (בין השאר ביטחון עצמי, אבל גם בעיות אחרות [ע"ע אלון ניסן-כהן והעקשנות שלו...])

העקשנות של אלון

רוב הזמן הייתה במקום דווקא, לפחות ממה שראינו - ייתכן ובחייו הפרטיים הבעיה חמורה הרבה יותר. מה הבחור סה"כ ביקש? שיתחלקו איתו בחשבון
. הגישה הזאת די נפוצה בפורומי היכרויות למיניהם. אני אישית מעולם לא נתקלתי בגבר שהסכים שאתחלק איתו עד שמגיעים למצב של זוגיות ואז מזמינים אחד את השני בתורות, אבל ממש לא הייתי פוסלת על עצם העובדה שהוא מצפה שאתחלק. בעיניי זה כלל לא אישיו, בתקופות היותר לחוצות אני קובעת בפארקים
. כשמלכתחילה אין כסף ליציאות, יוצאים למקומות חינמיים כי אף אחד לא חייב לשלם על הפרטנר וזה ליגיטימי לחלוטין גם להסכים שהבחורה תשלם על עצמה וגם לדרוש שתשלם על עצמה. לדעתי, לפחות...

svety

New member
אני שונאת כשמתעקשים לשלם עליי.

אני יכולה לשלם על עצמי, וכשאני לא יכולה - אני לא יוצאת. בזמנו יצאתי עם בחור שהתעקש לשלם בדייט ראשון. סבבה. החלקתי. אמרתי לו שאני לא אוהבת שמשלמים עליי. אמרתי את זה בצורה מאוד ברורה ["אם לא היינו עם חברים שלך..."]. בדייט השני הוא נעלם לשרותים כשסיימתי את הדרינק שלי, וחזר אחרי שהחשבון שולם. כשהתחיל לצאת לי עשן מהאזניים הוא הציע באדיבותו שאשלם את הטיפ. מיותר לציין שזה היה הדייט האחרון שלנו ^^

svety

New member
איך זה קוזז?

דייט א'- ג'ינג'י משלם. אני אפילו לא שמה טיפ, חו"ח לבייש אותו מול החברים שלו. דייט ב'- ג'ינג'י משלם מאחורי הגב שלי, מציע באדיבותו שאני אשלם טיפ. דייט ג'- לא הגיע לעולם.

אה ../images/Emo163.gif!

הבנתי איכשהו שבדייט השני את שילמת והוא הציע לשלם את הטיפ. בלי קשר לעצם התשלום זו כבר חוצפה, הרי שבמפורש ביקשת - בחר להתעלם, לא ראוי
.

Thumpers

New member
ברור שזה נרכש...

אבל אני תמיד מרגישה שאני עושה מעצמי צחוק :p נו... בטחון עצמי בקאנטים.

Thumpers

New member
חחח

אפילו ידיד שלי ניסה להסביר לי, לא הלך. נו שויין!

למעלה